Lördag!

Igår blev våran korv 4 månader! Sjukt!
Och när våran bebis skulle vara fyra mån skulle Lollo o Anders bebis komma! Så varsegod o Kom.

Inatt sov milo som en Gud :) han sov i sin säng till hela kvart över fyra o kai la sig fyra, tv spel! o halv sju i morse kom Tilde in till oss.

Idag har vi varit hos K o A på middag för kennet fyller snart år. O tillan hon sover o milo håller på o somna hos mig men tyvär inte för natten det är för tidigt..

O imorgon ska jag o tillan bada!:):)
Bror med familj o barnens mormor ska oxå med :) me like!!!!!

Tilde älskar o bada jag med men inte fan blir det av iaf !


.

Innan jag hade somnat inatt så vaknade milo och SKREK i en timme!!! Så fort han höll på o somna så börja han skrika...... Gick inte att få han lugn. Tillslut somna han..att inte Tilde vakna.

Idag vid tio åkte jag till Lollo o lämna barnen sen drog jag o simma! hade verkligen noll lust men jag gjorde det iaf eftersom det inte blev någe i torsdags.. Sen åkte jag hem till Lollo på kaffe o stal lite frukost oxå :) ikväll skulle Alva sova här hade jag tänkt men vet inte om man törs nu när milo haft lite konstiga nätter, för hon lär garanterat vakna... Får bli när allt stabiliserat sig.


Ikväll blir det ev hyrfilm o någe mat då! Vad vet jag inte.


.

Tillan hjälper sin lillebror;)


.


.

Idag har jag en Hemma dag! Plock o dammsugning o tvätt! Men all den rena tvätten ligger på sängen :s

Fick hem lite grejer från go boken igår,en bok om att en bebis kommit , en nattvisa bok en cd skiva med nattvisor så jag har suttit o sjungit med i låtarna för milo o han har skrattat! Ska göra det med tillan oxå sen:)
O inte har jag förberett maten känner inte för det så får fixa det när vi kommer hem.. Mamma kommer oxå så får hon se tillans nya avd!

En promme tog jag imorse, eftersom jag inte simmar idag! E grymt dålig att promenera tycker det e tråkigt!

Plocka fram pumpen ska jag göra då en granne ska låna den ett par dagar!


.

Natten som var fick milo sova hos oss hela natten och han sov kanon bra! Jag vaknar till av att nån kryper ner under täcket på natten , så Tilde fick vara kvar jag var trött o kai märkte inte ens att hon sovit hos oss. MEN det gjorde jag för jävlar vad trångt det var! 4 st i 180 säng.. Så 7:20 gick vi upp i Tilde var trött det förstår jag för det var jag med det blev väll inte så mycket sömn.. Först 2 lite sömn med milo sen en tredje!! Yeah.

Efter jag lämnat Tilde så åkte jag o
Milo till mvc där jag tog p-spruta tänkte testa den om det funkar bra på mig.. Men när jag har läst om den nu så är det grymt mycket negativt,

Går upp i vikt
Massa finnar typ som bölder
Ont vid samlag
Ingen lust till samlag
Trött
Deprimerad
Känner sig gravid
Mensvärk
Om man vill skaffa fler barn kan det ta flera år
osv osv

Jag testar denna omgång tre
Mån så får vi se om jag törs fortsätta.
Det gjorde inte ont att ta den men jävlar vad ont jag har nu + att jag har ett blåmärke.. Fick den på ryggen inte rumpan som jag trodde..

Sen åkte vi hem till Lollo så tog vi en kaffe o vidare hem milo sov igenom allt! Jag förberedde maten och sen blev jag så klapptrött så jag nästan mådde illa och la mig på sängen o tänkte sova en stund , men det kunde jag ju tro när milo hade sovit i tre timmar! Han ville inte det men jag vilade och kände mig piggare.. När jag hämtat Tilde o kommit hem så somna hon i soffan o jag visste att milo oxå var trött så alla tre sov:) så jädra skönt!! Sen storhandlade vi och tog en kaffe hos farmor!

Igår var jag o mamma på vatten aerobic! Förra veckan var jag mamma Patrik o simma:) det var kul o se mamma försöka hålla sig kvar på ett o samma ställe igår :) men jävlar vad folk det e det blir trångt !

Imorgon skulle jag simma egentligen men kai ska på bowling med jobbet på den tiden jag brukar gå iväg funkar inte, så alternativet är att jag går på dagen o Lollo tar milo och Tilde e på dagis men nej tror inte jag gör det.. Får ta en promenad ist o kanske simma på fredag när kai kommit hem lr i helgen..



Nej nu e klockan aldeles för mycket!


Natti

Trött, lite sömn, fullspäckad dag, tränat!

Så jag och min sängkamrat säger Natti!


Segt med att ladda upp bilder...


.


Sjuker

Tilde har haft feber hela dagen så inge dagis imorgon.. Fan det var bara en vecka sen hon hade tre dagars feber..och milo börjar bli förkyld. O jag då!! Mm ont i huvudet o hängig.. Stackars mig..

