21 juni

nu var midsommar helgen över då..det har ju hänt en del sen förra midsommaren iaf! vi var i vingåker och var över hos lollos mamma men hon var inte hemma, vi grillade och hade trevligt, jäklar vad gott det var:) vi gick över till mamma senare på kvällen och sjöng singstar:)
nej men det har varit en bra helg, tildes och alvas första midsommar undrar hur mycket de kommer ihåg..haha.. jag hade köpt en jättefin klänning till tilde dagen i ära.
 det var rätt skönt att komma hem det är ju så borta bra men hemma bäst,, sova i miiin säng...
jag har hört att värmen ska komma nu i vecka så jag har en liten aning om att lollo kommer ta sig hit:) då ska man passa på att ta på sig bikinin och visa sin vackra kropp det är ju tur att man inte har några bristningar..hmmm.,.man har ju ett par så att säga,
idag har jag o kai varit barnvakt åt alva, lollo o anders skulle städa gamla lägenheten, vilken enorm skillnad det är att ta hand om tilde lr alva.. men det e ju inte konstigt. alva hon ville bara ligga o mysa, la henne i vagnen en stund men hon vaknade efter 10min. men det är ju klart skönast att ligga i famnen:)

det händer så mycket med tilde på bara någon dag,, hon skrattar så otroligt mycket, hon låter o hela hon blir så glad..vad blir inte en annan då:) ja vi har allt en glad liten tös:)

nu blir det o borsta tänderna och krypa ner under täcket och hoppas på att tilde sover läänge.men somnar man runt 20 på kvällarna så förstår jag att hon vaknar.. det går inte att hålla henne vaken hon är så trött på kvällarna..
natti natti


mina kusiner var hos oss när vi fyllde och badade lite:)



det är ju klart ninisen ska vara med



vad var detta för intressant



vilka läppar man kan få till då:) man ser ju att hon fått pappas läppar:)















här matas det för fullt

9juni

idag fyller kai 25år:) imorgon fyller jag 25år:) om 10mån fyller tilde 1år:)
ikväll ska vi o titta på hus, det är alltid ett steg i rätt rikting, vi betalar så himla mycket för att bo här så det skulle bli billigare att bo i ett hus. men vi kommer då aldrig få det så fint som vi har nu men det är det värt. jag vill ha sandlåda gungställning osv till tilde som hon kan leka i.. med alla hennes kompisar:)

vi har träffat lollo anders alva mycket nu det är roligt.. det ska bli kul bär alva blir lika stor som tilde då hon är med mer:) nu sover lilla alva mest. men det är ju så skönt.. hon är så liten. kollade på kort på tilde när hon var en dag gammal, tilde var stor rund bastant, alva är liten o smal:)  jag bytte blöja för första gången på alva igår, så liten rumpa o ben:) jag är ju van med tilde.haha.. ja sött är vad det är..

att man inte skaffade barn tidigare det är ju det bästa som har hänt mig:) den kärleken man känner.. så nu är det bara att börja producera ett nytt barn..haha.. nej inte än.

tilde ligger i vagnen och sover. hon har fått någon ide att somna innan 20 på kvällarna men det är lite tidigt då vaknar hon flera ggr per natt.. snart kommer mamma oxå hon ska med och titta på huset ikväll, hon själv bor ju i ett så tror det kan vara bra, så sover hon nog kvar oxå så slipper hon åka hit i morgon med när främmanden kommer och ska fira oss med massa presenter:) hmm.. lr inte

jag o kai pratade ju om att ha fest osv men på någe sätt så rinner allt i sanden focus ligger inte på det just nu.. men någon gång i sommar måste vi ha lite fest tycker jag, man kan hyra en lokal här i solhaga o det finna karaeoke o så.. kan ju vara kul..

jag längtar så tills 25 juli!!!!! då har jag+fam lollo+fam hyrt ett hus utnaför eskilstuna.. med egen badtunna strand snacka om avkoppling.. det ska bli grymt skönt..


lilla alva











de bästa vännerna:) tilde tar redan hand om alva:)
























mina två älsklingar som betyder såå mycket för mig...





nu fick jag med en massa bilder:)
nu har jag ont i handleden så nu får det räcka för denna dag..

3juni

idag är det en stor dag.. Lollo och anders fick barn:) en dotter Alva heter hon!!! hon var rätt stor 4025 o 53lång.. 600g mindre än tilde, men det e ju inte konstigt att de blir stora när man får gå över 2 veckor, jag tycker de borde ha lite bättre koll på hur stora barnen är i magen.. hur skönt är det att trycka ut en bebis som är så stor, jag kunde ju inte ens det..
men nu är hon ute äntligen, anders skickade kort på henne förut och hon såg så himla söt ut, jag är så himla nyfiken men mest av allt vill jag krama om lollo och säga hur duktig hon har varit, hon fick kämpa lika länge som mig tror jag det blev en 26timmar eller så..
så nu har tilde fått en kompis + att det blev en tjej hur kul är inte det!! jag trodde blint på att det skulle bli en pojke så det med magar osv stämmer inte alls, att man kan se vad det är, för vi hade inte likadana magar med det blev två töser ändå!!
jag och lollo har alltid sagt att vi ville ha två tjejer först och sen en sladdis som skulle vara en pojke och nu har vi fått det första rätt iaf:) haha
när kai kom hem från jobbet så åkte vi och handlade lite kläder till alva:) få se när lollo känner att hon orkar med besök, sen vet man inte när de kommer hem heller..vi var ju kvar en vecka ungefär men det var ju snitt så det borde vara kortare för hennes del.
GRATTIS så mycket till alva och du har varit så duktig louise som klarade av det!!väntan är över! till slut kom hon nu har vi två varsina fina familjer.. vi kommer göra så mycket roligt ihop:) vi ska tvinga de att bli kompisar även om de inte vill..haha
kram till familjen

RSS 2.0