Frihet!!

Min frihet började igår:):)
Kai fick körkort!!
Han ringde mig när jag satt på möte på jobbet och jag började såklart tjuta blev sååå glad!!
Så han åkte och handlade med Tilde och jag slapp följa med! Det kunde inte bli bättre!!
Så nu kan vi inte skylla på att vi inte kan åka långt för jag som alltid blir så trött bakom ratten behöver ju inte alltid köra!!
Så nu drog han faktiskt iväg till
En kompis på kaffe innan han ska träna! Sånt har han inte kunnat gjort förut. Så det är skit bra! Det enda är väll att det kommer bli jävligt dyrt med bensin men just nu skiter jag i det för är såå glad för hand skull! ( min med)
Som när jag jobbar helg så kan han åka var han vill och inte bara vara hemma!
Sen har vi ju två bilar!

Sen från och med Mars så ändrar vi om i jobb schemat och jag kommer jobba mycket dag! Som jag vill! Har ju mina helger kvar såklart, men vill ju helst inte jobba kväll är ju ändå uppe tidigt!
Men är lite rädd att det kan bli lite tufft för mig som inte är van att jobba dag så mycket! Men vi testar!

Så en tredje grej som jag ber ska Hända är att milo ska få byta förskola!
Jag ringde och kolla så han står kvar i byte till hösten och han står som nr 1!
Så jag sa att skulle det bli en plats över nu så byter vi på en gång! Fröknarna på Tildes förskola berättade jag för det med och de skulle tänka på oss om det blev så!

Det handlar inte om att Milos förskola är dålig för det är den inte! Men jag vill inte ha två olika förskolor! Släpa med en unge dit två dit osv osv!
Så när det ändå har gått bra för oss nu så kan vi väll få detta med!
+ att vinna lite pengar:) skulle väldigt gärna gå till frisören och fixa lite är så fruktansvärt tråkig i håret nu:/

Imorgon börjar jag jobba på riktigt och Kai med! Nu är glassandet slut!;/
Jag och Tilde lämnar milo till 11 på hans förskola sen drar hon och jag till marieberg , ska köpa tights till henne sen tänkte jag att vi ska käka på Mac donalds! Sen är det dags att lämna henne på sin förskola och för mig att åka o jobba! Kör fre-tis! Så fem låånga dagar nu! Frågan är hur fan milo ska orka!! Han har gått från 9-14 och är såå fruktansvärt trött sen tills han lägger sig runt sex, så tiden med honom blir ju mindre! Men vad ska man göra!?
Blir ju tuffare när jag jobbar mer dag men jag för en helt annan fritid oxå!
Tycker det är jobbigt att vänta på att få åka och jobba, helgerna är det mer ok att jobba kväll på.

Nu ska jag hoppa in i duschen!


Pust

Vilken vecka det har varit!! Herrejävlar!!

Tilde var riktigt slö, tror hon verkligen behövde vätskeersättningen hon fick på sjukhuset, dagen efter var hon lika trött och sov mycket men igår så började hon ha lite pigga stunder.. De kom hem vid 22!
När hon är mat igår så vände det sig direkt och kom upp på hela köksgolvet, tror hon åt för fort..
Idag har hon varit pigg i princip heela dagen! Känner igen henne! Pratat undan stopp!!:)

Kai åkte med på magsjukan! Så igår hade han en diarré dag! Mycket bättre idag!

Men fan vad låst man känner sig! Man kan Inte träffa nån för vi smittar osv osv! Men idag tog vi en tur med bilen alla fyra, det var skönt att komma ut en stund!

Jag har mått illa hela dagen men just nu känns det bra! Imorgon kommer Adde hit och ska spendera Eft/kvällen, vi ska äta mat som Kai förberett hela kvällen idag!

Italiensk pasta/tomatsallad samt en vitlöks brässerad rotfruktssallad (dressing&vitlöksbaguett) , BBQ marinerade kyckling lår och en mustig köttfärspaj! Mmm blir nog mumsigt:)


Sjukstuga

I torsdags börjamilo spy, Tilde i söndags och jag fick diarrer inatt! Och spytt...
Fyfan vad dåligt man mår, har bara legat i soffan lr i badet!

