Whooop whooop

Då väntar vi på vårat främmande!!!

Tjooo var är ni??? Komsi komsi

Tillan hon ligger och sover så hon orkar med kvällen:)


Nyår

Idag är det nyår , så fyra år sen vi förlovade oss fyra år sen hade jag nyligen fått reda på att jag var gravid , men det höll sig inte, så för fyra år sen bodde vi på Skolgatan på 4 våningen usch hatade det... Vi hade förförlovningsfest innan vi drog hem till kais mamma på fest! Och allt det är fyra hela år sen ,, hjälp!!!!
Nu sitter vi här trygga med varandra, två underbara barn, hus hund Volvo ,,, :s

Nu eldas det i tunnan o jag o milo har nyss duschat! Ska nog klä mig och ta mig en macka här!!

God nytt år på er alla:):)


Sover

I detta just nu sitter jag i fotöljen med båda våra barn som sover..

Vi har hämtat tunnan och fyller den just nu, sen behövs det handlas osv osv osv.. Sen lite mer osv osv..

Imorgon så skulle ju jag o kai ut o käka men vi kan inte det tyvär, vi som hade barnvakt o allt....typiskt.. Men vi måste värma tunnan, så det får bli en annan dag i framtiden..


dagen innan det smäller

javisst nyårsafton imorgon då.....

när jag var gravid så gick tiden långsamt och jag tänkte att denna höst kommer gå så fort för att då har ju våran efterlängtade bebis kommit,och som det stämmer denna höst har gått sjuuuukt fort....... jag hänger inte riktigt med faktiskt, från förlossningen tills nu så har det kännts som nån knäppt med fingrarna så var vi snart på ett nytt år.
Milo är redan tre månader.....
Men år 2012 då får lollo och anders barn! o jag får tillbaka min lollo:)som jag längtar!! hon är min lollo nu med men det e inte samma sak,sen e jag sjukt nyfiken på bebisen jag har alltid trott att det ska bli en pojke men jag har nog ändrat mig nu, så nu tror jag det blir en tjej en liten tös:)

sen har vi bestämt ett dop datum som blir i mars,januari är för nära jul och i februari ska det komma barn o en del som vi vill kommer är utomlands...så får hoppas att de flesta kan komma i mars....

vi skulle ha sista helgen i feb men då skulle det bli en annan kyrka och en annan lokal som kosta 1200..sjuuukt dyrt,så då bokade vi lokalen här där vi bor men där tror vi det kan bli trångt med sittplatser fast det vet vi ju inte eftersom vi inte kollat,,men vi bokade om så samma kyrka samma lokal som tilde fast en ennan präst...det e tråkigt.....men han e säkert bra..
det som kan vara är att dopklänningen e för liten,och att milo kommer vara tuung att bära..

och julafton har varit,ungarna fick många fina klappar vi med:) jag hade det jättemysigt det enda var att jag hann inte alls med tilde när hon öppna sina klappar men fick ju se hennes sen..tror vi va vakna till 2 på natten o bara satt o prata,mamma patrik kennet o anders hade lagt sig vid halv fyra.
sen på juldagen åkte vi till min pappa o fikade dit kom även bror med familj och skulle sova kvar,vi åkte vidare hem så kom kais mamma o syster så bytte vi julklappar vi vuxna:)

ja så var den dagen förbi och på måndagen fick jag ett sms av min goda vän sandra om hon och johan fick komma hit samma dag..javisst skrev jag, så de packade och hoppade in i bilen o åkte från göteborg till örebro! jättekul att de kom..!.sen åkte de hem på onsdagen,tilde och milo fick jättefiina klappar:)  vi var på marieberg på tisdagen och bastade på kvällen och pratade en massa...
vi försökte ha de kvar över nyår men det lyckades inte sandra ska jobba..men nu ses vi till dopet igen:)lite tomt e det skulle vilja ses oftare.

idag ska det fixas hemma , handlas lite tills imorgon , hämta badtunnan!!!!!!!!! och som det e nu verkar det inte som det ska börja regna lr blåsa imorgon hoppas hoppas hoppas! ja sen e det ju kais o min förlovningsdag 4år. så vi funderar på att gå ut o äta,men det e ju det om tid finnes, farmor skulle ta barna i såfall..
kul med FÖRLOVNINGS dag jag som inte ens får på mig ringen,det får bli mitt nyårslöfte gå ner om fingrarna...haha


Vad ska det stå?