Min mor har varit här idag och total städat tillans rum + möblerat om! Blev jättebra är som att komma in i ett annat rum blev större!:). Tack lilla mamma<3

O jag har kommit i kapp med tvätten har tvättat typ konstant i två veckor! Pust!! Men jävlar vad det blir att vika.

Nu kom min kära sambo hem från advokaten så ska orda lite med honom!


.

Denna natt var Inge rolig,,,, milo har inte sovit mycket inatt inte, han somna vid elva och vakna redan vid halv ett, sen sov han inte jättemycket så kai e nog rätt trött idag..

Sen kommer Tilde ner efter halv nio o spyr på golvet, hon hosta samtidigt så tror inte det e magsjuka iaf, + att hon har runt 39 i feber..


Sön kväll

Idag har vi haft lite sovmorgon eftersom tillan har sovit hos mormor inatt,!:) kai kom in med frukost på sängen vid 9:) sen drog han på match o jag förflyttade mig till soffan med milo där han somna hos mig o jag kolla tv o halv sov!:) så jävla skönt var det, o när kai kom hem åkte vi o köpte ps3 sen hem till mamma på mat som jag så gulligt bjöd in oss på!

Sen tillbaka i Örebro gick vi in på affären o handla lite o mittemot ligger en videobutik så vi hyrde smurfarna!

Så vi har haft en kanon mysig kväll suttit alla fyra o tittat på film! Lr milo sov då mestadels men en stund titta han:) o tillan blev så trött i slutet så hon ville lägga sig.. Nu blir det en dusch sen lägga oss o kolla på paranormal activity 3!


Lör kväll har kommit

Mmm denna kväll myser vi till det med god mat , nått glas vin, godis och förhoppningsvis någe bra på tv..

Jag somna en stund efter loppisen man blir lite trötter! hur ska det bli när man börjar jobba tro:s


Seeegt

Nu e det grymt segt!! Folk verkar inte vilja köpa bebis kläder.. Så såå länge blir jag Inte kvar!

Denna lilla varelsen höll mig varm imorse när jag var tvungen att gå upp.


Vart är min dotter!!'


Boom


Friday

Denna dag börja med ett besök på skojlandet med Lollo o Alva! Gött gött

Hoppa lite studsmatta gjorde jag det e rätt jobbigt..

Just nu sitter jag i fotöljen med en sovande pojke hos mig, Han o jag har tagit en dusch sen blev det mat o sova för hans del. Förhoppningsvis för natten.
När jag har lagt honom ska jag gå igenom lite grejer som jag ska försöka sälja på loppisen imorgon, ska ut med allt till bilen oxå , så imorgon blir det en låång dag tidig morgon, för mig iaf :s
Ska hämta Carro efter åtta sen åka till loppisen o fördigställa allt!!
Kom o köp kom o köp!!


.

Fatta inte riktigt vad som hände igår, men när vi la oss var jag heelt sopslut! Ammade milo och somnade typ direkt, sen vakna jag av att kai kom in i rummet då hade Tilde varit nere då var kl 00 hon hitta inte sin napp, Sen lyfte han över milo till sin säng o jag sov vidare!! Och vaknade av milo som vakna halv sex:) amma honom och han
Lägger av värsta bajset, så fick gå upp o byta blöja sen var han vaken till sju o jag försökte febrilt söva honom var grymt trött.. Så sov jag till åtta då var det dax att fixa tillan till dagis.. O milo sover fortf i sin vagn! Så nu har jag ätit frulle och ska plocka lite sen ska jag ägna min tid till lillgrabben innan tillan ska hämtas!!


jämförelse

När tillan var på 3mån kontrollen vägde hon 7030 och var 64cm lång
När milo var där så vägde han 7710 och 62cm lång

han vägde 700g mer och 2cm kortare!

så milo e alltså kort o tjock:)


Liten knubbis


.


Go barse

Kom nyss hem och är såklart svinehungrig!! Detta vatten ae pass var tufft , skillnad från förra veckan! Då tänkte jag att jag fortsätter det såhär så går jag inte mer, så testade idag o hon hade ändrat om en massa.. Sen simmade jag tio längder inte så många men jag tog i rätt hårt! Så på tors ska jag simma igen! Tis o tors!

Haha det e så kul när man ser äldre tanter som e rååå sminkade och ska plaska runt i vattnet! Jag var tvungen att snegla lite på en tant o kolla om hon gjorde övningar där det skvätte vatten, det gjorde hon lite:)


Tick tack tick tack

Väntar på att klockan ska bli 18:30 så jag kan röra mig mot haga och vatten aerobicen, idag får jag ingen som följer med :( men jag ska dit iaf sen efter ska jag simma några längder!
Men jäkligt trist att vänta, jag tappar suget ..

