RÖSTA!!!!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=28955

28april

johopp kai sitter på golvet och håller på att sätta ihop en "dörr" till sovrummet,vi har fått tagit bort den riktiga för den gick utåt mot akvariumet o det såg inte bra ut!!my handyman:)


sen har han målat om i köket med,,vi valde ju helvitt i hela köket innan vi flyttade in för att vi skulle måla en vägg svart.. så nu e det gjort...:)

idag har jag varit på möte på jobbet..på fredag är det valborg..hmmm vad gör man då!jag tänkte kolla om det e några karuseller någonstans någe måste ju tilde få åka...:) annars vet jag inte vad man ska göra..jag e ledig denna helg men jobbar nästa helg fre-lör-sön-mån..:(tråkigt!!!!
nehe nu ska jag plocka ur diskmaskinen tror jag allt..

Liten blir "stor"


haha tänk när tilde var så här liten..



och nu är hon så här stor:)


jag har lagt in massa bilder och filmer från min gamla tele, så hittade massa kul:)

i helgen så hade vi gårdstädning, kai var såå duktig o jag o tilde gick runt lite sen hjälpte tilde såklart till:)






jag hade grymt ont i huvudet i lördags då, lr har haft det en förra söndagen..men börjar fundera på om det är för att jag knappt inte dricker vatten,,det smakar inte alls sen jag blev förkyld..men e bättre nu..
iaf vi skulle vara i karlskoga kl 14 på 20års kalas, men jag var tvungen att vila så vi var där efter 16.. och på kvällen slutade det med att vi gick på husfest hos kais kusin som fyllde 20..slitna som fan dagen efter var vi..men kul o festa till det lite:)

i förm så var jag lollo och barnen på öppna f där en fotograf var, så några bilder fick vi nog till det med tilde hoppas jag.. inte det lättaste när hon inte vill vara still.. haha vi skulle ta ett foto ihop med tilde och alva..det gick inte alls!!
vi skulle få ett sms när vi kan kolla på bilderna så det ska bli kul blir ju mycket bättre när någon som har grejer tar kortet...

22 april

tjohopp, jobbade på förm och såå trött var jag när jag var tvungen att gå upp!!medans kai fick sovmorgon.8:40 hade hon vaknat lyx! det gör hon inte nu för tiden med mig!:(
iaf jobbade då, sen åkte jag och hämtade kai och tilde så åkte vi och hälsade på morfar och leia i vingåker:)ett trevligt besök,så blev det lite wii oxå, vi har det med men spelar aldrig nu för tiden!


mys hos morfar:)


tilde står och tittar på när leia hoppar i och ur badkaret och hämtar sin boll..:)

efter vi varit hos morfar så åkte vi till mellösa och hälsade på mormor sen vidare hem där vi tog en låång skön dusch!!

nu blir det slapp hela kvällen fast det e ju snart läggdags klockan e ju 20:20:) så man orkar jobba...sen klippa mig sen storhandla,, usch vad tråååkigt!!!!!kan ingen åka och handla betala och packa upp!!

21april

sitter och tittar på anna anka,,hmm..lite spec e hon faktiskt om inte mycket!kai tittar på hockey..jag e inte så intresserad..
lollo o alva har spenderat natten här, så igår hade jag sällskap till desperete:) jippi!lite buzz blev det med..
snart så ska jag kolla på mitt andra favvo program förutom desperete då, andra avenyn:):) sen jobbar jag imorgon bitti:( mindre kul!! men det är ju bara några timmar det handlar om...
och på fredag ska jag klippa mig!!! och denna gång så åker en del av, har fått så långt hår nu, har velat haft det länge o nu när jag har det så e det tråkigt det bara hänger!
så kai ska vara hemma med tilde imorgon och på fredag..


detta e långt för mig!!det rycker minst 2cm denna gång..haha nej mer..

barnvakt:)

var barnvakt idag åt alva:) det var någon timme bara men lite är mer än inget.. jag matade båda barnen samtidigt, först till dig sen dig:)hehe


