grilla

imorse för första gången på lääänge satt jag kai tilde och åt frukost tillsammans.!
jag jobbar så konstigt så det blir lätt så..

fick sovmorgon i morse tilde kom in 7:20! LYX:)  fast det var den gamla tiden...
igår köpte vi rullgardiner till tildes och vårat sovrum:) vet inte om det berodde på det det får vi se imorgon bitti..idag införskaffade vi oss en grill så bror med familj kommer hit så ska vi grilla:) vänta på kai oxå som e iväg,lite blåsigt men men:)

i fredags var det kanon mysigt:)  taco, goodis:)  barnen lekte med kroppsfärg,jag ska lägga in bilder!
halv 6 gick jag upp med tilde o liam:( morr...........
på förmiddagen var vi på klädbytardagen,carro hitta massa fint som vanligt,jag hittade lite:)

sen for vi till min morfar som fyllde 75 o hade kalas eller han fyller på tis:P
han syskon med respektive var där oxå,fick höra av en att när morfar fyllde 60 så var vi i växjö på fest det kommer jag ihåg:) men iaf att jag var tydligen blyg och stod o drog i mammas kjol när hon diska:)

jag i kai har inte kollat film på skiiit länge så vi skulle göra det igår,vi satt i soffan nere,vi kolla en kvart kanske sen höll jag på att somna så vi la oss i sängen o kolla,så 5min så sov jag..... Kul tjej!
 

i ett

idag har min dag gått i ett..................
börja med att jobba, mötte upp bror o carro o handla tacos till imorgon då jag carro lollo+alla barn ska äta tacos godis leka ja allt möjligt.......:)
sen hos grannen en sväng sen gick vi hem till oss,sen marieberg med alla barnen ,åå herregud vad de blir pigga tillsammans springer överallt.
o till slut hem o städa! landade i soffan o fixade med lite papper...
men nu ska jag avsluta kvällen med en dusch och big brother,sen sova tills kl ringer 5:40,om inte tilde kommer in och väcker oss..

alltså bror var iväg i affärer jag carro barnen äter mc,barnen springer iväg ut i marieberg carro efter o jag småskrattar för det ser roligt ut med en unge vardera hand o hon ropar på liam..men det var inge roligt...o barnen blev inte glada.. och stackars faster o hennes arbetskamrater som fick besök av oss en bra stund i deras affär..haha

o när vi kom hem satte jag mig i soffan och nästan direkt somnade jag till sittandes,men då börjar tilde klappa på min kind o arm o ben o ropa mamma mamma mamma mamma mamma mamma

ja jag fick inte vila:P

lör kväll efter allt vi ska göra på dagen då ska jag sitta i soffan hela kvällen bannemej!


no vila

ännu en natt som tilde ramla ur sängen:( vet inte bara riktigt vad hon gör..
imorse kom lollo o alva på besök:)
o nu tänkte jag vila innan jag ska jobba kväll:( känner inte för att jobba idag....men kan inte vila känner mig bara stressad..så skiter i det.....

alltså har kollat igenom o läst om big brother.....herregud vad händer.......skämmigt ju.......
jaja det e ju tv iaf, eller ja........


igår var jag o tilde o lekte med hennes kusiner, de cyklade o åkte moped:)

mums mums



efter 8 i morse så bakade jag o tilde en sockerkaka!!!!:)

snygg:)


:)

vi var o köpte lite födelsedags grejer till tilde igår:) hon fick en säng så nu slipper hon klättra över sin spjälsäng hela tiden...hon e ju en stor tjej nu:)  sängen e i samma serie som hennes byrå och spjälsängen,det blev bra ska få upp byrån på hennes rum oxå...
sen var jag hos en arbetskamrat o köpte en cykel till tilde och så fick vi en rutschkana:)
nu får det räcka med presenter...
haha och det roliga e att när tilde har klättrat ur sin spjälsäng har hon ALDRIG ramlat,men inatt vakna jag av världens duns och ett skrik,så den sängen minsann ramla hon ur....det blev väll för enkelt.



jag ser att solen lyser lite längre bort,hoppas den kommer o e framme hela dagen jag e ledig idag så det skulle jag gilla,men det blåser en massa:(

nej nu lite frukost för oss tjejer så får vi se vad dagen har att erbjuda ut ska vi iaf......



.


oooops

Nu har snälla bror o carro varit här o hämtat lite grejer att köra till tippen..det har vi tänkt lääänge...:P
tilde sover högre feber idag än igår..

jag e trött förkyld och har tappat rösten så blir hemma imorgon med,inte sovit många timmar.men lör har jag tänkt jobba om inte någe händer med det hoppas jag inte...


iaf måste skriva en grej...
häromdagen så tog jag fram tildes vällingflaska en lite mindre flaska, stallde den på bänken och hällde i youghurt,lyfte upp flaskan och skulle ge till tilde.



jag glömde botten på flaskan..! så detta blev resultatet..





sjuk

jajemen då var man sjuk...första gången jag sjukskriver på den anledningen på ett år,en annan grej var det när tildes farfar gick bort.

