trött


pippi ninni nappen o sova hos pappa:) så avslutar tilde kvällen:)

mys


inte den bästa bilden kanske:P  men köpte oss en skortsensfri kamin idag,och jag trivs sitter gärna framför den o myser:)

idag började hantverkarna riva ur badrummet, 7:30-15:40 var det bank borr o spring ut o in.men till jul e badrummet nere o tvättstugan klart sa de:) så på torsdag ska jag hem till lollo o tvätta hon har bokat tvättstugan till mig..kiitos:)

o ikväll var jag på julbord med jobbet men var inte på mitt bästa humör, trött och fick ont i magen efter all mat...har ju inte ätit så jättebra sista dagarna..i söndags så kom jag på vid 14 att vi kanske borde äta frukost...lätt att glömma.
och vi är inte klara än på långa vägar, men ringde bovärden idag och han har beställt garderober till oss så vi har någonstans att lägga våra kläder iaf,nu ligger de i sopsäckar o inga tavlor har vi fått upp.. men vill så gärna tapetsera om...kai ska fixa v-rummet till jul...


så här vaknade jag efter en tupplur på dagen när tilde var sjuk,så hade hon lagt sig på mig..lilla stumpan..

hon kan inte ha haft det lätt i förra lägenheten på slutet,usch hemskt det var...medans nu märker man hur bra hon trivs:)

känns bra

OK! nu har vi flyttat...och det känns bra!! denna gång kommer jag trivas....:)


fast j****r vad jobbigt det e att plocka upp allt, och det är inte klart på lååånga vägar..

flytt

ok denna vecka gjord och i morgon bor vi i hus!

ikväll ska vi köra massa grejer de stora grejerna så vi ska försöka att bara få kvar våra madrasser så fixar vi det själva imorgon...få se om vi får plats i rummet därborta.

så ikväll ska tilde vara hos anna o ubbe ett par timmar så vi kan fixa lite.....

bye bye

på bättre humör

tildes kära mormor kom på oväntat besök och precis när hon kom skulle jag tilde farmor åka till affären så det slutade med att mormor var barnvakt o jag o farmor åkte o handla:)  det var skönt att komma ut lite... så nu har vi toalett papper iaf,vi hade bara en rulle kvar.!

nu är det bara att göra nr 1 o nr 2 hur mycket vi vill:) hehe

halv ligger i sängen o kollar på bonde söker fru ska snart gör mig varm oboy o käka en kvällsmacka:) få se om jag väntar tills kai kommer hem lr om jag tjuvstartar:)

gud vad jag skulle vilja att heela huset var omtapetserat tills vi flyttar in...mm drömma får man:)

känner mig helt beng nu

herregud jag döööörrr.......nu har jag tröttnat på detta......vi har haft flera veckor på oss att flytta över grejer osv och jag har inte känt att det e jobbigt, MEN nu har jag tröttnat!  fan jag jobbar o när jag kommer hem så är det bara massa grejer överallt, massa plock STÄD!

nu är det inte många dagar kvar som TUR är,den är det synd om tilde oxå hon måste bli förvirrad, jag blir det iaf..........

jobbade idag o när jag kom hem satte jag igång direkt med tvättstugan så den e ren nu, men tvättar så det blir väll att torka av lite till......så allt i köket utom ett skåp e klart!

så har ewas hjälp varit här o flyttat in grejer monterat hennes säng o så..skönt för henne att det e klart....

vi har inte ens gått igenom våra grejer innan vi packat bara slängt ner allt..orkar verkligen inte kolla igenom allt!

nu e kai iväg över kvällen o jag o tilde e hemma o skulle vilja dra iväg någonstans men vet inte vart...........kanske ska skura ur badrummet ordentligt......åå vad roligt!

jävligt positiv idag:P

desperete:)

sitter på sängen o har precis kommit ur duschen efter en liten promenad, jag har gått ut en liten sväng varje kväll de senaste dagarna,måste komma hemifrån en stund det är ju inte det mysigaste lägenheten direkt just nu.....

idag var kai hemma o vabbade med tilde,o jag jobbade,så var han hos läkaren med henne men hon var inte sjuk men fick ut hostmedicin, så imorgon blir det f-skolan för henne! det tror jag hon kommer tycka är jättekul:)  sen efter jobbet så "tvingade" en arbetskamrat/granne mig  att gå hem från jobbet,jag tycker om att gå men det e en sån tråkig väg men har man sällskap så är det lungt:) iaf jag följde med henne hem och tittade på hennes badrum som öbo nyss fixat,samma sak som vi kommer få..det var fräscht VITT men fint så det blir kanoners:) mycket mysigare med kakel än våt tapet:(
sen kom lollo efter sitt jobb så körde vi över grejer till huset,tack för hjälpen ännu en gång:) o nu håller kai på att tapetsera vårat sovrum till ewa och är snart färdig:)

jag ska kolla på desperete housewifes jag:) o ta mig lite oboy o knäckemacka med ost o kaviar:) mmmm

ja jag var på stan en sväng förut o köpte en pippi docka till tilde:) hon ÄLSKAR ju pippi så kunde inte hålla mig...det skulle varit till julklapp men kunde inte hålla mig vi får köpa någe annat,lite finns det redan:)







no feber

tilde har ingen feber längre med e på riktigt dåligt humör.

