30okt


de här stenarna köpte jag igår... symboliserar mig och kai:)

jag har tänt ljus nu på morgonen och tittar på vaknar med the voice men det är slut snart..

tilde är förkyld, hostar snorig osv.svårt o andas på natten, tror hon vakna 100ggr i natt, kl 5 vakna hon senast o hade bajsat så det vara bara att byta sen gick vi upp, hon var pigg.. o vid halv sju så gick vi o la oss igen tilde somnaade så fint,, o jag låg o funderade på massa saker så jag somnade kanske en kvart innan hon vakna....:( typiskt.. jag ska vara som kai ibland o blunda sen sover jag!!

idag bär det iväg till vingåker, vi ska fira min kusin linn och sen kolla på idol hemma hos mor lör är hemligt återkommer efter helgen:) sen kommer vi hem sön igen...yepp yepp...


27okt

idag har min mamma varit på besök, hon hade köpt en jättefin overall till tilde;) tack tack:)
o jag är väldigt sugen på att handla massa nya kläder till tilde,massa fina klänningar:) ska till marieberg en sväng imorgon är det tänkt så får se om man hittar någe fint:)

nu ligger tilde hos sin far o myser,så mysigt så:) jag mamma tilde har varit hos lollo på en kaffe, alva fick en tidig dop present av mamma, hon har gjort en doptavla, jättefin:) sen har jag kai tilde varit hos robban o sofie på kaffe, kai har hjälpt honom att måla lite, det var riktigt trevligt att träffa de blir ju inte så ofta!

det var min dag detta,, snart börjar favoritprogrammet desperata husfruar..mee like:)




26okt

var o vägde tilde hon hade bara gått upp knappt 400g på en o en halv månad, o 71cm lång.. men hon har varit magsjuk o rör sig otroligt mycket..:)

i fredags var lollo anders alva är, vi lekte med barnen o spelade lite wii såklart, sen på lör förm så drog vi allihopa iväg o badade.. det var såå lyckat.. barnen var jätteglada, klart när papporna är med:) vi hade med oss frukost o kaffe.. det måste vi göra om fler ggr..

igår var jag lollo barnen o kolla på kai när han hade match, sen drog vi vidare till min far o hälsa på, sen vidare till katrineholm till en klasskompis som inte vi sett på 6år hon hade en tjej som visade barnkläder, jättefina!! det var en till klasskompis där oxå +massa barn o mammor.. de har två barn var! det var kul o se hur dom har det:) sen till min mor innan vi åkte hem.. så jag överaskade kai med lite kina mat:)

idag ska jag lollo o barnen på sång där vi oxå ska avgjuta barnens händer o fötter, det ska bli roligt...

det är så skönt att tildes tand kommit upp nu hon mår så mycket bättre, somnar utan skrik:)


















22okt

började skriva men fick baota stor text.. vet inte vad jag kom emot för knapp..
tilde springer i sin gå stol och på tvn är det vakna med the voice..standard varje morgon:)

igår var vi på en ny sång.. det var lite mer fart i låtarna,, kan hända att vi går fler ggr...

igår kväll så fick jag massage av min kära sambo:) varför gå o betala om man kan få det hemma:)

tildes först tand börjar komma upp nu:) hon börjar bli stor våran prinsessa...
idag ska vi till läkaren, det är 6mån kontroll men vi har varit sjuka o så så vi har fått skjutit på det..
jag är nyfiken på vad hon väger..för man har ju lite ont i ryggen..

idag kommer mamma, hon saknar tilde!! inte mig..hehe...


20okt

igår kom lollo sen gick vi på sång, gick hur bra som helst!! sen efter 16 kom anders hem till oss oxå, så de spenderade kvällen hos oss med lite wii:) det var trevligt...

och idag när vi vaknade åkte vi hem till lollo o alva på kaffe!!! sen fortsatte jag o tilde vidare på baby massage.. så nu är vi hemma, och tilde har sovit i en hel timma nu!!! rekord på länge!!! det är så tyst är inte van... när hon vaknat så ska vi o hämta kai sen vidare till affären o inhandla lite mat...
och i morgon ska ska vi homies= petra tilde lollo alva:) på en ny babysång, vi tänkte kolla lite hur det är på andra sånger, andra bebisar:)

imorse när tilde vaknat tog jag upp henne till mig, så sov vi lite till. sen när hon vaknat så sov jag, men hon blev nog irriterad på mig,, så hon drog mig i håret om o om igen.. fast jag försökte gömma mitt hår,, sen började hon dra mig i näsan o ansiktet.. hårt!! hon vill helt enkelt att mamma ska vakna!!!

mmm känner att jag är trött nu..


mammas lilla snutta!!!! 