Jul jul

Imorgon e det julafton, Jag har väldigt svårt att få julkänsla när det inte finns snö... Det ska vara massa med snö på jul ju!!!!!!!!!!!!!!
Men det blir en bra dag ändå.

Imorgon bitti ska vi packa osv , sen drar vi till karlskoga till kais mormor o morfar på julfrukost sen vidare till kennet o Anders i torpet dit även kais mamma+gubbe och kati ska med:)

Vi spelar bingo men det går åt skogen:( så snart blir det sängen..


mmm

ja idag ska jag till marieberg och trängas med allt folket..!!:(    idag lr på fredag och då får det bli idag........ alone ska jag gå,inga barn ska med,.
så på fredag kör vi mat bara..!

vi ska till torpet på jul:) kommer bli mysigt, o alla kusiner ska fira jul ihop det var två år sen de gjorde det.

ja o snart e det dags att hämta tillan:)hon blir alltid så glad när man kommer springer alltid fram och skriker mamma o ger en en kram:):)


Tittar på tv

Milo sitter och tittar på tvn:)


:)

Vi har en svart filt med ludd i som jag bara älskar!!
Idag kom kai hem med en julklapp från hans jobb med en till sån filt fast MYCKET större , världens bästa julklapp till mig haha :)

Så jag och ungarna sitter i fotöljen och myser under den mmmm varmt o gött:)



Jo vi försöker ju med flaskan, i förrgår var det hemskt jag satte mig i duschen ville inte höra när han var så ledsen men han tog tillslut från kai , igår gav jag honom han tog efter en del gråt, sen kom mamma och han tog flaska, och nu gav kai och han tog direkt utan ett ljud!!!!!

Men fan vad jobbigt att pumpa varje gång!


En dag senare

Inlägget kom en dag senare... Nu e
Vi hemma efter en mysig kväll i torpet om en v på julafton sover vi där igen..

Milo total vägrade ta flaskan!! Så har bestämt mig att idag måste vi börja införa den blir så himla låst och ju längre tiden går desto svårare lär det bli. Jag måste ju kunna åka iväg ett par timmar ibland och då måste han kunna äta från flaskan.. Napp vill han inte heller ha..han tar tummen ibland.. Tilde funkade inte amningen med så där var det aldrig det problemet hon tog både napp o flaska men däremot inte bröstet..

Nej nu ska jag ta mig en varm dusch..


Myys

Ikväll kör vi med myys i torpet:) god mat god dryck och trevligt sällskap:)


Morning

Ligger i sängen och väntar på frukost på sängen som kai i detta nu fixar:)

Milo har haft en bättre natt han sover just nu, Tilde e pigg som en lärka hon o kai har badat..:)

Idag blir det att köpa glitter till granen , ev någon julklapp sen vinna massa pengar på travet ikväll..


Tjoff så var fredagen över

Ja nu ligger vi i sängen och kollar på tv med milo emellan oss, han kollar oxå tv, jag la ner han sovandes vid 22 men nej det blev stora ögon där..

Igår kväll sa jag till kai att vilken tur vi haft som har haft det så bra med mili i snart tre månader, inga attacker och han sover rätt bra, jag känner mig inte spec trött... Men så inatt vet jag inte vad han höll på med kanske en halvtimme efter att jag o kai somnat så vaknade han o var ledsen inte så att han skrek men jag tog honom till oss iaf, sen höll han på så hela natten typ, han ville äta men somnade inte iaf så jag fick vagga honom så somnade han på mig , sen när det var morgon så visade han ingenting...det var antagligen lite magont , så en
En enda natt på snart tre mån.....

Så har varit rätt trött idag,har varit och hjälp Lollo o Anders lite i lyan o så:) blir skitbra, mycket varmare både luft och annat:)

Sen har vi klätt granen idag och tagit
Oss lite glögg + tänt i våran brasa:) men jävlar i havet vad varmt det vart i vardagsrummet...

Nej nu e det Natti!!


.


