27september

idag  har vi varit på tillväxt ultraljud och det visade sig att bebisen är 36% större än vad den "normalt" ska vara den ska väga 2,5kg men väger nu 3,5kg! och jag e i v 34+3....
läkaren frågade om jag ville föda vaginalt men jag sa nej för att denna bebis kommer vara enorm om jag skulle försöka..... så vi bestämde kejsarsnitt den 27september v38+2 tror jag det blir så om 27dagar!!!!!  det beräknade datumet e 8okt det blir inte ens ett oktober barn..

så denna gång går det förhoppningsvis bra! ja det ska det göra vägrar må som jag gjorde sist både fysiskt o psykiskt......



+  att vi vet vad det e för sort nu:)

buuuu

i lördags fick jag ett samtal av sandra som frågade om vi ville komma till johans föräldrars stuga lr ja stuga kan man inte ett enormt hus på över 200kvm......klart vi ville åka dit så vi packade o åkte:) det låg i dals långed ca 24 mil så det var en bit att åka men värt det!
vi hade kanon mysigt lungt o skönt,vi åt gooood mat hemmagjord pot gratäng o fetasallad o grillat fläskfile:) 
vi spela spel o gick i underjordiska gångar,SKITÄCKLIGT.................
man gick in som i en jordkällare o det var enorma spindlar o sten väggar o ja som en riktig skräckfilm,när vi gick in i den andra var det massa trädörrar o när jag kolla bakom mig ser jag sandra stå i regnet med en mörk luva på sig......usch ja tänk om det hade varit en ond man......o klockan var ju efter 00...
tilde sov emellan oss så kvart i tio stod hon brevid sängen så då vart det sovmorgon iaf så åt vi en brakfrukost o åkte hem.......... hoppas det blir snart igen:)


inatt har jag inte sovit många timmar,har kissat en gång i timmen och haft såå ont i magen,inte sammandragningar utan ont,hur jag än legat.....men idag känns det inte...



tyst o lungt:)

fy farao vilken dålig dag jag hade igår...............
var trött på allt.....orkar ju ingenting ibland...tycker synd om tilde när jag inte orkar.......
vill bara att allt ska vara klart nu så att jag kan bli normal o springa o jaga tilde o allt sånt jag brukar göra,bära upp henne för trappen utan att det ska kännas som man föder snart..
det värsta är ju mitt kisseri,men igår kolla vi på film tror jag gick på toa bara 4ggr o inatt oxå 4ggr:)
sen har tilde sovit hos mormor så jag har tagit det luuungt idag,tyst o skönt! jag käkade frukost i sängen, titta på tv o satt lite med datorn..12:10 gick jag upp:) ooops:)
jag märker att jag måste ta det lungt annars blir jag grymt trött i kroppen....

lollo var förbi på en kopp kaffe nu men har åkt o jag ska plocka in lite kläder innan mamma kommer med tilde...


33+2

Aaaaaa

Fyfan vilken natt , blir gaalen!! Från kl 22-03 har jag sprungit på toa o kissat.... Jag som sa häromdagen till kai att jag sover bra o behöver bara gå på toa tre ggr kanske, men där fick jag så jag teg inatt kanske jag gick 20ggr!! Fy..... Vart kommer Allt kiss ifrån?? Jag dricker inte en droppe på natten.....

,,


vem e vem?????








soft

sitter vid våran lilla brasa o läser en tidning o äter choklad,fast just nu sitter jag med datorn, men det e skönt med värmen som kommer och att det regnar ute:)

men tror att jag snart ska lägga mig snart känner mig lite trött..

nighty nighty


hur gott är det inte med pannkakor!

varit hos mor o ätit pannkakor mums vad gott det är:) och hos kennet o anders o druckit kaffe:)
men nu e vi hemma o tar kväller!





lätt som en plätt:)

:)


detta e idag 32+5...




nej nu ska vi åka till mormor o äta lite:)

fredag fredag

igår var vi hos kennet o anders i torpet o grilla:)    kais lax som han fiskat,+lite annat som jag åt mer av eftersom jag inte gillar fisk så mycket:p  
o idag e det fredag få se vad man hittar på kai e inte hemma förens ikväll någon gång,skulle vilja bada men klarar nog inte det själv om hon drar iväg överallt....:p

jag känner mig väldigt tjock nu orkar inte gå längre, bara korta korta bitar,får ont i magen annars..så det ska bli skönt när bebisen har kommit ut..
jag har sååå mycket planer då;) ska låna hem mammas gåband ett tag har jag tänkt om inte hon använder det,annars kan hon använda sin crosstrainer;)