19okt lite bilder


tilde fick oxå vara med när vi åt resturang:)


faster var oxå med:)

jag vill haa!!


tapsa o tilde dansar lite:)


kai fick för sig att måla lite på väggen:)





min morbror kennet bjöd på mat i torpet:)


lilla alva ser ut som en björn:)


tilde sitter så fint:)


tilde och felicia:)


kusin liam:)


ååå vad roligt det är med presentpapper:)




den är min!!!



nej nu orkar jag inte lägga in fler för denna stund!!!!
lr jo en sista!!!

liams fina tårta:)

19okt

trodde det var barnbidrag idag,, men där hade jag fel på en dag....

det har varit en kanon lugn helg iaf,har bara vara hemma o umgåts min lilla fam:)
i lördags så spelade jag o kai wii till efter 00..vi har ett nytt spel nu, resort sport.. kul med nytt:)

det först jag gjorde på sön när jag vaknade var att dammsuga,sen körde jag som fan,, handfat osv höll på i köket i över 2tim o fortsatte i v-rummet... tvätta golv osv.. jag fick någe ryck.. det behövs ibland.. tilde är ju överallt nu så det behövs att hålla rent på golvet...

sen om det syns så väl att jag städat vet jag ej vi har så mycket grejer...hehe

idag kommer lollo o alva på förm kaffe.. hon skulle ställa kl annars är de inte här förens efter 12 så länge som de sover... ja hon har tur:)

idag ska vi på sång, världens sämsta tid 13.30..... så vi får se hur tröttheten på tilde är...

tilde har varit grining i flera dagar men igår var hon som en solstråle heela dagen!!!! den tilde känner jag igen...

jo just det igår bjöd vi aila o tapsa på taco paj och feta ost sallad. sen var aila med när jag badade tilde...de var här till efter halv 9. det var kul att de kom blir inte så jätteofta..
och lite paj blev det över som jag tänkte bjuda lollo på...

nu ska tilde få gröt o jag ska ta mig en macka...

15okt igen

 nu har vi varit och hämtat våran lilla prinsessa!!!  härligt full fart igen!!!  man märker ju hur tyst det blir när inte hon är hemma!!   men nu mår inte mamma helt 100 så får se om hon oxå blir sjuk! hoppas inte det!!




15 okt

kl är 11:13 o jag ligger fortf i sängen, jag tittar på våra bästa år sen ska jag hoppa in i duschen..

natten har varit bra jag har sovit heela natten inte vaknat en enda gång, förens vid 7 i morse då har jag små slumrat till 9..
jag känner någe konstigt i magen men har inte varit på toa idag..
kai mår oxå bättre, han kom med frukost på sängen i morse:) o nu spelar han fotboll på wii..

idag ska vi hämta våran lilla prinsessa, första gången hon är borta från oss i två nätter..
men vet inte hur det hade gått om inte mamma hade hjälpt oss..




14okt

jahap... så var man sjuk då..skit kul! jag ringde min mor igår som kom och hämtade tilde, jag vart så jädrans dålig, spydde o allt man kan göra..usch!! så tilde är i vingåker nu med sin mormor.. det är bra.
när kai kom hem från jobbet så sa han att han mådde illa.. ja det slutade med att han oxå spydde o hade sig...

så nu ligger vi på varsin ände i soffan o kollar tv/film..

men är jävligt irriterad samtidigt, för idag skulle jag o några arbetskamrater ut på harrys..det var till o med mitt förslag, jag hade sett fram emot att få komma ut träffa lite folk skratta ha jävligt roligt!!! men NEJ då ska man gå o bli sjuk.. det lär dröja skit länge innan de kan igen...jag som hade fixat barnvakt o allt!!!!!

nej det är roligare att sitta hemma som man jämt gör!!!


mamma hade badat med tilde och då hade tilde bajsat.. det tyckte jag Var roligt.)




13 okt igen

jag skrev ju att tilde var dålig... nu är det jag som springer på toa, får ont i magen kramper....
mamma hade liknande i lysekil men det gick över på kvällen..  ringde kai o fråga när han kommer hem,bara för att han jobbar över ska jag bli dålig.. de skulle iaf försöka skynda sig på..

sen är tilde emlig o vill helst vara hos mig..

nu hoppas vi att det snart går över..


