31 mars

var hos bm igår och tog blodtyck och urin prov, men det var ingen skillnad så det var lugnt. i morogn kl 08:15 har vi tid på specialist mödravården iaf, så skickar de säkert hem oss när de gjort undersökning, så vi får vänta ännu längre.  det e nära nu iaf, till helgen så är vi nog tre:) helt sjukt förstår inte..
Jag var på mega igår och såg såå jäkla söta tjej kläder, kostade bara 19:90 men törs inte köpa någe, men blev sugen för om inte vi skulle få en tjej så får säkert lollo det..

Idag är det lollos sista arbetsdag sen e hon havande ledig, det är nog väldigt skönt för henne, för det e jobbigt att jobba och vara rund om magen med ett finare ord:)
Jag vill ha sommar!!!!! Grilla!! sitta ute på altanen och sola!!! det var väldigt skönt förra sommaren:)


detta e då jag idag!!! om några dagar så ska inte denna hårda mage vara kvar uten en mjuk mage som en deg:)

I söndags var jag o Kai hos morfar och fikade smörgåstårta han fyllde 73 år! och innan det så hälsade vi på min far:)
Det e alltid gott att komma till folk som fyller år:) eftersom man fyller år så borde man själv inte så för kalaset utan andra borde ta med fika hem till den som fyller, det blir ju dyrt,,:) jag ock kai fyller ju 25 nu i sommar en dag emellan oss, så det blir dubbla familjer, då kan man göra så om alla tar med det som de vill ha.. kaffe i en termos och så.. haha.. nej det skulle vara tråkigt!!






Sen så har vi fått en massa yngel i akvariumet, och de har inte blivit uppätna än, vi har inge skydd så mamman och pappan försöker skydda de så gott de kan, men de andra fiskarna e så dumma så de vill bara äta upp de små ynglen..skulle vara kul om de skulle överleva vad pengar man skulle spara. men tror inte det:(


vet inte varför bilden blev så gul, men försökte få med ynglen och där i hörnet ligger de, senare så började de simma,,man måste ha någon hobby när man e hemma:)

27mars

Dagarna går och går..var hos bm igår igen och undertrycket var fortf lite högt men det gjorde inget, ska tillbaka på mån och ta blodtryck,, sen på ons den 1/4 kl 8:15 så ska vi till sjukhuset på undersökning så får vi se vad de säger.. kanske får bli igångsatt torsdagen iaf, om de inte tycker jag kan ett par veckor till. haha..
magen den sjunker och sjunker det e svårt med vilken tröja man ska ha nu för magen vill gärna kika fram..

igår var jag o kai o vingåker och hälsade på min mor sen min far och farbror som jag inte sett på bra länge 40kg har han gått ner nu oxå..det e väldigt starkt att klara av det..

idag ska jag äta lunch med kai lollo och anders på marieberg:) lollo frågade om jag och kai ville med på bio ikväll, det hade varit jäkligt kul för det e såå längesen , men jag måste ju kissa hela tiden så det e inte så kul att springa ut flera ggr under filmen, när jag blir kissnödig så trycker det som fan coh känns som jag ska kissa på mig, så hålla mig det går inte... så det var synd. på tal om det så blev jag kiss nödig:) så alla vet:)hehe


24mars

jag trodde våren var på g ju, jag o kai åt frukost på altanen i helgen och solen var framme,. pang sa det så kom snön.. jaja våren kommer nog snart, härligt härligt, då ska jag ta långa promenader för att kompensera att jag inte kan det nu..ska bli skönt faktiskt..
var hos bm igår, jag hade gått ner 2kg, jaha tänkte jag hoppas det går så fort när jag vill gå ner vikt:) när jag inte bär på en 6kg,s klump.haha.. nej sen hade jag för högt under tryck så ska tillbaka på torsdag igen ovh kolla blodtrycket men hade ingen äggvita i urinet så har inte havandeskaps förgiftning iaf, o inte ont i huvudet lr så heller...

sen så om bebisen inte kommit ut innan tis, så ska vi till sjukhuset för att kolla hur mycket fostervatten det är och göra en gyn.. och då tänker jag kräva att de sätter igång mig,, det e bättre att det sätter igång av sig självt men tror faktiskt inte att det kommer göra det, jag e som gjord för att vara gravid och då ska jag vara gravid.:) jag tänker iaf fråga om de kan göra det, så då blir det säkert på onsdagen, den 1april, vem kommer tro mig att vi fått barn då.folk kommer säga att det inte är ett roligt april skämt.. haha

så nästa vecka får vi ställa in oss på..


