hoooo

nästan färdigpackat,bara lite smågrejer kvar!!  när jag har en karl som hjälper mig att packa så blir det bra! så har varit ovanligt ostressad idag!!    så tidigt upp imorgon för o bege oss!

jag fick ett påminelsesamtal idag igen!!! så en liten bild på mig kommer in!


v 24+2!!!

blääää

ååååå vad jag hatar att packa,,,,,e sämst på det vill ha med allt som man har...
packade tildes väska imorse men får packa om den tror jag tog med överdrivet mycket o min har jag inte ens börjat med...  kai e färdig han har ju knappt tagit med sig något ser det ut som! sen e det allt annat som ska med oxå, säng madrass vagn värktabletter osv,vitaminer för mig järntabletter,jag kommer glömma allt.....o skor då!!! vilka ska jag välja.............ååååååååååååå

sen slutar det som vanligt att hälften av resväskan har man inte rört!

jobbar imorgon 7-13 sen går jag på 2veckors sem:) är tillbaka den 5juli:) sen jobbar jag tre veckor  o går på riktiga semestern:)

nej jag kan inte sitta här längre måste ta tag i allt så jag kommer i säng skapligt,sover inte alls bra just nu,får gå o kissa,drömmer mardrömmar,o tilde har börjat kommit upp tiidigt...

var ledig helgen som var iaf,jag o tilde sov hos lollo o alva i fredags när kai hade fest hemma för sina arbetskamrater...  vi hade det mysigt:)
o på lördagen var vi hemma hela dagen badade i poolen o hade det gött:)  sen kom mor min o sov kvar:) igår var vi på kalas hos min kusin tea som fyllde 14år:) sen vidare till bror med fam,ja fullt ös..


kramas lite med mamma:)







helt sjukt!

fredag idag....o jag e ledig helg,sen jobbar jag mån kväll o tis dag o ons åker vi till gotland:)
det ska bli kul.hoppas hoppas på fint väder!

vi köpte ju en ny bäddmadrass till våran säng som vi sover som en prinsessa  o prins i:) o utrymmet är såå mycket mer:) tack mor:)
ja vad skulle jag göra utan min mor,igår kom hon hem till oss o jag bad henne måla mina tånaglar!jag har väldiga problem med det. O det gjorde hon så nu är de så blå o fina hehe..

ja det hände en konstig grej igår..

mamma skulle komma till oss senare o kai o tilde var på baksidan o jag i tvättstugan som ligger precis vid ytterdörren,och ytterdörren är alltid låst för tilde kan sticka..
då hör jag hur någon tar tag i handtaget o försöker öppna dörren,jag går direkt o låser upp o öppnar dörren men ser ingen så går runt hörnet o ser hur någon går runt det andra hörnet till baksidan..

jaja det var väll mamma tänkte jag så jag går in o fortsätter med tvätten,o tänkte att snart kommer tilde börja ropa på mormor,men det var tyst och tilde kom in till mig,så vi gick ut på baksidan, frågade kai om det var han som varit på dörren-nej det var det ej...
så öppnade grinden o gick runt huset men nej det fanns ingen så gick in igen o tittade runt lite i huset..

nehe

stallde mig på baksidan vid staketet så jag hade koll åt alla håll om nån kom lr gick,sen efter 5-10min kom mamma från parkeringen och nej det var inte hon heller!SKUMT hmm

det kan ju vara ungen i grannhuset som skulle busa o sprang iväg men jag såg ju någon som gick runt hörnet! lr ser jag så jävla fel.....  nej jag är helt säker trodde verkigen det var mamma!

det är ju ingen som bara går in till oss de flesta knackar innan... JAG SÅG NÅGON SOM GICK RUNT HÖRNET MEN DET FINNS INGENSTANS ATT GÖMMA SIG! HMM  

jag måste blivit helt knäpp.....


var hos bm igår o lyssna hjärtljud o tog prover vikt osv...samma hjärtljud som tilde hmm o allt annat såg bra ut ska börja äta hjärntabletter varannan dag!
i juli ska jag dit o dricka sockerlösning o sen sitta still i två timmar o ta test efteråt, glykostbelastning tror jag det heter..
får man stora barn så ska man göra det, över 4500 ska de väga, de ska kolla om det e därför jag får stora barn för jag har mycket socker.


ja sen hände en sak på jobbet idag med!!!!

jag hade dörrarna öppna för jag var helt svettig o går runt o fixar, går förbi ytterdörren där jag ser någe stort rött står hukad bakom dörren så jag börjar ju typ skrika fast inte sådär högt utan mer konstigt.... fan blev livrädd! det var arbetsterapeuten som kom, o där ska jag stå o prata o hålla minen bet mig i kinderna för att inte börja garva..

hahaha herrehjävlar vad hon måste tyckt jag var konstig..

ja ikväll iaf ska jag o tilde hem till lollo o alva o ha pyjamasparty med tacos o godis o mys! kai ska ha grillfest hemma för sina arbetskamrater typ 10killar, grilla bada pool o dricka öl..så poolen e på uppvärming just nu........ så nej vill nog inte vara hemma! nästa år är det min tur:)
hoppas vädret vänder!

brr

Det är ju kallt ute.....gick ut i t-shirt nyss o brr.:P

tänkte sätta in en bild på mig varje v om jag kommer ihåg.fick en påminelse igår av en kär vän:)

så denna bild e idag V 23+1....


grattis till oss:)

idag 9juni fyller pappa kai 27år o imorgon fyller jag 27år haha (som gjorda för varandra)

så idag åkte jag kai tilde till marieberg o käkade thaimat o så:) O imorgon tänkte vi gå på bio med lollo o anders.

o jag börjar nästan bli rädd för mig själv,jävlar vad magen har växt fort sista tiden jag har lixom inte hängt med, man känner verkligen av det, sammandragningar o vissa grejer e jobbiga att göra osv,men man brukar ju bli större med andra barnet,förlovningsringen är det dags att ta bort,spec om det varmt ute..

jahap imorgon e jag ledig då,sen jobbar jag helgen,men på sön ska vi till min morbror som fyller den 11 juni:) vi tänkte slå ihop oss alla o fira än att åka fram o tillbaka.



nej nu är det natti!

tack och adjö sköna ledighet!

jaha så var min mini sem över då, idag börjar allvaret igen... men skönt har det varit,så igår våran sista lediga dag tillsammans så åkte jag kai tilde o mormor till parken zoo:)  o herregud vad varmt det var,trevligt men varmt.. nästa år får det bli kolmården har varit tre år på raken på parken zoo nu.







tuffing!!

pappa o tilde åkte karusell o så vann pappa en gammelsmurf o godis till tilde:) en orm oxå men där var jag med på ett hörn:)




tänkte slänga in en bild på mig så jag har någe att gå tillbaka till...ja har tappat allt det med att skicka efter bilder osv....:( kanske kommer igen...


22+2

nej nu dags att borsta igenom håret o dra sig!!

sommar sommar

igår kändes det som sommar o det gör det nog idag med...

igår spenderade jag kai tilde o patrik hela dagen hos k o a,, mamma kom oxå efter hon slutat jobbet..
vi käkade sill lunch (jag åt hemmagjorda köttbullar) o grill middag!! tilde badade i baljan i princip hela eft, o en kubb hann vi med innan vi åkte hem.. fast den behöver jag inte skriva mer om:(

idag ska det klippas gräs iaf,det är det jag vet att vi ska göra,skulle jobbat idag o imorgon o på sön men tog ju sem,känns rätt skönt nu faktiskt!

o lilla Alva fyller 2år idag oxå:) stora damen nu:)










RSS 2.0