lördag 28feb

Idag är det sista dagen i februari och i morgon går vi in i mars, den månaden som vi ska bli föräldrar.. helt konstigt det där..:)
igår var vi hos Kennet och Anders och åt mat o tittade på lets dance,och ikväll ska jag till en arbetskompis, och i morgon kväll tänkte jag vara hemma:)
ikväll är det trav oxå, jag o Kai har gjort ett eget system.. hoppas det går in, fan vad kul det skulle vara, första gången man gör ett helt eget system så blir det en massa lappar..

Nu har jag ätit ungsbakad pizza oxå, jag o Kai drog med Lollo o anders, de behövde komma ut lite tyckte vi:)
jag tyclkte väll det var helt ok, men jag e ju så kinkig när det handlar om såser och jag fick blandad när jag skulle ha mild bara,, så då e det inte lika gott på en gång, men jag klämde i mig den ändå, lollo o anders var så snälla så jag fick slattarna av de..TACK! hehe

Idag är en rygg ont dag.men har nu lånat en värme dyna av min mor så ska ta o sätta mig med den nu..

bilder

Blev sugen på att lägga upp lite bilder men nu hinner jag inte mer..










25februari lillördag

huvalien idag är det lillördag, det är nog många som går ut och festar idag skulle jag tro.. jag var ju en utav dem för ett par år sen när man var ung och pigg..haha

I morse var vi hos bm och allting såg bra ut med mig och den lille krabaten som vanligt:) jag hade gått upp ca 0,5kg sen två veckor tillbaka, ¨det borde ju vara bebisen som lagt på sig och inte jag... Från och med i morgon så e den fullt utvecklad, Så välkommen ut till den stora världen säger jag då..  men bm rodde att den kommer ligga kvar där inne ett par veckor till.

Nu har jag varit hemma flera veckor. det var ju mitt steg närmre förlossnigen att först vara hemma  sen skulle den komma, så nu har jag varit det,, det börjar bli tråkigt nu, samma sak varje dag nästan, nu vill jag att det händer någe nytt, att den kommer ut så man får börja livet som mamma:)

Sen var jag med Kati på körlektion oxå,, det gick bra jag överlevde, sen tog vi oss hem till mig och snacka skit och åt glass.. mums..

halv 4 ska jag hämta Kai sen åker vi och klipper oss, "det behövs" sen åker vi till Kati så ska kai sätta upp en fototapet och sen så åker vi vidare till willys och storhandlar, hur jag nu ska orka det...det e ju så tråkigt.

24februari/tisdag

Här är man uppe med tuppen... Idag kommer snubben från teknova, jag skulle tippa på att det skulle gå på 50-60000.. NÅGON SOM VILL SPONSRA????    
imorgon får man pengar, det sitter fint just nu:) hmm vad ska vi bränna upp dem på denna månad då:) nej  nu får det vara slut handlat, vi har köpt i princip det mesta till bebben det e lite små grejer kvar bara, och sen har vi allt som vi behöver utöver det, men visst skulle det vara mysigt med en "fejk" kakelugn:)

Imorgon ska vi till bm oxå,,08:15, sen ska jag med Kais syrra Kati på körlektion, jag ska sitta bak i bilen och försöka inte bli rädd. hehe. nej hon e nog duktig..

Pappa kanske ska köpa en hund, en blandras: syberian husky/schäfer, den e 2år gammal, en liten skit om man jämför med Alex, men det e en tik oxå. de brukar vara mindre.Men det verkar vara en bra hund, en lydig en,hon kan gå lös och kommer på inkallning , jagar inte andra djur, e uppvuen med katter och kanin, älskar att bada och jaga bollar, motionera. Och pappa tycker ju väldigt mycket om att vara ute o motionera så de två kommer nog klaffa bra ihop,
Så får vi se om den lilla tösen får sällskap av en lite valp en vacker dag..



21feb lördag

Idag har jag träffat en kompis som fick barn för 6v sen,en liten tös som heter Yrla,, hon var så liten var som att hon precis var nykläckt, hon vägde nu lite mer än 3700g..   ja vem vet vi kanske får en som väger 4kg och är helt och hållet nyfödd...