13 okt

så är man hemkommen från lysekil nu då.. det har varit en bra vecka, med sång o lek, badat badhus, liam fyllde 2 år¨:) ja massa roligt..
men nu så det vardag igen då.

igår så åt jag kai tilde på resturang på marieberg, på dagen innan vi åkte o så så bajsade tilde väldigt väldigt löst, men tänkte inte mer på det då..
sen när vi satt o åt så bajsade hon mer..
så vi gick o bytte på henne... det var bajs upp på ryggen bodyn.. sen när hon inte hade blöja på sig så kissade hon ner byxorna oxå...
o jag hade självklart inte packat ner nya kläder!!!! smart!! nu var ju vi på marieberg så det var ju bara att gå o handla om det var så... men nu fick hon jacka på sig sen satt hon i åkpåsen i vagnen..så vi åkte hem, lr jag sprang in på marieberg o köpte en korg som vi kan lägga alla tildes leksaker i.. hon fick en massa från felicia:)  bockar och bugar!!!

så väl hemma skulle jag ge henne gröt, hon ville inte riktigt ha men jag provade med en tugga till, o då  det bara sprutade ur munnen på henne.. som om en annan har magsjuka, har aldrig sett så mycket spyor från en bebis.... så jag ringde sjukvårdsupplysningen, jag fick recept på eget vätske ersättning.. skulle ge henne lite var 10min.. o fick hon feber o så så skulle vi åka in.. men hon somnade 20-22. sen var hon uppe o lekte med leksaker oss o sprang i gåstolen, sen somnade hon 00...

så igår gick vi till bvc tilde skulle på 6mån läkar kontroll.. kommer dit, nej då var det fel dag, så det vara bara att gå hem... irriterande, för det är inte första gången de säger fel dag.. så det var inte jag som var snurrig...  så vi ska dit idag ist....
sen började baby massagen idag oxå men det känns för riskabelt att gå iväg med tilde o träffa massa andra barn o så.. så vi får hoppa det...

tilde verkar må bra idag men är lite gnällig... vill inte äta lr vara själv.... blir bättre förhoppningsvis.

kai jobbar till sena kvällen idag... han ska sprutmåla ett tak och måste göra det efter stängningsdags, o marieberg stänger 20... så får vi se när han kommer hem.. kl 21:00 är det bänkning framför tvn iaf.. desperete housewifes!!!



här provar vi pottan:)det kom på kiss o bajs:) det ska börjas i tid.haha



ute o  går i lysekil...




det kommer fler bilder men nu åste vi göra oss färdiga tills läkare besöket!


7okt

så är man i lysekil nu, det blåååser som attans..
idag har jag tilde carro liam felicia o carros mamma varit på sång o lek. det var jätte roligt.. roligare än i örebro men det är väll för att det var såå himla trevliga människor och så var det större barn så det hände ju lite mer.

just på den gruppen vi är i örebro så tycker inte jag det är så roligt sen brukar tilde bli ginig efter en liten stund, tiden är så himla dum kl 13.30.. idag var det halv tio det var perfekt!
det finns någon grupp på onsdagar kl 11 vi får prova den det kanske går bättre.

tilde o felicia springer runt i sina gåstolar:)

snart ska vi gå ner på byn, de hade någon affär med billiga barn kläder. måste ses!!!
sen till affären o köpa vatten, det smakar inte spec gott här inte!

bye bye

6okt

idag bär det iväg till lysekil:) så tilde ska få träffa sina kusiner. ska bli roligt.. det tråkiga är att kai inte kan följa med, han jobbar ju sen ska han ha match i helgen.. men men det kommer fler tillfällen jag får ju iaf umgås med dotera min o mor min o bror min o frugan o barnen:)

jag tror vi kommer gå iväg till badhuset, det gillar vi:)

fick äntligen tag på min mor så vi kommer iväg någon gång, så hon ska packa osv sen tar det en timme att åka hit oxå.. men vid tre skulle vi försöka vara iväg så e man framme vid sju ungefär! så vi hinner träffa liam o felicia innan de ska sova..

det är ett stort måste att jag får se desperata husfruar ikväll!!!!


två björnar i hemmet:)

tilde sitter nu oxå, lr jag hon ramlar ju o så och e hon inte för nyfiken så går det galant.. från den ena dagen till den andra..

i lördags var helena lollo anders alva här och sov kvar.. det blev någgra kalla och wii som vanligt då:)hehe

jäkligt kul att helena kom nu får vi åka till henne snart:)


2okt

6mån sen tilde föddes idag!!! lr just nu kämpade jag som fan men kl13:00 plockade de ut henne...
att det är så länge sen, vad fort det går!!


denna bilden tog jag nyss, nu springer hon runt i sin gåstol:)

igår var jag tilde lollo alva o badade, sen gick vi på babaycafe o vidare hem till mig, där jag letade fram lite pyjamasar som alva ska låna:)
o så kom lotta förbi en sväng på kaffe oxå:)

så var det fredag igen o ikväll har vi inga planer men imorgon ska vi till kennet o anders i torpet på en höstfest, men åker hem rätt så skapligt, ska vara där redan 16.. det ska bli trevligt det är ju min släkt förutom min bror med fam som kommer.. skulle varit kul om de oxå varit där.

inatt vakna tilde 2ggr en gång vid 5 o en gång vid 6 sen vid 8.. så här mycket sömn är inte jag van med.

 


RSS 2.0