i lördags kom febern upp till över 40 grader och dagen efter 37,5... ja hon har varit helt utslagen o vi har varit på jouren o ringt ett par ggr... hon har till och med sovit i våran säng,jag vaknade på lördag dag "powernap" av att hon lagt sig på min mage:)

så från ons till lör kväll har hon haft hög feber..men imorgon är det tänkt att hon ska till f.skolan iaf..

i går så körde jag lollo kai över grejer till huset, o farmor var här från 11 på förm till 20 på kvällen o städa köket förutom lite mat paus o lekpaus.....så jag tänkte börja med kyl o frys tror jag...sen e det inte mycket kvar i köket!!! wiiiieeee vad skulle jag göra utan all hjälp jag får:)

tänkte lägga in bilder men de ligger på kameran o jag måste sätta igång medans solstrålen sover:P

imorgon ska vi köra över soffan oxå,,,ja det är eko i lägenheten....stackars tilde hon måste ju undra vad som händer....

.

MÅN     TIS     ONS      TORS      FRE      *LÖR* DÅ FLYTTAR VI...


SKRIVER MER SEN

då blidde det vab för mig idag

tilde är sjuk..det började ons kväll,jag går alltid in till henne innan jag lägger mig så gick in vid halv 11 och hon var brännhet...så tog temp då låg den på 39,5tror jag, då fick hon vara inne hos mamma o pappa det händer inte ofta för hon har svårt att ligga still...men vi la henne vid tolv så tvärsomna hon och vaknade 10.45 dagen efter med fortf lika hög feber... så kai var hemma igår tors så e jag hemma idag... o hon har fort hög feber men jag tycker hon e rätt pigg..

så igår oj oj oj vilken dag...först jobba jag, sen hem då la vi tilde så när hon sov började kai fixa med akvariumet o jag tömde nästan alla skåp i köket, så nu har vi matvarorna i kartonger, mamma kom så det var hon som puschade mig:) mamma tog ner en lampa sen en annan lämpa tvättade hon ur o fixade lite i hallen osv.......tack mamma:)
jaha sen åkte mamma hem o lollo kom med alva,för lollo jobba kväll, så jag var barnvakt för anders hade fixat en bil o hjälpte kai över med akvariumet till huset,så de var duktiga o fixade det+ lite annat smått o gått från tildes rum.....

tjejerna var jätteduktiga, när tilde var "utslagen" så var alva lika lugn e satt/låg i sängen o sa inget sen när tilde fick energi så fick alva det med;)
så jag passade på när de lekte att ta ut våran säng till vardagsrummet o ställde soffan på varandra, så vi sover i v-rummet nu o det går så bra så!!!
men blev lite chockad i morse när jag vakna jag hörde inte ens kais telefon när den ringde eller att han gick upp,var nog trött....

så idag behöver vi tömma vårat sovrum så kai kan börja tapetsera men jag klarar inte vissa grejer själv så vi får ta det sen,sen ska jag börja städa i köket/ skåpen.....men det är så skönt att sitta i sängen just nu med en kopp kaffe..+ att jag har huvudvärk......

så en vecka kvar bara tills vi bor i huset,men när kai ställde upp akvariumet så såg han att NEJ tapeterna hon har passar absolut inte in till våra möbler, vi måste ha en mörk fondväg iaf!
o när de hade tagit ut akvariumet härifrån v-rummet så såg det såå tomt ut.....fan vad det ger liv alltså....jobbigt att rengöra men fint, fast det är ju ändå inte jag som rengör,,e ju som sagt rädd för de fiskarna....



alva försöker se sjuk ut hon oxå:)

men i duschen så blir tilde ALLTID glad:)

sååå himla söööt:)


nu ska jag snart bädda rent så kan vi packa ner alla sängkläder vi har kvar,sen kanske jag o lollo kan köra över någon kartong i helgen:)hehe

o så fyller fasters lilla prinsessa 2år idag!!! vart tar tiden vägen jag kommer ihåg när hon provlåg tildes vagn då tilde låg i magen sen åkte våran babysitter.o jag satt med henne en jul o hon låg på min gravid mage o mös:). o nu springer hon runt o pratar o ja herregud blivit en stor tjej:) puss på dig:)




NU

NU FUNKAR BLOGGEN IGEN!!!!!!

JAG HAR INTE KUNNAT SKRIVIT PGA AV DET.................