Idag ska vi äta fisk och potatis och sås, det är jättegott, en utav mina favoriter av Kais matlagning:)
Sen ikväll kör vi lite melodifestival och till sällskap får vi Louise Zetterberg:)

Sen när vi har ätit ska jag ta mig en låång dusch för min svaga rygg,, e så framtung nu så det värker i ryggen av minsta lilla jag sitter eller gör något... yes fick jag gnälla lite oxå, slipper Kai höra lite.. haha


fre 20februari.

jahap då e  det fredag,,härligt härligt..de flesta e lediga och ska njuta av helgen.
Vi ska hyra bilbarnstol av if försäkringar och idag kom den.. så nu e det bara att föda för nu vet vi hur vi får hem bebisen..det e ju skönt..men man måste vara rätt stark om man ska konka runt på den+bebis, så man får se det som bra träning:)

           




sen skulle jag försöka mig på att fälla ihop vagnen oxå men det var inte riktigt min grej och beskrivning står på finska, visst jag e halv finne men kan inte många ord inte.. så får snällt vänta på Kai, som nu är o hänger väv åt sin syster.härligt fredags nöje:)



Detta e då jag fredagen den 20februari hemma i mina vackra pyjamas byxor:) 
 
                  min mage börjar komma väldigt långt ner nu, men  
 det e ju inte konstigt eftersom bebisen e väldigt långt ner.
                                                                                                                        

        

18 februari..

18 februari den 18mars så e det beräknad födsel.. det e alltså 28dagar kvar... mm få se när det blir..

jag har mailat till swedbank att vi vill ha en kostnadsfri värdering av våran lägenhet, så om den har ökat i värde så kan nog vi höja upp vårat bostadslån och bygga inglasad veranda.. vi kan ju höja upp vårat bil lån men det e bättre att försöka bli av med det först.. men vi får se... skulle vara grymt skönt med inglasad iaf, insynen minskar ju en del.. På tis så kommer en kille från teknova och ska kolla vad de skulle ta och bygga uteplats... mm får se hur dyrt det kan bli..

Sen har våran vagn som är beställd från finland kommit.. ända från finland.. haha  inte nog med att barnet blir 75% finsk och ska heta Ruonakangas och har mumin och blåvitt i barnrummet så ska vi ha en finsk vagn oxå.. varför inte flytta dit..  haha.. den var jätte fin.. väldigt stabil och rymlig så man får plats med en del. fick med allt som man behöver till en vagn så inget fattas iaf...paraply o däck skydd o grejer..men om man jämför med lollos och brorsans vagn och de flesta jag sett ute, så är våran vagn stor tycker jag... lite otympligt att köra i små utrymmen, men det blir alltid bra.. den lär ju hålla om man säger så.. för det priset...

det är en ny vagn från 2009 som kostar mellan 8500-9000.. men eftersom kais plast farsa e släkt med snubben somn säljer så betalade vi bara 5000... det e bra.!

                  

16februari.

måndag idag, alla jobbar och jag går hemma i min ensamhet,, nej ensam e jag inte jag har ju mina fiskar:) 

Förra veckan var caroline och mamma här med barna sen hade vi främmande från örebro oxå:) Som bestod av Kais mamma och hennes gubbe.. fullt ös:) som fick smaka av mina nybakade bullar, inte lika goda som när kai var med och bakade de men det e bara att äta och se glad ut.. 

Det var iaf jättekul att träffa mina brorsbarn och de e hur söta som helst.. Liam som har blivit så stor och springer runt och pratar och blev jätte faschinerad när kai och tapsa kastade pil,, där har vi en blivande pil kastare, Och lill tösen som sov mestadels då:)


Liam badar i vårat badkar               
 
 Felicia provligger våran babysitter, och den fungerade som den skulle hon sov som en stock:)




Jag skulle kunna lägga in hur mycket bilder på de som helst,de e ju så söta.. men får snart träffa de igen, de kommer till oss när vårat barn e fött.. så så länge dröjer det inte. skönt det.




11feb

Idag har vi varit hos barnmorskan,och alla prover var jättebra och bebis är nu fixerad.. Och det som har gjort ont sa hon är foglossning.. Så jag ska lyssna på min kropp, och inte göra sådant som är jobbigt, för då kan det göra ont igen,jag o Kai hade gått till affären en dag jag fick ont och det e inte långt,,haha ska jag inte ens kunna gå lite...

Idag kommer min mor och Caroline med barnen det ska bli jätte roligt att träffa dem,Liam blev 1 i okt och felicia föddes i nov, jag måste ta lite bilder och sätta in på bloggen..Jag har inte träffat dem sen julafton.

Idag ska jag baka bullar oxå tänkte jag, det slinker alltid ner:)



Thumbnail


9 februari..

Idag var det en tidig morgon när jag nu får sova hur länge jag vill:) Först får Kai sms 05:50 om att hans skjuts e sjuk,, så jag erbjöd mig snällt om att jag kunde skjutsa, helst till 8 för då skulle några ventilations gubbar komma hit, o då vill inte jag vara hemma..så jag har varit på affären oxå innan 9, sen ringde jag till socialförvatningen och skulle fixa att kai är fader till barnet ...för det måsta man göra antingen innan eller efter födseln.. så vi ska dit på tisdag..
 
Jäklar vad fint det är ute,såå mycket snö,, jag var ute på en gång med kameran,, -14 var det oxå i morse!