22 mars

4dagar över tiden.....pust pust.. det är sååå tråkigt!! fast i helgen har jag ju Kai hemma då går det rätt bra men från och med i morgon så blir jag ensam igen, det går långsammare då...
Vi ska till bm i morgon bitti, förhoppningsvis sista gången..
KOM UT NU!!!!

nu har vi målat om i hallen och barnrummet, lr vi ska jag väll inte säga..det e Kai som e kungen på det:) vi har en vit hall men nu har vi en svart fondvägg kan man säga bakom klädhängaren, det vart jättebra, sen har han målat en glatt moln i barnrummet det blev oxå jättebra! så nu e barnrummet färdigt iaf...

ja just vi ska skicka tillbaka bil barnstolen som vi hyrde, den vägde ju ton tycker jag,, så vi hittade en annan bilbarnstol på blocket för bara 600kr, nyinköpt i maj, hon hade två st en röd och en blå för hon hade tvillingar, men röd tordes man ju inte ta så det blev en blå..jättebra:) jag e äntligen nöjd med någonting ,nu e det bara vagnen som e lite för stor men så e det!

haha kollade på "jag vet vad du gjorde förra lördagen" igår.. jäklar vad jag garvade när han skulle ta upp räkor och var livrädd, sen började banka på dem fast de var döda, för att de var lite farliga och kunde bitas..haha.. skit kul ju:) häftigt att man kan hypnosera folk så där, man kan ju hitta på vad som helst,,,

Och lollo går hem snart nästa tis e väll hennes sista arbetsdag,,skönt för henne för nu börjar hon bli rund, eller börjar e väll fel ord:) då har hon tid att packa och gosa med våran bebis innan deras kommer om nu våran kommer någon gång vill säga. hon har ju sällskap av anders varje dag, dagarna går såå mycket fortare då!så det kommer bara sääga svisch så har hon en liten i famnen:)

nu ska vi äta lite mat här hemma.....

18 mars

Idag är det ju dagen med stort D,, den magiska dagen då jag och Kai ska bli föräldrar, det vi fick reda på för länge länge sen och gått o väntat på varje dag,,
nu har man gått i 9 månader o tänkt att den 18 mars då kommer den...... men det gör den inte... och jag har inga känningar av någonting överhuvud taget..  det e så jobbigt att vänta vänta vänta, barnmorskan sa ju att vi ska ställa in oss på att gå över tiden, det har vi tänkt sista veckorna att det blir nog så, så det vet vi, men ändå e ju så nyfiken,sen skulle det vara skönt att inte vara så tjock och tung! Sen vill jag veta om det e en pojke eller flicka och hur den ser ut!!  fick dockan av mamma hon tror nog det blir en tjej:)






16mars

Måndag ännu en ny vecka.. nu har jag varit hemma två månader måste det bli, gick ju hem 17jan..fan vad fort det går egentligen, snart e man tillbaka på jobbet ju;(  mina tankar är väll att börja timma i höst iaf, så man drygar ut penga kassan lite...

