en härlig dag i solen:)

idag har vi haft en härlig dag i solen först hos lotta där barnen lekt o fajtas om leksakerna sen vidare till mamma där tilde badat i lilla polen som mamma köpt, sen kom kai efter jobbet lagom till maten:)





mammas baksida

zita:)












back to reality

då var man hemma igen då!...efter en helt underbar vecka i stugan!! barnen har fått varit ute från morgon till kväll lr ja vi allihopa:) badat lekt ätit gott druckit gott osv:) en dag drog jag kai tilde carro patrik liam o felicia till ett utomhus bad:) det e ju skönt att komma hem till sin säng och en dusch man kan duscha hur länge man vill i,,:) men känslan att kunna öppna dörren på morgonen o barnen kan springa ut o vara ute....åkt båt har vi gjort:) varit på midsommar firande o dansat runt stången..:)

jag har knappt några bilder på min kamera använde bara lollos o carros som då e bättre:) men det kommer:) här kommer några med telen...







19juni

idag har jag gått mina värsta 6 kilometer i hela mitt liv...fyfan vad jobbigt det var...åkte till tiveden med jobbet och gick en slinga i skogen med berg som vi skulle upp för ner för, rötter överallt..ja herregud... jag höll på o svimma oxå det svartnade för ögonen så snubblade till men satte mig ner innan jag ramla.... sen har ju inte jag någon kondis direkt:P

jobbar imorgon 8-18 sen hämta kai vid 19 o sen far vi till stugan:)

väntar väntar väntar.....

lämnade ju in bilen igår i karlskoga och ska hämta den idag men de ringer aldrig...vill bara hämta den så det e gjort.......
i förmiddags så gick jag pappa karppa tilde och vovvarna ut o gick sen gick jag upp o hämta fika så var vi en lekplats o hade det gött:) när vi kom hem så hämtade jag baljan i förrådet så tilde fick bada på balkongen:) vad gör man inte när man inte får plats med en pool........hon tyckte det var skönt iaf den bad tjejen hon e...ska bli riktigt sköj o se hur tilde e med vattnet:) jag tror hon rusar ner hela tiden..men vem vet:P




morfar och tilde:)


16juni




jag och lilla födelsedags barnet som var sjuk:(








paket paket paket alla barnen vill vara med:)


myysigt:)


tildes nya bord och stolar som sandra och johan köpt:):):):)
sen tildes tröja + lite mer kläder:):)


mmm klubba:)


tilde och alva ser någe intressant:)


14juni

på sön så börjar våran vecka med semester i huset vi har hyrt:) det var längesen vi bokade den o då kändes det som att det var jättelänge kvar men nu är vi där snart!!!!
nu har jag varit ledig tre helger på raken det var det som var så bra för att de veckorna har bara sprungit iväg så är det inte när man jobbar helg... jag jobbar nu i helgen..sen har jag förlängt mina dagar så jag blir ledig måndagen och kan åka sön kväll efter jobbet..vi har ju faktiskt betalat för hela veckan då vill jag bannemej vara där oxå!

så denna helg kommer jag jobba skiten ur mig och på sön kl 21 när jag stänger dörren så har vi en veckas semester med nära och kära:)  vill att det ska vara fint väder så vi kan bada i våran lilla *sjö*








detta är vi som åker till huset ihop:):)

nu ska jag fara till jobbet alldeles strax.....


myssäck:)


idag inhandlade vi en större *saccosäck* nice:) jag sitter hela tiden i den..kan man få hemmorrojder av det tro??? 

mys pys:)

BLOMSTERBUD



igår kväll när vi kom hem från min morbror tomas så hade vi fått blomsterbud:) utan kort..men tillslut så fick vi reda på vilka det var ifrån, efter lite ringande:) det var från patrik carro liam och felicia:) JÄTTEFINT OCH GULLIGT!!!!!! tack så mycket:) kortet hade de beställt men det kom aldrig med..

då var denna födelsedag över...

jahap som sagt då var dagen snart slut.. nu softar jag i soffan efter en dusch med tilde som nu sover och mannen min är o spelar fotboll.. tyst och lungt:):)

imorse ringde kl 5:15 mmm härligt,, då hoppade vi upp ur sängen och började plocka lite för vi trodde inte vi skulle hinna det sen...sen frukost och in i bilen o så åkte vi till karlskoga där vi lämnade in bilen för de skulle fylla på ac vätska...men det var tydligen någe el fel..så vi ska dit nästa tors igen då får vi nya däck oxå...det behövs!!!!

