Ibland så undrar jag

Vad det för vildingar vi har till barn! 
Igår så stoppade milo in en pärla i örat så vi fick åka till vc, peppar peppar men de fick ut den och milo var super duktig.. 
Inte nog med det , igår kväll så hoppade Tilde från soffan och ramlade med ansiktet neråt så hennes ena framtand blev då lös! Så ringde hennes försäkringsbolag och sen tandläkaren , o de tyckte vi skulle komma idag så jag gick tidigare från jobbet o hämtade ungarna, det var en riktig smäll och har vi tur sätter den sig igen, annars så ruttnar den o blir grå o dann, eller så kan hon få fistel så då får de plocka ut den.....
Hoppas den fastnar!
Inget hårt eller segt att äta på två veckor nu! Det är ju inte första gången ungarna stoppar in grejer , äpple i näsan, fligolit i näsan osv osv osv .....


Efter tandläkaren så tog jag o barnen en fika,, ungarna drack Festis o åt kladdkaka med grädde o jg drack kaffe, kanske smakade liiiiite choklad.. 
Sen tog vi en sväng på bibblan och så fick jag en ide att Tilde skulle klippa sig om det fanns tid, sagt o gjort:) första frisör besöket.. 
Hoppas hennes hår kan bli tjockare nu o växa fort så hon kan få sitt långa hår hon så gärna vill ha! 


Imorgon är det fredag o jag skulle varit ledig men går in på flyt 7-15! 
Sen skridskor sen hem o slappa!:) jobb hela helgen igen......

Natti nu e det snart sovdags:)






Trött

Ååå kommer sova som en Gud inatt!!

Inatt blev det inte så många timmars sömn, slutade 22 igår o kai hade sin mor här o det är inte så lätt att bara lägga sig på en gång när man kommer hem man vill ju prata lite, sen var de vakna när jag la mig o jag har väldigt svårt att sova när nån e vaken o pratar eller att Kai inte är hemma o ska komma på natten nån gång , nu händer det inte ofta direkt! Men man har väll blivit känsligare på äldre dagar! Så somna vid ett kanske o så kom Tilde vid tre o låg hos oss o resten av timmarna så sov jag väldigt ytligt.. Sen vakna milo vid sex men gick upp då för jobba 7-20 idag! Så får in i dag tre timmar flyt samma imorgon 3 timmar. 

Tilde har varit på kalas idag i lokalen , Nils har fyllt 5:) stora barnen nu... Kommer ihåg när han låg i Malins mage o nu e han fem.... Hjälp... 

Farmor var barnvakt och hämtade Tilde medans Kai var på voice o sjöng med en sångpedagog som var väldigt positiv mot Kai o tyckte han hade en väldigt bra stämma så det ska han självklart fortsätta med! 
Så Tilde följde med farmor hem sen o ska sova över! 

Annars har vi ikväll bäddat rent så ligger nu i sängen o det är så jävla skönt!!!!!
Så kommer sova jävligt gött!!!!

Ladda sömn så jag orkar ännu en lååång dag på jobbet imorgon!! 

Natti!:)

Vi fixade en present till Kennet som har fyllt, egna vinetiketter

:) 
På denna står det hipp hipp hurra grattis bästa Kennet , tror jag:) 



Ännu en helg

På väg in! 
Fredag imorgon o jag jobbar dag o ska på lönesamtal med chefen imorgon.men e ledig sen i helgen såå skönt.. Behöver det! 


Idag har jag o en fadder till varit på hab möte angående en gäst.! 

Jag är så trött hela tiden , som ikväll så somna milo o jag samtidigt vid åtta i soffan... Helt slut ..

Efter denna helg kommer jag ha 2 svin tuffa veckor, kommer jobba mycket morgon till kväll... 

Igår så kom mamma förbi o fick mig att börja rensa i gästrummet i byrån, så jag o Kai gjorde det o har nu slängt den eller ska när vi har kärra... Så det är ju skönt för det tog ett par timmar..
Blä för rensning...........

Imorgon är det skridskor igen:)


Nä men man ska väll hoppa i säng då!





RSS 2.0