På onsdag så ska man föda då! men det tror jag ju icke, nu har vi gått länge länge och undrat vad det e för kön hur den ser ut osv, men det får vi snart reda på..inte en känning har jag att det e på g,ingenting:(

I lördags hade vi Helena på besök:) det var kul o träffa henne, blir ju inte allt för ofta.. lollo jobbade en delad tur så hon tog sina lediga timmar på eftermiddagen och spenderade med oss, vi skulle käka lunch men så oseriösa som vi e så gick vi till en pizza.. o inte blev jag särskilt mätt lr så var det spec gott..
Det stället vi gick till, gick vi alltid till när vi hade varit ute på krogen då smakade det gott som attans, men smaklökarna måste bli konstiga när man druckit.
 vi hade iaf jätte trevligt:) som alltid när vi träffas:) nästa gång helena kommer hit så finns det e bebis oxå kanske två:)


12mars

Denna morgon startade inte bra, men det blev ett bra slut iaf:)
skulle skjutsa kai i morse så vi går ut till bilen som vanligt, sen skulle han stänga passagerar dörren men det går inte,, den vägrar helt enkelt att stänga sig. vafan ska man behöva lägga ut en massa pengar för att den  dörr e mupp, när det kunde varit typ drivknutar lr så haha det enda jag kan:)
men vi åkte iaf det gick att låsa bilen då satt dörren kvar men man hörde ju hur det blåste...jaha då var vi framme på marieberg och kai hoppade ur bilen och stängde dörren,, då blev den stängd helt plötsligt... yes var min tanke vi slipper en massa onödiga utgifter just nu iaf!! så nu hoppas vi att den fungerar som den ska.

Sen pratade jag med min mor nyligen och hon bar på väg till mig, så vi ska åka o fixa körkorts foto tror jag det var,, tror man måste åka till polisen för det.. lr någon foto studie..



Våran bil som vi har haft i ett år nu.. den får inte gå sönder innan vi köper en ny någon gång i framtiden..

10mars

nu har jag färgat håret.. äntligen har jag tagit mig lust till det.. nu kan jag vänta ett par månader till, till nästa gång.

Idag e det 8 dagar kvar... fan det e ju inte länge alls egentligen..  men på lördag kväll får den inte komma för då vill jag se melodifestivalen..:)

idag låg jag ap länge i sängen, till halv tolv,, jag e ju uppe o kissar en gång i timmen men var så jädra trött så tänkte jag ska ju ändå inte göra någe...

Vi ska ju skaffa hemtele nu och så igår fick vi en boxer , så nu har vi en jädra massa kanaler vill jag lova, vi kommer ha alla kanaler i tre månader sen får vi välja 8st som vi ska ha kvar, , jag tycker väll igentligen att vi inte behöver mer kanaler men bild kvaliten blev fan så myclet bättre. vi har tv400 nu det e ju lite roligt, såg big brother igår kväll..haha.. det var med Linda rosing, när det gick på tv så var jag som fastklistrad varje kväll,, när mamma inte hade 5:an så gick jag ner till pappa varje kväll för att se det... jag ville till och med vara med i det, tyckte jag passade in bra:)
men jag var för feg för att söka..



Detta e då jag igår, sicken liten kula:)  



9mars måndag

jaha då är vi i början av en ny vecka.. idag så har vi varit hos bm och allt såg bra ut,bebisen har ändrat sida som den ligger på nu..  barnmorskan sa någe konstigt tycker jag, förra gången vi var där och gången innan så sa hon att barnet var fixerat men nu när den håller på o byter sida så säger hon att den åker upp och sen ner igen.. jag förstod inte riktigt det där..  men det kanske alltid e så.. och vi ligger så högt upp vi kan komma på kurvan,men som hon säger det behöver inte vara ett stort barn. äh vadå det e ju bara att trycka ut den kan väll inte vara så svårt..hmm:)
vi fick en ny tid den 23 troir jag det vbar och hon trodde vi skulle ses igen, det tror jag med,, tror vi får vänta ett par veckor till.. 
när hon klämde på min mage så fick jag en sammamndragming tydligen, men jag kände ingenting och så sparkade barnet henne och jag kände inget då heller... jag som har sagt att barnet knappt rör sig men det är väll jag som inte har någon känsel:)

Efter det besöket så skjutsade jag Kai till marieberg och passade på att gå in och köpa ett par mjukis byxor som jag ska ha med mig till bb, de jag har hemma vill jag inte vistas ute i. men billigt blev det iaf, jag hade hm check på 100kr o byxorna kostade 98 så fick till och med tillbaka 2kr... YES. vilket kap..hehe

nu ska jag ta mig ett kallt glas vatten med is! hur gott är det inte att knapra på is...