19april

jahap nu har man börjat jobba igen då!lördagen gick bra det gjorde söndagen med,skulle jobba 9-20 men det blev 7-18ist,långa pass man blir trött.. jag vaknade iaf på sön morgonen med huvudvärk ont  öronen och halsen..så hela dagen kändes det som jag hade feber..men bara att bita ihop kan inte direkt sjukanmäla mig det första jag gör..
mmm hem blev det leka med dotera min så tog hon och jag en lång dusch, och efter 22 så sov jag.. o vaknade i morse och mådde skit, skiit ont i halsen kunde inte svälja o ont i huvudet osv.. så jag tänkte hur ska denna dag bli, men efter en halstablett och en ipren så blev jag bättre.. så jag fixade med tildes rum, tog bort skötdelen på hyllan osv, så nu får vi byta på tvättmaskinen ist lr golvet!!det gör man så ofta ändå:)
så vi gick på sången iaf, med lollo och alva:) men tilde börjar bli för stor för det, hon vill bara knata runt och sno de andras barns grejer.. så det blir inget mer efter denna säsong..:(får bli med nästa barn ist!

imorgon ska jag lollo och barnen till marieberg och kolla lite.. tilde behöver finger vantar och alva behöver skor..

tildes farfars fru har gjort en klänning till tilde som vi tog kort på idag och ska skicka till dem..hon ville att tilde skulle ha den när hon fyllde men den hann inte komma..(










16april

tog lite kort på tilde tjejen imorse:) nu sover hon och jag softar lite när jag har en massa annat som behöver göras.. men har INGEN lust!!!


tilde leker lite med traktorn:)



cooling:)

faster köpte dessa coola solglasögonen:)

myser i sin soffa:)

nu ska jag kolla klart på andra avenyn!

hmmm

kai drog iväg på fotbolls match vid 18 och är hemma vid 22.. så jag och tilde har haft en tjejkväll:)
nu sover hon så sött i sin säng, mitt lilla hjärta!

SHIT HEMMA IMORGON MEN PÅ LÖRDAG SÅ BÖRJAR JAG ATT JOBBA!!!! FYFAN VAD FORT DET HAR GÅTT!
jag vill ju inte börja jobba, lr det känns ok men jag vet att när man väl är tillbaka så börjar allt igen, ångest för man ska gå upp tidigt och jobba lr gå och vänta en hel dag innan man börjar kvällen,,det är dagar man ska jobba, sen är kvällarna bästa stunden med tilde!och sen en massa ansvar o grejer.. nu har jag ju bara behövt att bry mig om tilde!men men så är livet. jag som vill vara ledig alla helger inte jobba... jag ska egentligen ha ett 7-4 mån-fre,,men hur lätt är det att få.. lr var tredje helg går oxå bra ist för såå många helger vi jobbar:(
hmmmm...hatar att ha en massa tankar!!!!alltså jag är ju rastlös av mig så det e ju bra att komma iväg men ändå!!!!!roligare att gör en massa med tilde... och jag kan ju inte gå och föda en massa barn hela tiden heller, det blir ju oxå jobbigt...hehe
lite låg känner jag mig men det går väll över någon gång!

idag fick vi besök av lollo och alva:) vi var ute i lekparken och lekte lite.:)




tilde hon går och går och går hela tiden!


alva tycker det e lite jobbigt med solen:P



15april

igår när kai kommit hem från jobbet så hade jag lagat mat:) sen åkte vi hem till lotta magnus och yrla på lite sen eftermiddags kaffe.. barnen lekte i deras sandlåda!

imorse när jag vaknade så såg jag att det var sol ute och direkt så ville jag åka iväg o göra någonting,att jag har så svårt att vara hemma..men kom till insikt att jag har varit och ränt så mycket nu så tilde behöver få vara hemma lite och få sin riktiga sömn i sin säng!
så jag försöker plocka lite men har nu fastnat framför datorn och tvn våra bästa år!!!
sen skulle lollo och alva komma hit oxå:)