Det enda Tilde gör är att sova spy sova spy hon orkar inget, så ringde 1177 och vi skulle åka till barnkliniken,
Eftersom man inte kan be nån annan hur som helst så körde jag dem , och hämtar. Hon hade iaf vätskebrist och ska få slang genom näsan där hon ska få vätskeersättning , stackars liten!

Sen igår kl 12 då åt jag spagetti med köttfärssås har jag druckit ett glas blåbärssoppa! Törs inte äta fy för att spy upp bitar!
Men väntar på Lollo som är så snäll och ska handla åt mig! NyponSoppa cola våtservetter blåbärs soppa!!! Tack. :)så då ska jag ta mig nyponsoppa ..


Fredag fredag fredag

Ledig idag men jobbar imorgon!
Så får ha ett riktigt jäkla Fredagsmys med familjen!!!!

När Kai kommer hem så ska jag och Tilde handla! Milo har feber så han och pappa får vara hemma!

Jo ungarna sov inatt men Tilde har pratat i sömnen och milo vridit och haft sig o jag har sovit oroligt! Så när milo la sig i morse så slumrade jag i soffan p j vakna av att Kai knacka på dörren och va tvungen att gå på toa! Tur att han jobbar här i Björkhaga....

Våra grannar flyttar och är nyfiken på vem våran nya granne blir! Hoppas det är en barnfamilj med barn i samma ålder som våra!! Men det är väll för mycket att hoppas på!

Så inatt ska jag och Kai sova i våran säng som vanligt och ungarna i sitt rum ! Milo han spyr inte och har Bajsat en gång i dag!

Annars så tvättar jag , fattar inte hur jävla mycket tvätt man kan ha!! Tvättar varenda dag och inte fan minskar det och om det minskar och jag inte tvättat på en dag så är den FULL igen!!!


Magsjuka is in the house!

Milo!

Först när jag kom till dagis kl 12:57 och skulle hämta han 13:00 så öppnar fröken altandörren och säger att han sover och att hon skulle ringa mig prec!! Ööö hallå!! Svårt att ringa tidigare... Jag planerar ju efter tiderna det är väll bara att ringa och säga att jag ska komma senare!
Iaf så hämtade jag Tilde först sen milo och då hade han spytt, spydde igen nör jag kom,,,
Sen hemma bytte mamma en diarré blöja när jag och Lollo var och sinnade, sen när jag stod i köket och han på armen så splaschade det till på golvet då bajsa han så mycket så blöjan inte klara det!
Bestämde iaf att milo får sova i resesäng i vårt sovrum ifall han spyr eller Bajsar, vilket då blir att Tilde oxå vill sova där! Så Tilde med mig i sängen och milo i resesäng,och Kai på soffan så en gång har jG bytt på han sen han somna....

Det sluta med att jag fick ta upp han, Tilde lägga sig och den lägga honom!!
Så ja nu börjar min själv kväll, Kai är på träning!

Så inget dagis för nån av ungarna imorgon! Hoppas ingen mer blir sjuk bara!! Jag ska jobba hela helgen och mamma som vi träffat och Lollo ska på fest!! Så peppar peppar!!!!!!!!!!!!!!!!


Moffa

Ja fan vad jag kan moffa knäcke mackor.... Med te!!

Imorgon ska jag jobba sen ledig fre för att jobba helgen..

Älskar att jobba helger.,,.... Lr??

Har kollat på Sveriges mästerkock och nu börjat efterlyst ..

Hämtade ju milo och när de skulle sova så fick han ligga på en madrass och somna! Bara sådär!! What!!!!!!!

Sov bara en halvtimme brukar sova 2-3 timmar så han har varit trött ikväll..

Bild på
Min mormor och zita.. <3 båda är i himmeln !


Ungarna på f-skolan

Båda ungarna! Milo blev jätteledsen imorse när jag lämnade han, men när jag sen ringde så var allt bra! Idag ska han sova där så ska bli riktigt spännande om de lyckas! Ska hämta honom kl ett!