5mars

5mars idag.. För 2 år sedan så träffade jag min sambo Kai.. Det har hänt mycket på de två åren vill jag lova, ett par flyttar osv, så nu 2 år senare så bor vi i en jättefin lägenhet som vi har köpt, förlovade och ska ha barn när som helst, och kära som aldrig förr:)


4mars

Detta e nog första inlägget i mars, jaha då var det 14dagar kvar tills jag ska föda då.. kommer ihåg när jag fick reda på att jag var gravid, sen väntan på magen. Jag förstod inte riktigt att jag var gravid förns magen började komma, för jag mådde som  jag inte var gravid jag mådde jättebra. har inte mått illa eller spytt osv.det e e sista mån jag har ont i ryggen och sura uppstötningar, men det går att råda bot på så länge man e hemma.
ja detta kort är taget lördags då.




Var på stan igår och skulle köpa en amnings bh, det lär nog behövas mer än en, men fick så förbenat ont i ryggen då och alltid på vänster sida.  då önskade jag mig att jag satt i ett varmt bad eller med värmekudden,,och så ville jag då att Kai skulle ha körkort så han kunde komma och hämta mig, men även om han hade haft det så hade jag bilen. men jag provade vidare men inte hittade jag någon som passade...de flesta e till för tjejer som e smalare runt ryggen än vad jag e.. så jag köpte förlängnings knäppe..men ska ge mig ut igen efter en bh..
När jag skulle betala den sa kassörskan - å vad smart att köpa en sån här det har jag inte tänkt på då ,kan jag ha kvar mina bhåar som e 75 istället för att köpa nya..
ja visst e jag smart ibland:)

Igår var en kille här och fixade våran tvättmaskin med inbyggd tumlare och det e tumlaren som varit trasig, det var överhettingsskyddet om hade gått på.men nu började den låta som fan när man tumlar ist, jag ska prova några ggr o se om det blir bättre annars får han komma igen helt enkelt.jag får inte ha i så mycket tvätt när jag tumlar, men skönt att slippa hänga upp alla underkläder, för man e för lat o boka tid i tvättstugan o gå fram o tillbaka:)

Sen har vi problem med jacuzzin oxå, den har lagt av helt så jag har ringt om det oxå, ja det jag gör på dagarna e o ringer.. till slut fick vi reda på var den e köpt så ringde dit och garantin gick ut för 4mån sen, attans!! och han skulle åka till Florida den 25 tror jag det var, han berättade i princip hela sitt liv för mig, så jag vet när han hämtar på dagis att hans fru har praktik 3dagar i vecka osv..Iaf så skulle han komma hem till påsk så han kunde komma hit efter det, och vi ska ju ändå ha barn snart så vi lär kanske inte bada så mycket..men det slutade med att vi ska dit idag och hämta en display och prova om det bara e det som e felet iaf, det kan man göra själv..så vi får hoppas att det bara e det, men han trodde det kan vara värmepumpen oxå...
Detta badkar har hjälpt mig mycket vill jag lova, värken blir som bortblåst när jag till slut kommer ner i det:)

Ja sen har min far skaffat en hund, Leia heter hon,vi var och hälsade på honom i måndags, och hon är jättefin, jag e ju van att alex är där så det blir lite skillnad för alex var enorm jämfört med henne men tjejer e ju oftast mindre.hon verkar vara jätteduktig, hon har kommit pappa väldigt nära på väldigt kort tid.men känner säkert trygghet av honom. mot mig o Kai o mamma så var hon lite försiktigt men vem skulle inte vara det när det kommer en massa okända människor..men med tiden så kommer hon att älska oss precis som alex gjorde..  detta blir bra!!! bra val!!






Sen vill jag gratulera Lollo och Anders som fått tag på en lägenhet... äntligen så mycket som lollo velat detta:) nu får de ett barnrum oxå:)   Kai säger att vi får diskutera tapeterna sen:)
 GRATTIS!!  

Jag verkar ha en jädra massa att skriva idag, men nu får det räcka,,,

RSS 2.0