i söndags på jobbet så var jag otroligt trött,ja det var ju inte konstigt kanske, på kvällen bröt det ut..
genomförkyld skit ont i halsen o öronen o hela kroppen värkte....sen när jag böjde mig så kom jag knappt upp...konstigt
igår var jag lika dålig men lite bättre idag..har ont i halsen o öronen och har tappat rösten..E sjukskriven imorgon med men få se hur det blir på tors,som det e nu så kommer jag inte jobba det orkar jag inte..

ja o natten som var så kom tilde in till oss och var varm som ett element! jajemen HÖG feber igen..så hon e oxå sjuk då.....hostar som bara den det gör hon alltid när hon e sjuk,låter som hon ska spy när som.

nu har snart kai målat om trappen här hemma oxå:) blir fin fint:)

nej nu måste jag kolls på desperete:)

seeegt

ok känns segt att åka o jobba.....det är så fint väder så hade gärna varit hemma denna helg,men nej nej nej dags o jobba,nästa helg med...sen får jag ta helg...imorgon kväll direkt efter jobbet slutar 20 och åker direkt hem till lollo med familj o kollar på medlodifestivalen,där även bror+fam o kai o tilde e...sen hem o sova efter det för att sen upp o jobba.

nu e badrummet klart iaf, idag var städarna här oxå...men jag har inte orkat fixat med det,måste köpa dusch draperi o stång o grejer:( hittar inte vårat draperi vi hade i förra lägenheten...

nu har vi bott här i lite över 3 mån o vi har inte en tanke på att flytta....hehe äntligen....
vi har mycket projekt i huset:) synd att vi hyr...men men trivas måste man o det e rätt så bra att kai e målare:)


nehe plikten kallar...................

oops


detta e tilde NU kl e 7:40....jag kan inte sova,vet att städarna kommer idag men inte när, o det e ljust i sovrummet...måste fixa någe...solen ligger rätt på fönstret... men det e härligt:):)

bastuu

idag har vi varit hos morfar o hälsat på i vingåker,bror med fam var oxå med:) vi lagade lite mat lr kai lagade mat med rättare ord..:P
ungarna lekte o lekte..:)

när vi kom hem så sprang vi in snabbt o packade lite sen gick vi  o basta...tilde gick in på en gång o tog sin plats i bastun, jag hade inte ens klätt av mig..
hon ska ju sitta högst upp oxå...:)
man blir så varm o skön inombords,ja det e skönt,avslappnande:)

NU har vi nyss ätit kvällsmat,plockat lite o tilde har precis lagt sig..Kai spelar tv spel o jag ska titta på familjen annorlunda:)



Detta a bastu det!!!!! bastade ju hos min svärfar i somras i finland o herre vad skönt det var,det sved o ögonen o man lukta rök men det gjorde inget:)



väntar på bb







tilde la jag för en stund sen, nu väntar jag på big brother,funderar på att äta lite ben jerry glass:)


skön dag:)

fest igår:) det var roligt:) god mat:)

idag har vi ätit pizza med lollo anders alva, sen hade vi gjort varm choklad som vi tog med oss,o barnen åkte pulka o lekte:)
när vi kom hem så somna tilde på sin soffa i lekrummet o jag o kai o soffan i v-rummet.
nu e kai iväg på match o jag o tilde ska hänga tvätt snart!

en bra helg tråkigt att de e över bara,nästkommande 2 helger jobbar jag!:(




löördag

lördag idag och denna lördag e lika med ledig,sen jobbar jag nästa helg och helgen efter det..
inatt fick vi besök av tilde vet inte vad klockan var,var så trött så jag ej orka kolla..men 2 kanske..så hon har sovit mellan oss och hållt på sen 6 kanske,.. 
nu är kai o hon i duschen o jag stängde in mig i sovrummet med datorn..hehe  jag kan väll ändå inte somna om om jag känner mig själv rätt:(

ikväll ska vi på fest,brorsan o carro har fyllt fyller.. det ska bli roligt:) kul att något annat händer..

igår var vi en sväng på marieberg sen åkte jag o tilde till lollo o anders kai var o jobba...försökte kopiera bilder från lollos fb men det gick inte..



detta bjöd vi på en gång när vi hade middags gäster här:) sååå gooood mat!

mums..!!

städ städ städ

kl e 10:30 o jag har hunnit en massa, städat tildes lekrum,fy f*n så det såg ut..det är ett projekt jag dragit på...kasta ur alla hennes kläder på golvet och sorterade...så det tog ett tag,tvättat,damsugit nedervåningen..ja det lät inte så mycket nu när jag skriver..

det jag borde göra nu e att kasta ur alla mina o kais kläder o göra samma sak,skura badrum skura kök damma ja osv....kläder e det tråkigaste man kan göra..jag kan slänga i tvätt o hänga upp den men sen o ta reda på det e det värsta.

o nu e jag hungrig så borde göra mig lite lunch lr om någon kanske vill luncha med mig o tilde:)

köpte nya gardiner igår till v-rummet:)






lekrummet ska omtapetseras o spegeln ska upp på övervåningen men törs inte bära den själv ifall det händer någe..
det blir sån stor skillnad på rummen när man får omtapetserat..jag e sugen på att en vägg ska vara färgstark i lekrummet sen resten vet jag inte..
men vi har ju 3rum omgjorda nu så vi kan ju vänta ett tag...




RSS 2.0