Så ja jag åkte och tränade och har dammsugit och tvättat golv, varit ute med Rambo. Nu äter jag ett äpple resten skiter jag i just nu.


Fullt ös

Jobbade igår 14-22 innan det inskolning med milo, idag jobba jag 7-14 sen iväg och träna faktiskt!! Första gången på 4 veckor! Hem städa plocka osv osv....... När ungarna la sig så kolla vi på en film när den var slut så var klockan nästan tio och jag kände för att gå ut i snöyran, så det gjorde jag! Var ute och gick i ca 50 min! Så nu för en liten stund sen la jag mig! Nu ska jag väll kunna somna om inte allt för länge! Till tolv hoppas jag!

Idag på jobbet så gick jag och Anna ut och slängde Sopor då låg det en kvinna på backen och hade brytit foten,, :/:/ vi gick fram och pratade med henne jag tänkte köra henne till akuten men då kom det en kille med rullstol så de gick till vårdcentralen.. Stackarn.....

Imorgon är det inskolning igen med milo! Idag hade Kai varit med och han fick absolut inte lämna rummet för så reagerade milo direkt , sen gick de ut då satt han i vagnen och Kai gick. Så Kai var borta i en timme drygt och det hade gått jättebra.. Peppar peppar....... Min tur att gå imorgon !!!:/:/

Godnatt!!


Skönt

Då var första inskolnings veckan klar. Skönt...
Idag när vi kom så hade de julgransplundring , så alla barn på alla avledningar var i samma rum, det blev för mycket på samma gång för milo skulle jag tro. Så han satt hos mig hela tiden, förutom när timmen vi skulle vara där gått då knalla han iväg, och tro mig jag försökte få han att gå men han ville inte...

Sen hämtade vi Tilde och o laga lunch. Nu somna milo precis och jag ska packa våra badkläder!


Tredje dagen

På inskolning klar!

Idag så smet jag iväg en liten stund och det gick bra, sen satte han sig vid grinden och antagligen väntade på mig!
Nu sover han och jag la mig i soffan , ska softa en stund för ska jobba ikväll. Sem är jag ledig fre lör sön,
Men imorgon inskolning igen och på ett kvällen ska vi till gustavsvik med Lollo med familj!


Vart fan tog texten vägen

Irriterande!!!! Bilden kom men ingen text:/:/:/
Vad fan skrev jag då!!

Jaja

Ungarna ligger nu iaf , trodde det skulle bli en tidigare kväll för dem,
Imorgon ska Tilde vara på dagis kl 8 för Milos inskolning börjar 8:30 , sen på fre ska Tilde vara på dagis mellan 9-11!

Nästa väcka blir det nog mer Kai som kommer ha inskolningen. Då ska han äta med de andra.

Man är van att bara lämna Tilde sen vara hemma med milo, nu ska båda upp, äta frukost och fixas, sen lämna Tilde för att dra vidare till Milos dagis,,
Om han ändå hade fått gått med Tilde hade varit såå mycket bättre för honom...,. Men vi kan inte ha honom hemma till hösten vi måste ju kunna betala våran hyra och räkningar.

Nu efterlyst..


Milo sover


Dag två

Avklarad!
Så länge jag är i samma rum som milo går det bra! Men om jag tänkte lämna så går det inte!
Idag så gick alla barn ut förutom milo och två barn till i Samma ålder.
Och Milos fröken är den mest pratsamma person jag mött på länge! Vet nog allt om henne nu! Haha! Men dock väldigt trevlig :)


Imorgon

Börjar Milos inskolning på dagis!
Det som ska bli skönt när inskolningen är över är att jag och Kai slipper puzzla med dagar och tider!
Tråkigt med att gå upp i tid!
Perfekt att jobba 52% ju:)

Trist med två olika dagis bara..

Milo har ändrat sig någe så otroligt sista tiden, mycket mer självständig och glad!' Fortf mammig men kan ju vara ensam ju! :)

Sen leker Tilde och han som bara den!!

Shit vad stora de blir fort då.

Häromdagen var jag och barnen liiite trötta så vi somna alla tre!


RSS 2.0