14april

ååå så skriver man inlägg och det försvinner!!!!!

iaf nu dricker tilde välling och strax ska vi bege oss ut på nya äventyr!!:)


12 april

GRATTIS LOLLO PÅ DIN 26ÅRS DAG!!!!!!!!!!!!!!!

vilken dag detta har varit har gjort någonting heela tiden..
upp klockan 7 äta frukost för mig och tilde göra oss iordning, sen drog vi till tapsa där jag lämnade tilde, så for jag vidare till stan på en utb,det vara bara 3tim..skönt det! när det var slut vid 12 så fort som attan o hämta tilde, så for vi hem byta om äta och så tog vi cykeln till sången, efter det hem byta blöja kissa för mig:)så tog vi vagnen denna gång till mvc där jag tog cellprov,sen gick vi hem o tilde åt lite sen iväg igen till kai så köpte vi mat och drog till fallen, så hade jag tagit med mig lite kaffe till efter maten:) där fick tilde känna på gräset ordentligt men hon ville bara ner till vattnet heeela tiden!!!!sen åkte vi hem så blev det dusch för tilde och bus o nu sover hon!!så nu ska jag ta det soft hela kvällen...imorgon har jag bara en grej inplanerad,tilde ska till bvc på ett års kontroll så hon ska få sprutor så vi får räkna med feber på kvällen..

DET HAR IAF VARIT EN HELT UNDERBAR DAG, VILKET VÄDER:):):)



tildes nya docka som faster köpt:) tilde puttar omkull stackars dockan.

vill du gifta dig med mig:)

tungan är mer utanför än innaför:)

faster kati,rambo och tilde

idag när vi var iväg på en liten utflykt:)



detta gillar tilde!:)

tilde säger öh till dem..:) det låter lite roligt faktiskt.

11april igen!!

nu har bror med familj åkt hem.. de har varit här hos oss sen långfredagen tildes födelsedag:) men nu är påsklovet slut och vardagen kommer tillbaka.. men vi har haft skiit kul iaf och hittat på såå mycket roliga grejer, som igår var vi på lek och buslandet:) helt slut blev man hehe..
4vuxna 3barn en katt i en 4:a som carro med sa så har det gått hur bra som helst..
vi har bastat några gånger och spelat in en skiva!!:)åå herregud säger jag bara:) kais mamms gubbe är musiker så han har en egen studio som vi varit i några ggr och sjungit i.. hehe..

igår var jag och carro på loppis:)ja ok carro KLÄDBYTARDAG!!!! och vi fyndade massor..
lollo och anders har köpt ett bord till alva i "märket" mammut som det heter men inga pallar, så det första vi ser när vi står och väntar på att få komma in e 2 st pallar som tillhör det bordet i mammut, så så fort vi kom in så roffade jag åt mig båda pallarna som alva snuttan ska få..:)
sen köpte jag en cykel stol till tilde för 40kr! hur billigt som helst,, så vi var ute och provade förut:) liam och felicia fick oxå åka.. och liam vill bara åka mer..:)
sen en massa kläder lite sommar kläder och så.. jag e nöjd iaf!! jo en  prinsess hoppboll oxå:) men carro hon hittade hur mycket kläder som helst till barnen och en grym häst i gummi som barnen kan rida på... jag vill oxå ha..lr tilde vill ha för mig håller den nog inte:(

när de hade åkt så strax efter det kom farmor tapsa faster gammelfarmor gammelfarfar,, vi vet inte riktigt hur det blir, kais mors mor och far iaf!
så tilde fick en 80 cm hög docka av faster och gammel mor och far så fick hon en jättefin jacka och pengar...:)

imorgon så ska jag på en utb mellan 9-12... och till slut fick jag tag i någon som kan ta tilde så länge.. tapsa...tack:) mormor skulle ev jobba så lollo skulle ha henne men alva är sjuk sen vet jag inte så många mer jo farmor men hon jobbar ju... men det löste sig till slut...
först ska jag på utb, sen på sång 13:30 och sen på cellprov 15:30.. fullt ös imorgon..
och på ons så ska jag vara hundvakt åt farmors o tapsas hund rambo:)




tilde och pappa på studsmattan:)

på väg till bollhavet:)