Oooj

Försov mig idag.. Var vaken o så på morgonen Tilde kom ner o drack youghurt i sängen o kolla på barnprogram.. Men när klockan var 7:40 så tänkte jag vila till åtta då kl ringer men vakna 8;40 då satt Tilde o titta på bilder på telen och hade stängt av alarmet.. Så då blev det stress men 8;55 var vi på väg till dagis... Gör ju inget om man kommer sent men vill hålla de korta tiderna hon får vara där. Så min dag känns förstörd nu, man blir så konstig när man försover sig...

Nu sitter jag i soffan och tittar på cheaters.. Sen idag ska vi i kolla på Lollo o Anders nya lya:) jag tror det d deras sista flytt på ett tag:s
Och imorgon kväll har jag planer på att få upp granen. :)


Blir galen

Aaa jag blir helt dum i huvet snart......

VART ÄR MIN PLÅNBOK!!!!?????

Jag har ingen jävla aning.......


Tomtemor:)

Våran lilla tomte:)

Då har vi varit på lucia farmor följde oxå med, vi lyssnade när barnen sjöng och fikade:)

Sen åkte vi till BVC med milo vägde och mätte!

Stor pojk vi har. 11veckor idag och väger 7390g och 61cm....
Jag tycker det e lite tungt att bära han inte konstigt kanske, men han följer sin kurva fint:)

Sen tog jag o Milo en tripp till lollo på fika vi lämnade tillbaka deras kaffebryggare som vi skulle låna men aldrig behövde för Carro hade lånat ut en de hade eftersom våran gott sönder..... Pust.... Så jäkla tråkigt, nu vill jag ha en med termos, pappa har en sån jag vill ha.. Tråkig utgift bara när vi hade en fin.

Sååå nu ska jag ligga i soffan med milo till ett sen fixa packning innan vi hämtar Tilde då åker vi direkt till Liam och felicias lucia:) och efter det hem för att åka vidare på vatten aerobic som är sista för detta år, om tre v sätter det igång igen..


Lucia

Lucia idag


Tillan och världens längsta man

Ja som rubriken:!


Kockarna

Tilde vill bli som sin far vilket är jättebra, alltså med två kockar i familjen:) igår var hon med Pappa o lagade mat och plockade ur diskmaskin med mamma:)

Igår hade vi en städdag hemma, så nu e akvariumet rent:) och vi har TVÅ tomma lådor i byrån tills Igår var de proppade med skit!men vänta en vecka lr två om jag känner oss rätt:o


Men ååå

Nu har jag laddat ner en blogg app till iphonen, så har jag tråkigt kan jag ju alltid göra ett inlägg... Men en sak e lite störande, att jag har mailat med blogg.se och har frågat om man kan lägga in bilder direkt från iphonen men nej säger de,, men nu när jag laddar ner appen så kunde jag bannemej välja... Det var två mån vi hade kontakt nej tre mån.... Fan vad fort det ändras då......


knubbisen skrattar

ja våran knubbis skrattar sååå sött:)






.




1dec

då har vi klivit in i december då.... herregud vad läskigt fort det går... fan snart inne på 2012 det året jag fyller 28.aaaaa hjälp.. jag som längtade tills jag fyllde 23 för då fick vi åka på birka kryssningar men sen skulle man stanna där...

men vilken fest jag o kai måste slå till med när vi fyller 30 det e ju bara en dag emellan oss + att vi fyller på sommaren:)

denna morgon har startat väldigt bra, tilde var hur glad som helst hon satte på musik på milos babygunga o dansade o hade sig:) sen älskar hon verkligen att gå till dagis hon blir jätteglad när hon får gå dit... inte en gång har hon varit ledsen när vi lämnat henne undrar hur det blir med milo:0 nu e det ju bra länge kvar innan han ska dit ett år iaf!
milo sover fortf bytte blöja o klädde på han i sömnen så han ligger ute!

i tisdags var jag o lollo på vattenaerobic det var kul denna gång med, men jag e verkligen såå jäkla svag när jag ska träna armarna...så två ggr till ska jag gå sen e det uppehåll tre v,o nästa vecka har jag tänkt att gå o bada med tilde.nu har jag en baddräkt så nu kan jag ju bada!


imorgon har vi tänkt att ta en bastu det är skönt nu när det är lite kallare ute o tilde e ju som galen i o basta,hon sitter ju högst upp o försöker kasta vatten på agregatet.







RSS 2.0