Helg!

Har jag tagit nu! För njuta extra av denna för nästa är jag ju inte hemma!

Sitter i soffan med en öl och skit på tv är helt ensam hemma!


Känns det som iaf! Barnen sover och Kai spelar tv spel, så alla tre är på övervåningen och jag nere!

Imorgon har jag väll tänkt att bege mig ut med vildungarna och kolla present till Emilia! Är min tanke sen vet man aldrig om det blir av!

Så denna jobb vecka är över nu två hela kvällar haha!! Men nästa schema period jobbar jag onsdagen oxå!
Går ju upp från 75% till 80%!

Nehe ska väll ta mig en klunk öl och kolla på skit på tvn


Tors

Väntan på att få lämna ungarna på förskolan och dra o jobba!
Segt ...

Men milo sover, troligtvis vaknar han snart och Tilde kollar på film! Så när han vaknar ska de få lite käk!

Imorgon fre och jag är ledig, vi har inga planer för helgen , det vi prata om är att basta och grilla korv på aggregatet så får se om det blir av! Är ledig hela Helen och jobbar nästa!

Börjar bli sugen på att gå ut på krogen , lyssnar på nrj och det är typ jämt partymusik! Men jag får gott vänta ett par veckor !



Nuuuuu

Igår jobbade jag första gången på två veckor! Tilde var på dagis men inte milo! Vi var hos doktorn i måndags och han fick hostmed och han sa att han inte skulle gå på dagis på tis!
Men imorgon jobbar jag kväll och han ska få gå ett par timmar på Eft vi hoppar mat och sova, kan ju inte slänga in han hur som helst!!

Jag är fortf förskyld och hostig och trött det kände jag verkligen igår nör jag jobba, men trött får jag vara! Kan ju vara bra om vi kan betala våra räkningar oxå!

Men aldrig att jag tar med två barn på v-centralen... PUST! Trodde det skulle gå bra för de 5 första minuterna var lugna men få vänta 30 min är för mycket!!

Annars är finlandsresan på hög planering! :)




3 av 4

Sjuka!

Jag mår bättre än vad jag har gjort,'men är fortf dyng förskyld och trött..

Men ungarna, herregud! Tilde över 40 i temp och milo nästan 40. Båda heelt däckade... Tilde spydde oxå när hon åt, men det beror nog på febern.

Så nu blir det kurering tills vi är helt friska innan det blir jobb eller dagis, för nu ska skiten bort!!

Så jag har en unge i min säng och en annan på Madrass på golvet! Så sjuka är de så törs inte lämna de själv i sina rum och Kai får äran att sova på soffan!

Godnatt


Varning

Mår som en påse skit.

Så har faktiskt lagt mig nu! Orkar inte mer...

Ligger och kollar på tv och det värsta e att jag är hungrig så måste gå upp!:/ :/ har bara ätit 1 1,5 pannkaka och en varma koppen!

Jaja nån knäcke och varm choklad får det bli!


Sjuk igen då

Jorå! Legat hela natten och svettats eller frysigt! Runt 39 i temp.

Så är hemma med barnen känns lite trist för jag vet inte vad vi ska göra orkar ju inte,men de tvättar bordet nu'

Så blir antagligen en sjukskrivning i Helgen igen, så var det sist jag hade sem en helg med,


Nämen!!

I måndags skulle ungarna till dagis hela dagen o jag o Kai jobba, för vi jobbar ju normalt nu!

Börjar med att jag väcker Tilde sen milo, går ner med de och ska börja Fixa inför dagen, inser då Milos ögon är ihop klistrade! Så ögonfluss var min tanke, och vi behöver jobba för vi har varit mycket sjuka nu,,, så Kai var hemma till elva då kom mamma och var barnvakt tills jag sluta tre, sen på tisdagen var jag hemma och vabba. Så i helgen har jag tagit sem så nu är de hemma tills tis! Skit bra för milo VERKLIGEN!
Men har bara torkat en gång idag så det verkar som det inte var så allvarligt! Peppar peppar..

Och jag har inte känt mig 100 idag, ont som fan i huden och ryggen ... Och tog en temp i ikväll och det är förhöjt, så det lilla gör att jag blir dålig..
Men tog en treo och dricker nu te så känner mig ok!
Hoppas att det inte blir värre nu!

I Helgen har jag tagit sem för Kennet ska ha 50 års bjudning! :)

Och jag tänker INTE vara sjuk men skulle inte bli förvånad alls om vi inte kan åka pga av att nån är riktigt sjuk, lite feber överlever vi.!!

Köpte tights till Tilde från hm förra v! Efter en dags användning hade hela sömnen gått upp, så åkte och bytte in de idag, sen köpte hon en ögon mask som gick sönder på marieberg så bytte den hos samma kassörska! Haha och den nya hon fick gick sönder hemma men det går att limma!

Och Kai har sin kompis Adde här de kollar på fotboll så jag sitter så gött i sovrummet ikväll! Men mitt program jag skulle se var ju självklart på samma kanal som fotbollen! Annars är det efterlyst kl 21 och min nya serie jag följer om brandmän kl 22! Sen kan jag sova!


RSS 2.0