Test

Förstår inte varför det inte går att skriva blogg från iphonen...... Provar nu att gå in på HTML så får se om det går.... Så ska jag fatta hur jag lägger in bilder oxå.. :p. Ja det går att skriva om jag som sagt skriver från HTML. Men bilder har jag ingen aning om hur man gör... Det borde ju gå att hämta bilder den galleriet bara..

whoop whoop

lämnade tilde på dagis kl 9 imorse,sen åkte jag till jobbet o kolla hur mycket lön jag skulle få o det var INTE mycket!  ja sen tog jag en tur till lollo o alva o fick lite frukost:) o nu e jag hemma o ska sitta i soffan i 5 min innan jag ska fixa lite... känns konstigt att inte ha tilde här men ganska skönt faktiskt det blir ju liiite lugnare!


ja igår så tog vi en tur till akuten med tilde,hon höll på med sin tripp trapp stol o halka till o bet  igenom läppen trodde vi iaf,men ringde sjukvårdsupplysningen o de sa att vi skulle åka dit eftersom det e i ansiktet,det blev ett hack i läppen o under läppen på utsidan..
men de sa att de inte skulle göra något så vi åkte hem igen..
det gjorde nog rejält ont på henne skulle jag tro...usch..

ja kl 14 ska hon hämtas sen ska vi laga mat!

vardagen kommer

jajemen imorgon börjar vardagen:( kai börjar jobba trååååkigt............  ska ringa tildes dagis o kolla lite hur jag kan lämna henne osv eftersom jag går på gravpenning nu..

men man ska se det positivt att  kai börjar jobba för då är semestern slut o vi  kommer närmre dagen D!  55dagar kvar som max!

och tilde är blöjfri!!:)  förutom när hon sover för det e hon inte redo för än.. vi har kört hårt med de nu i 2veckor..! ska bli spännande om hon klarar det på dagis med..


faster o tilde,faster hade handlat klänning o mössa:):)


:)

Kai kom hem från affären med en present till mig:)



31+2


31+2 idag

då skriver man några ord

jag blir tjockare o tjockare tyngre o tyngre,jag e inte speciellt positiv just nu.....det beror på hur mina dagar e,jag har fått problem med andningen får nästan panik när jag inte kan andas.....bebisen ligger väll o trycker,jag stod inne på affären o kunde knappt andas då ska jag försöka få till en bra ställning så jag får tillräckligt med luft.men igår hade jag en bra dag:) kände mig lättare o inga problem med att andas hoppas det lättar nu!
igår kväll var vi hos anna o ubbe o åt o fikade:)

inatt har jag haft en HEMSK natt,kl 2 inatt hörde jag tilde ropa mamma gråtandes så gick upp till henne o la henne, sen har jag vänt mig om säkert 50ggr från ena sidan till den andra,o kissat massa ggr,o fått spring i höger ben.....usch visste inte om jag skulle ta en promenad kl 4 inatt lr vad jág skulle göra.....detta e det värsta med graviditeten när man blir tung o allt blir bara jobbigt...


jag vill att det ska bli den 31aug då vi ska på tillväxt,vem vet vi kanske får veta könet då vi får iaf veta om det blir planerat snitt.....

men idag ska vi ut o cykla:) fixa frulle o dra!





tilde ute o cyklar


o även mormor  ville cykla:)

förlossningen

ja där var jag igår o hälsade på..
Tror min slempropp gick i förrgår så tänkte att det kanske var bäst att ringa o kolla med jouren,men de sa att jag skulle ringa till förlossningen så det gjorde jag, o de tyckte det var bäst med en koll.
ja så jag åkte dit o fick väga mig,,den vågen visade 4kg mer än vad vågen på mvc gör,det kan ju inte bara stämma!!
sen kollade de blodtryck,urin o så fick jag plattor på magen som kollade bebisens hjärta o mina sammandragningar.
fick ju namn på armen o grejer så hoppades verkligen inte att jag skulle få vara kvar,men sen kom läkaren o kollade så jag inte hade öppnat mig med ett ultraljud och det hade jag inte gjort!
så jag åkte hem igen!  det e ju ett par veckor kvar tills bebisen ska komma så lite väl tidigt nu den måste få gro till sig lite!


RSS 2.0