vi visste iaf inte riktigt var vi skulle ta vägen så vi ringde och väckte kais kusin med familj efter 7 på morgonen:P snällt..haha... vi kan ju inte bara knalla runt o runt halva dagen..så kais kusin kom och hämtade oss så åkte vi dit och åt lite frukost igen:) så fick vi leka med lilla iris:(5mån:)

sen hämtade vi bilen,,,åkte o handlade o hem..jag fick ett present kort på en tatuering av kai;) HJÄLP! det som gör så ont..men jag har tjatat länge om att jag vill tatuera in tildes namn och jag får aldrig arslet ur vagnen o boka tid så det var bra att kai köpte det så jag verkligen gör det oxå...har ett år på mig men jag tyckte det var lika bra att boka en tid direkt så den 12juli ska jag dit och tatuera in   TILDE   det blir nog bra:)

sen kom morfar, ingrid, mamma och tilde:) tilde har varit hos mormor inatt så slapp vi släpa upp henne kl 5...
vi fick kastruller PRECIS VAD VI BEHÖVDE blomma att hänga på balkongen en ute/inne termometer, våran e trasig så vi har inte vetat hur varmt det varit på flera veckor..

sen åkte vi hem till tildes farmor tapsa och faster,, där vi åt smörgåstårta och fick presenter JÄTTEFINA kläder:):)
jag e kanon nöjd med min dag..:)

kramelikram:)

10juni

min dag idag:) 26 år fyllda är jag nu..:) jippi älskar att bli äldre,,haha not det kan stanna där nu!


9juni

idag fyller min kära sambo hela 26 år!!!!!!!!!


grattis älskling/pappa från petra och tilde:)

5juni

idag var vi på alvas kalas..lilltjejen var sjuk jättehög feber stackarn..men hon var så duktig så:) fina presenter fick hon:) good fika var det:) mmm pajerna o grejer:)


tildes nya fina bord +stolar som johan och sandra har köpt:)


sandra har gjort jättegoda sommar drinkar till oss:) mums:)


4juni

idag har jag jobbat..låång pass blev det 7-11...pust:P men trött är man ändå:P
tilde mår bättre idag men har iaf bokat tid på v-centralen iaf det är någe skit.
ikväll runt 18 kommer sandra och johan:) vi ska grilla tänkte vi,o så ska jag ta mig en kall jäkel det är jag värd.hehe


hur cool ser inte alva ut.) de fick sitta på en bra stund..

2juni

JUNI!! förstår ni JUNI=SOMMAR!!  det är SOMMAR!!!!!!!!! tänk om det kunde vara sådant här väder heeeela sommaren då skulle jag må bra:)

en händelserik dag har det varit idag! det började med att vi åkte till nancy och lilla elin som blir ett den 9juni... vi var ute o lekte i en lekpark:)




elin pratar franska:) hennes mamma och pappa lär henne det och hon säger litegrann:)

sen efter det så åkte vi hem till lollo och alva, alva som går nu:) sprang direkt mot mig med armarna i luften och ville upp:) sen ville hon inte ner:)sötungen:)
vi fikade på balkongen o hade det mysigt..


blev tyvär inte många bilder alva gick o la sig så jag hann aldrig:(

jahap efter det så åkte jag o tilde till affären där vi inhanldlade grejer till maten JAG tänkte överraska kai med!
hem o la tilde sen började jag med tacopaj och fetaost sallad!! jäklar vad gott det blev:( MUMS säger jag bara...dolda talanger..hehe

sen mös vi i soffan alla tre tilde satt still en timme REKORD..... kai sov så jag började fixa fika som vi skulle mysa till det med på balkongen;) det blev kaffe festis jordgubbar och glass:) det visste han inte heller om..ibland kan man:)


slickar bort glassen hehe:)

oj oj vilken stark tjej:)



sen så duschade kai o tilde, o efter det så skulle hon äta gröt med började spy en massa, så jag duschade av henne o satte mig i hennes soffa för att lugna ner henne..poff så sov hon, sen sov hon en halvtimme hos mig o efter det tog vi tempen 39,1.. helt utslagen var hon...het plötsligt började hon leka..det var väll alvedonen..men när vi la henne så tvärslockna hon... lilla hjärtat..
tror det e första gången vi märker att hon har feber, förstå gången hon är hängig.annars har hon lekt som vanligt..
det är nog bättre i morgon..hon fick smaka jordgubbe så vet inte om det var därför hon fick ont i magen...

sjukling.(

ja nu får vi hoppas hon sover bort det onda...

nehep nu ska jag ta o fixa tills imorgon då är det jobb tajm..har varit ledig en vecka nu o herregud vad dagarna flyger iväg....fy.....

natti


RSS 2.0