Nu ligger jag på sängen o äter en morot ! Kai o Tilde skalar morötter som de ska koka o milo ligger ute i vagnen o sover!


Regn regn

Idag regnar det massor, uj uj uj.. Så det är en bra dag att åka o simma! Kl tio imorse hade jag rullat köttbullar och skalat pot.. Nu ligger jag på sängen med milo ska ligga här och slappa en timme':) sen när kai kommer hem så åker jag..


<3


<3


..

Var o hämta tillan på dagis idag och för första gången ville hon inte med hem, kul för fröknarna för då trivs hon men jobbigt för mig om det blir så varje gång, men det hoppas jag inte !


Då var det igång igen

Yes vatten aerobicen e igång , men det nya programmet hon har gjort var Inge roligt , svåra övningar så känner inte alls att vi var iväg.. Men nästa gång kanske det e roligare om det lossnar lite.. O på tors ska vi simma jag o Carro.... Så nu e det skrivet så nu blir det av!

Imorse åkte jag o lillpojken till Lollo på good frukost jäkligt trevligt! Men först lämna jag Tilde på dagis på stora avd första dagen och det hade gått jättebra, fröken tyckte vi hade en härlig unge:) hon sov inget men det förstod jag så hon o pappa slockna i soffan förut..

Ja jo nu har vi bokat storstuga till sommaren 2-7juli 12 bäddar så sex kvar!! På ett stugområde, vi har en egen pool från köket Egen tomt :) sjöutsikt, fler pooler spa café bastu båt kanot finns att hyra fiska spela beach volley djur o klappa på osv!! Blir en bra vecka om vädret e med oss..

Nu ska jag faktiskt ta o läsa lite skvaller o lägga ner denna phone..


Hemma

Igår stod jag o Carro på loppisen typ hela dagen grymt trött blev man! Men jag tyckte det var rätt kul, en del att hålla reda och koll på bara och igår var det inte alls mycket folk.. Men gick några hundra plus:) så den 21 ska vi stå igen och då tänker jag inte ta fram saker kvällen innan!!! Ska
Börja kolla lite vad vi har..Men inte idag!

Sen åkte vi till k o a i torpet och käka mat i kolla trav o bara hade det Mysigt som vanligt där:)så stanna vi över natten... Vi kom hem för en stund sen och har plockat lite snabbt så vi kan slappa heela kvällen, har faktiskt köpt godis idag som jag inte gjort på hela veckan.


Kli

Jag tror att det kliar i milos mun,, stackarn!!!!!

Imorgon ska jag stå på loppis har lite barnkläder som jag hoppas nån köper!


Hmmm

Känner mig väldigt upprörd över en sak.. Så nu ska jag lägga mig med min son och hoppas det tar många många år innan han växer upp och måste ha en massa måsten och bli sviken osv osv....

Tänk om man kunde få vara liten igen o stänga in sig i garderoben o smygleka med barbiedockor och allt var bra inga större problem, en mamma som skötte allt åt en, nu är jag den mamman.
Ibland vill jag oxå bli bortskämd, känna mig som ett barn och få hjälp med allt.. Så jag tycker om när min mamma hjälper mig med att vika mina kläder i garderoben utan att jag vet om det hjälper mig att städa hjälper mig att strukturera osv, inte för att det händer ofta nu för tiden men de gånger det händer så gillar jag det:) jag får känna
Mig ja jag vet inte ompysslad kanske ..

Det är så mycket att tänka på när man är stor!:s allt måste funka...


Jag vill vinna hundramiljoner då kanske livet skulle kännas lite lättare.


Fort går det

Ja redan tisdag idag, vad fort det går, snart börjar kai jobba o då är vardagen tillbaka o tillan ska börja på stora avdelningen på dagis!

På nyårsdagen följde Tilde med felicia o Liam hem o sov kvar tills igår då följde Felicia med Tilde hem o sov över tills idag!
De frågar själva om de får sova hos varandra, sött..

Milo fick sprutor igår stackarn .... Han var inte glad på kvällen han hade väldigt ont verkade det som... Lite idag med men inte i samma klass som igår.

Nu är kai iväg o hjälper sin syster att bära lite grejer från förrådet sen när han kommer hem så ska vi basta allihopa:)

Hittade en app som jag har lekt med lite foton:)


1jan 2012

Då är det första dagen på ett nytt år... Hur blir detta året då tro.. Jag ska börja jobba det vet jag.. Tilde fyller tre, milo fyller ett o kai o jag fyller 28..

Igår hade vi ju lite partaj här hemma, det var en trevlig kväll:) riktigt skönt o bada tunna o lite karaeoke blev det..
Idag har jag o ungarna badat tunna, sen när bror med familj åkte hem så följde Tilde med, så hon ska sova där.. Det känns lite tomt här hemma.. Men jag kai o milo vi väntar på pizza som ska komma snart, och kollar på film transformers.. Sen ska jag o kai bada tunna för sista gången innan vi lämnar tillbaka den imorgon.


RSS 2.0