11april


8april

igår var jag o carro o bastade,,tog en kall och pratade en massa:) det var roligt:) ojojoj vad jag har svettats ut allt skit nu:)hehe


idag så har vi inte gjort så mycket, patrik carro och barnen åkte iväg o handlade o skulle köpa skor till liam, då gick jag kai tilde ut och gungade:)

sen gick vi hem och städade lite o nu sover tilde så sött, o när patrik o de kommer tillbaka så ska carro laga mat, ris och korvstroganoff!mums! o ikväll har vi planerat in lite poker!:)

7April


Medans papporna är o handlar så leker mammorna och barnen:)

idag så har jag carro liam och felicia varit i vingåker och hälsat på farfar och leia, sen for vi vidare till gravarna o sen till farmor..

Nu ska jag och carro gå och basta:)

5april


sitter just nu i soffan med min sambo och katten tyson:)

nu kom hela familjen nederman o vi ska kolla på passion of christ, den har inte jag sett sen jag såg den på bio och det e 100 år sen...

Nu är tilde 1år då!! vi hade kalas för henne i fredags men tårta och massa annat gott MUMS det var kanon trevligt och jättefina presenter fick hon..
Tack alla för att ni kom och förgyllde tildes dag:)


Detta var en grej som tilde fick som blev väldigt uppskattat hos min bror och sambo:)

tilde har varit lite krasslig nu några dagar med hög feber o lite pillande i örat, så vi idag fick hon en tid hos läkaren... ingen öroninflammation bara lite rodnad men hon fick penicillin ändå.




nu ska jag kolla på filmen och dricka capri sonne:)


1april igen!!




jag o tilde roar oss framför web cam:)

1april

april april din dumma sill:)haha

idag för ett år sen så blev jag igångsatt ja ungefär precis nu.. trodde vi skulle få ett 1april barn.. så ont som jag hade har jag aldrig varit med om och trodde inte man kunde känna sådana smärtor.. visst gör det ont att föda barn det har jag alltid förstått..men att grina o skrika i REN panik... jag trodde allvarligt att jag skulle dö jag klarade inte av värkarna..
o inga smärtstillande hjälpte heller.. så imorgon då blir det, efter många drag med sugklockan o krystande, ja jag hade väll krystvärkar i 7tim tror jag..om det inte var fler.. så fick jag beskedet att vi skulle få göra kejsarsnitt.. o jag blev såå lättad o precis då fick jag världens värk...kommer ihåg det som igår.. som jag kämpade för att jag skulle få föda normalt,, så blev snuvad ordentligt på det... så nästa barn tror jag inte att jag kommer föda normalt jag törs nog inte det, man vet ju inte hur den förlossningen blir om jag får lika ont lr om det går hur lätt som helst... nej fy den paniken jag hade gör ont i mig när jag tänker på det...

jag har röntgat mig så jag kan föda barn men tilde var såå stor och låg med näsan uppåt o min livmoder var trött efter alla timmar..
så imorgon när vi ska ha kalas för henne kl ett så plockade dom ur henne ur magen:)
o efter förlossningen så hamnade jag i någe konstigt jag kände ingen kärlek o ville att andra skulle mata henne osv... 3veckor var jag i det tills jag tog tag i det!!efter mycket tjat från min familj så förstod jag själv att någe var fel..

så nu nästan ett år senare så är jag världens stoltaste mamma och känner en enorm kärlek.. så i det onda så blev det till slut bra!

det är inte vanligt att få sån förlossning som jag hade...

jag kände att jag ville skriva det, det kommer många tankar när man tänker tillbaka på hur det var!och att det är ett helt år sen är helt otroligt!o så mycket roligt som vi har gjort..
ja denna sommar ska vi ha ännu roligare!!!!!!!




imorgon kommer kusinerna:)


RSS 2.0