26feb


sen tilde sett liam och felicia hur de klättrar upp på bilen så vill tilde göra likadant..sätter sig på den går av den, vill stå på den men nja det e inte så bra..

idag har vi varit i vingåker o hälsat på morfar/farfar där vi åt pannkakor:)
nu e kai o patrik iväg o bastar o har det gött o jag e hemma med barnen ifall de vaknar..snäll jag e:)

tilde har alltid varit jätteduktig på att äta men har inte riktigt velat äta hemmalagad mat men helt plötsligt så slinker det ner lika lätt:) skönt!! från att kämpa som fan med amning utan bra resultat till bara välling till hemmalagad mat...tiden går!

25feb



var bara tvungen att lägga in denna bild:) det ska börjas i tid:)

23feb

nu har jag varit otroligt dålig med att skriva, vet inte riktigt vad jag gör..

men nu är iaf allt klart med lägenheten osv, så det kan vi släppa helt nu!!!skönt.. vi åkte förbi där häromdagen o lite konstigt känns det ju, tilde som var i sin gåstol på altanen i somras badade i utomhus jacuzzin ja mycket sånt.. men vi får göra massa utflykter i sommar och då går hon oxå:)

den 5mars så är det 3år sen jag o kai träffades då ska faktiskt han o jag ut o äta, trot lr ej!!!
så jobbar inte mamma skulle hon ta henne över natten, men får vi barnvakt på kvällen så e det bra så får vi vara själva annars får hon såklart följa med..

för ca 2 veckor sen så kom helena o stannade en natt, vi kollade film o åt godis:) jäkligt trevligt,,
o för en vecka sen så kom verro o johanna lj, johanna har jag väll inte träffat på flera år, så det var dags och kul:)

nu kollar jag på 16 and pregnant, o om jag skulle fått barn när jag var 16 vet jag inte hur det hade gått då hade mamma säkert fått tagit hand om barnet,, då var jag inte alls redo... nej det är bra att man var äldre o mognare:)

imorgon kommer bror och barnen ska bli riktigt kul att träffa de, de ska stanna en vecka tror jag..så hoppas inte barnen blir sjuka lr att det e snöoväder..

i fredags var jag på en föreläsning hela dagen,, intressant men lite länge..o igår var jag på jobbet o fyllde i semester i sommar. tog 4veckor fp o en vecka sem.. så 5 veckor ska jag vara ledig o njuta av familjen o solen som vi ska HA!!!


9feb


bild mot vårat sovrum

resten av v-rummet som det ser ut nu, sen ska någe fint upp på väggen

gästrummet

kök

man kanske ska städa innan man tar kort, men det orkar jag ej.. det är ju mycket som vi ska fixa o så men inget vi måste göra precis just nu!


i morse så hade vi besök av maria o walter så barnen fick leka lite:)  o när de åkte hem så åt tilde o jag lite lunch o nu sover hon.. o "svärfar" har varit här o lånat våran bil. men jag ska ändå ingenstans, det vi borde göra idag är att åka till lägenheten..hmm..vi får väll se..

8feb

kai e på innebandy, tilde sover o jag myser i soffan med datorn o tvn:)
imorse tog jag o tilde en promenad till vc för det sista provet på henne, o då var det en liten pojke som spydde i väntrummet o det lukta MAGSJUKA så f*n om man blir sjuk!!
sen blev det affären o hem!!

lollo o alva kom så gick vi till sången det var kul:)

sen var det middags dags o jag slog till men ungsfalukorv!! det ni!! inte bara kai som lagar mat i detta hushåll:)

så när kai kom hem var det bara att äta, sen åkte jag o lollo till gamla lägenheten o skulle städa men hur kul är det när vi hade en massa grejer kvar!!!! usch e trött på det nu!!! hade jag pengar skulle jag anlita en städfirma..



hej svejs

6feb BJÖRKHAGABO

OK så nu gör jag ett försök igen då.. på senaste tiden när jag skrivit så har det alltid blivit någe fel så allt försvinner o då tappar jag lusten när man skrivit en massa..

nu bor vi iaf i björkhaga och trivs kanon:)mycket bättre än vad jag trodde.. men lägenheten e så mycket större så det e grymt skönt! o det som e mycket värt e gästrummet..

i förrgår så lånade vi en kärra o åkte till mamma o hämtade min säng, sen vidare hem då var mamma barnvakt så vi åkte till gamla lägenheten o hämtade massa grejer som var kvar! PUST!
så två vändor med full kärra så jag fick backa o ha mig inte fan e det lätt..
sen sov mamma kvar iaf o det var trevligt:) ett helt eget rum fick hon med 1,20säng o egen  tv, lyx:)hehe..
mot förra lägenheten då fick vi bära ut tildes säng in till oss varje gång någon sov kvar.

grannarna är jätte trevliga de vi träffat iaf, de välkomnar oss till området osv:)
vi har fixat bastukort nu så det e bara att basta när vi vill, vi skulle basta igår men var så trötta så vi bara slappade, o idag skulle vi oxå basta innan melodifestivalen men vi ska till kennet o anders på middag kl 15! sen hinner vi inte det..
lollo med fam kommer ikväll oxå, så det blir någe glas vin  o förhoppningsvis bra musik!
o de ska sova kvar så jag har bäddat till dem o stallt upp resesängen o fixat till alva oxå. så snäll jag e!!

annars har vi kommit i ordning rätt bra, det finns ju mycket kvar vi ska fixa men det kommer med tiden.. men tavlor o gardiner e uppe.. bara gardiner i tildes rum som ska upp o tavlor o sånt.. så få se vad som hinns med ikväll.

vi bor ju en trappa upp men trappan stör mig inte heller o inte att ha balkong heller, det trodde jag när man bytt sig från uteplats till balkong, men det e ju vinter då märker man inter så mycket.
så nu har vi städ o småskit kvar i gamla blir o fixa i veckan..

nu säger tilde mamma, pappa, nej, zita!



här ska det packas


myyys


akta er:)


alva vill oxå vara me:)


posar:)




alva o tilde i tildes nya rum


jag vill haa!


tilde klappar händerna


puss






tilde dansar i duschen





RSS 2.0