MEN NU SÅ:) MEN NU HAR JAG INTE TID MÅSTE DUSCHA OCH SOVA SKA JOBBA IMORGON BITTI...



bjuder på en rar bild på våra sötnötar:);)

pusskalas igen:)


Herregud

jag har såååå ont i ryggen!!!!!!

ja det vill jag lova att jag har............

har packat o grejat nu i flera veckor.....

jobbat
hem
vi åt mat
montera ner sängen
gick till farmor med tilde
gick hem
packa bilen
körde två vändor till huset
gick o hämta tilde
hem
plocka
la tilde
plocka mera
slängde sopor
plocka lite till
satte sig nu i soffan

det börjar bli tomt här hemma nu....

så nu sover vi på våra sängmadrasser på golvet ramen e då i huset  men vi har gjort det ett antal ggr förut såå mycket som vi flyttat....

så nu får det bli dusch sen sängen o titta på ensamma mammor..........

nattiiii


vi måste spärra upp våra ögon så vi inte somnar...haha

Några tänkvärda meningar

TILLVARONS STÖRSTA GÅVA - DET ÄR JAG SJÄLV

ALLA MÄNNISKOR KAN LÄRA SIG NÅGOT AV MIG

MINA TANKAR ÄR MER KOMPLICERADE ÄN ALLA DATAMASKINER

MINA KÄNSLOR ÄR LIKA VIKTIGA SOM ALLA ANDRAS

DET JAG SÄGER ÄR VÄL VÄRT ATT LYSSNA PÅ

DET JAG GÖR ÄR VÄL VÄRT ATT UPPMÄRKSAMMAS

JAG RESPEKTERAR MIG SJÄLV OCH FINNER ATT ANDRA GÖR DET OCKSÅ

JAG SKRATTAR ÅT MIG SJÄLV MED ÖMHET OCH VÄRME

JAG HAR FULL RÄTT ATT MÅ BRA PÅ ALLA SÄTT

JAG ÄR UNIK - DET FINNS INGEN MER SOM JAG


lördag semester dag:)

igår kväll fick vi besök av bror med familj som sov kvar,så tilde liam o felicia sov i samma rum och det gick skiit bra,trodde de skulle väcka varandra tidigt imorse men sju halv åtta är ok.. o kai drog iväg på cup tidigt imorse vet inte när han kommer hem idag...

jag o bror gick över till husets förråd med gästsängen och en hylla o nu ska jag börja packa lite....

sen tänkte jag ta en promenad oxå:)

vill bo i huset nu!!!!!!!!!tända ljus på altanen ååå vad jag längtar..fick höra att de ska börja med badrummen måndagen efter vi flyttat in...så kul att de springandes hela dagarna i 7veckor....jaja skitsamma det är inget jag ska lägga energi på för det kommer bli fint när det e klart!!!


fredag idag

jahap idag är det fredag som är lika med jobb....... men imorgon har jag semester...kai är borta på cup o jag ska packa...sen se till att få bort grejer till huset,kanske inte imorgon beror på lite..
nu ska tilde sova sen äta sen f-skolan.....

igår så hade jag anna på besök vi käkade lunch o snackade en massa:) sen gick jag o tilde ut,o efter det kom kai hem då lagade vi mat hemmegjorda köttbullar:) det e gott...o alva kom i den svängen oxå,sen kom mamma, sen kom patrik med familj..fullt ös igår.... alva kändes lite varm så tog tempen hon hade 39,8 inte konstigt att hon var lite kinkig....

ja sen åkte alla hem o jag o mamma tog en liten promenad jag hade gärna gått längre men mamma skulle åka hem o lite läskigt är det att gå helt själv men sen var det ju lyxfällan oxå som ja ville se:)


3nov

idag är jag ledig..fick sovmorgon till 9 oxå:)

när tilde hade ätit frukost så tog hon sin haklapp och gick iväg, och efter en liten stund kom hon ut från badrummet och hade haklappen och sa titta!  då hade hon tvättat av den i handfatet:) hehe så den var ren och fin.

sen skulle hon borsta tänderna då tar hon och torkar av pallen med en handuk eftersom pallen var blöt,sen tar hon sin tandborste och tandkräm o borstar tänderna "på sitt sätt då"

hon har duschat en gång idag och jag råkade nämna dusch till mamma som jag pratade med i tele då försöker hon få av sig kläderna och vill duscha igen..ja vi har en tjej som älskar vatten iaf:) ska bli kul när hon får börja på simskola:)

igår så började ewa ställa in massa grejer i rummet hon fått här, vi har ett rum hos henne oxå men det e ju ingen super brådska att flytta över mer grejer...men ska börja packa lite idag tänkte jag..
o imorgon klockan 10 kommer våran bovärd och ska besikta våran lägenhet..sen kommer en arbetskamrat så ska vi käka lunch ihop:)

nu hör jag att tilde springer runt bland ewas grejer inte så bra kanske:P




RSS 2.0