Thumbnail                     Thumbnail                     Thumbnail                      Thumbnail



Ja igår var det sön och Kai hade innebandy match, Jag och Lollo var och tittade och jag filmade:) bra det.. jävlar vad roligt det var att titta det blev en massa bråk.. Vi hade en pappa brevid oss som kallade laget Kai spelar i allt möjligt,  och massa skit om Kai..hmmm..  sen så fick hans son ett riktigt slag över bröstet/under armen av en som trodde han hade puttat in honom över sargen och in i väggen, men det roliga är att jag har filmbevis och det var inte han som åkte på världens smäll som hade gjort någe... ajaj... Killar killar killar:)




I lördags var det då melodifestival lr vad man nu ska kalla det...hur kan man rösta fram de låtarna som gick vidare..nu ska väll inte jag säga någe efterson jag inte röstade men ändå...
Vi hade en trevlig kväll hos Lollo och anders med god mat och dryck..min nya favorit cola med en massa is!!

ThumbnailRoligt måste vi haft iaf:)        ThumbnailLollo hon e duktig hon:)
                                                                                                                                         
 


katt.

Nu vet jag att pga av det förra inlägget om katt så finns det personer som reagera lite starkt,men ta det lugnt bara det e inget bestämt!     




                        http://animalnews.se/?m=200901                   http://mj.barczyk.se/blog/tag/katter

Lördag,,ajaj

Börjar känna av att det börjar närma sig slutskedet av grav nu,, det känns som att bebisen börjar trycka sig neråt, väldigt långt neråt..kan ju knappt gå vissa stunder.. Pratade med brorsan och hans Carro som då har fött två barn , trodde att det var att bebben fixerade sig o kanske vred på huvudet lr så..  jag tänker iaf att gör det så här ont nu hur fan ont gör det sen då!!!!!  Jaja det ordnar sig:)

Ikväll ska jag o Kai  tippa trav,, Anders har gjort ett system åt oss, och han vann förra veckan 16000 sen hade han gjort ett system åt min morbror Kennet oxå +hans två arbetskamrater som vann 19000kr,så hoppas vi oxå vinner.. iaf tillbaka pengarna.haha fast vi spelar bara för 115kr typ tror de lägger ut lite mer...

Igår kväll var vi hos Kais mor och tittade på lets dance och åt Katis egen gjorda pizza sallad som slank ner fint, sen varma mackor...  när vi åkte hem så tog vi en stor omväg o tittade på massa hus... så tänker man alltid hur man själv skulle kunna bo...

Sen någe hel konstigt, jag har sagt att jag absolut inte ska ha någon katt,, men vi funderar på att kanske skaffa oss en kisse,, inte just nu,, men senare,, det trodde jag inte jag skulle vilja, men jag har tydligen ändrat mig sen jag blev gravid.. haha!!!!

Thumbnail                  Thumbnail  Här är då ett kort på vapendragarna,, de två blivande
                                                                                                         mammorna.. Det visste vi inte då inte hur livet skulle te sig:)


 




Fredag..

Idag är det fredag...ja Kai är ledig i helgen det e ju bra får man sällskap:) igår var jag hos min jobbarkompis Anna, blev bjuden på mat o grejer perfekt, sen gick vi vidare till en annan jobbarkompis som bor i närheten där blev vi bjudna på ananas paj, mums..  sen åkte jag o hämtade Kai på marieberg och vi åkte till lollo och anders. för kai skulle fixa en dörr.. Lollo var inte hemma så jag tänkte att hon skulle bli jätte överraskad när vi helt plötsligt var där.. men hon hann se våran bil.. attans..

De har bjudit oss på mat i morgon till melodifestivalen, det skulle bli kycklingpaj o fetaost sallad i think.. mumma:)

Nu ska jag åka o hälsa på på mitt jobb, det var tre veckor sen jag gick hem..men tror inte det har förändrats så mycket:)


I söndags så var vi tvugna att göra en jättehemsk sak, avliva pappas hund Alex... han har funnits med oss i 14år,han var gammal. men saknar honom och tänker på honom varje dag, har svårt att förstå att han inte finns och pappa som är van med honom hela hela tiden.. jag drömde om honom inatt...


Thumbnail                                  Thumbnail
                                   
                                    
                                    Thumbnail
                                    








jaha

jaha så var jag oxå med i denna blogg värld:)    jag går ju hemma nu på havandeskapsledigt så lite tid borde jag nog allt ha..

igår så hade jag o kai fin främmande, Lollo och anders, vi hade en film som vi tittade på den nya med Brad Pitt,,Benjamin button tror jag allt den hette,,vi trodde den skulle vara skit bra men nej den var långdragen men sista halvtimmen var bra:)

                                            
                                                               
Thumbnail    Detta e jag o Kai o i magen ligger våran bebis, men denna bild e tagen 12dec så jag har kommit liite längre i graviditeten.




Nej nu får det räcka för denna gång, jag kan ju inte trötta ut mig redan:)


RSS 2.0