29jan

bloggen har blivit konstig, de har gjort om den..

jaha idag så kör vi akvariumet så jag ska snart börja tömma det,, o imorgon så kör vi resten fast jag o kai har kört en hel del innan,, kläder sängramen osv.. mmm... lollo o farmor har varit snälla o tagit tilde några timmar på kvällarna så vi har kunnat kört...

idag kl 17 hämtar jag kärran o imorogn kl 11 ska den lämnas o då kommer tapsa med lastbil:) yes vi slapp kärra..men det enda som egentligen är kvar är stora grejer.

nehe jag har inte tid med detta, jag behöver sopsäckar som ligger i tildes rum o hon sover, o hon vaknar så lätt bara jag öppnar dörren..




så här bor vi.. såå mysigt.. NOT!  stackars tilde hon måste tänka vad det är som händer, inga grejer på väggarna osv...
men imorgon så ska hon vara hos farmor tills på sön, så vi hinner fixa o dona i lugn o ro.. men fan vi skulle behöva handla massa grejer... jag som aldrig kan vänta vill ju ha klart nu på en gång!!

nej nu ska jag ta mig i kragen o göra någe.. jag kan börja med o kolla mitt sms:)


27jan

idag var vi o träffa en tandhygenist, som berättade lite hur man ska göra med tänderna osv, det var två barn till som var med en är våran granne o en har varit med på sången.. o tilde hon prata heela tiden:) sen vägde jag henne o hon väger 10050 o 75 lång..en stor tösa bit!
sen åkte vi hem till lollo o alva på lekstund:) nu sover tilde så jag borde hålla på här hemma men ORKA!! kan slappa en stund sen börja med maten så får jag väll försöka ikväll..pust..vill ha det gjort!

igår så var lollo o anders snälla o var barnvakt 2 tim så kunde vi köra bort lite grejer...

nu blev jag trött o skallen blev tom!


24jan

kai är iväg på match o jag o tilde har nyligen ätit frukost nu har vi mtv på tvn som vi nästan jämt har.. men det är samma låtar om o om igen..

idag ska vi köra lite grejer till lägenheten, få se om vi frågar farmor om hon kan ta tilde några timmar, lr om tilde får hänga med..

vi la oss i sängen o kolla en film igår kväll, tror den hette the stepfather.. den var bra:) inte alltid man hittar filmer som är bra hela igenom..

o så spela vi trav igår 3rätt.. när ska vi vinna då???  men som sagt provar man inte så kan man ju inte vinna..


22jan






tilde sitter i soffan o är helt tokig i sina kläder, slänger de fram o tillbaka:)

andra gången jag skriver idag:) nu har vi varit o kollat i nya lägenheten o tapeterna var uppe bara bården som fattas i tildes rum.. det blir bra:)  kai som synar såklart vad andra målare har gjort såg ju en del som de gjort fel lr det såg jag med.. hade skurit snett o grejer så det blir väll att felanmäla det..
men en ny fin spis har vi fått iaf!! barnsäker!! det var ju inte den gamla den var helt trasig..

nu har jag sprutat in skum i ugnen så ska skura rent den.. lollo var så snäll som lånade ut..:)

22jan



 
tilde sitter o äter gröt jag har nyss ätit lite smörgåsar som var för länge i micron så de var inte goda.
vu får ju omtapetserat i nya lägenheten så drömde att de hade satt upp fel tapeter i alla rum, o fondväggar på konstiga väggar... så hoppas jag att det inte är...
nu har killen som är där tapetserat i en vecka så an borde vara färdig. vi ska åka upp i helgen o kolla.. spännande.. blir väll o packa lite i helgen oxå..

jag fick en cykel av mamma som hon annars skulle slänga, en damcykel den är jätte fin.. ny kostar den flera tusen.. men den är trasig iaf så lämnade den hos cykelverkstaden här i solhaga.. så ska gå dit idag o kolla vad han kan ta för pris o laga upp den.

tänkte åka hem till lollo o alva på lite kaffe nu på förm oxå, men de sover så länge!!!

21jan



detta är tilde precis nyligen:)

9 vaknade jag i morse o då var det tyst i lägenheten, sen tio över 9 hörde jag tilde så hon har suttit o lekt, hade dragit ur armarna ur pyjamasen men fick den inte över huvudet för det var knappar på tröjan..

mamma sov här från sön-tis vi frostade av frysen osv, sen följde jag med mamma hem till vingåker, där så åkte vi med släpkärra till tippen o slängde en massa i snöovädret..

ja det är mycket för både mamma o oss nu.. jag ska ta mig lusten att städa ur kylskåpet idag, så behöver man bara torka av lite sen när vi flyttar..



18jan

nu ska tilde sova men håller mest på o leker i sängen..

igår så började jag o kai packa iaf, fan vad mycket det blir..o vi har mycket kvar! i helgen så får vi ta i princip allting... för helgen efter flyttar vi..
det kommer i vågor med att vi ska flytta... kommer sakna denna lägenhet såå mycket, utsikten från altanen o golvvärmen i badrummet... o inga trappor!! men det är sånt man får ta om man ska ha större.. men jäklar vad mycket vi behöver köpa, mer blommor gardiner grejer till badrummet ja massor med grejer o man vill ju inte vänta hur länge som helst vill ju helst få allting klart när vi flyttar... o den får vi en hyra på 18 000 denna mån +räkningar så pengar över lär vi inte ha!

mamma kom igår kväll efter halv elva, nu skriver hon kontrakt på lägenheten sen kommer hon hem igen o går ut med zita sen till lägenheten o städar..o kommer tillbaka o åker hem i morgon...
skönt med sällskap:)
så idag ska jag o lollo o barnen gå på sång, ska kolla om det är de gamla som var med förra året lr nya bebisar.. då kanske inte vi har så mycket där om det e nya små... men sen tror jag att det inte kommer gå så bra med tilde, hon kan ju inte riktigt sitta still.. men vi kör ett test idag o funkar det inte så går vi inte mer sen..  vi får börja på öppna förskola det tror jag skulle passa barnen..











mmm det är såå skönt att bada.. tilde fick en flyt ring av carro som man kan sätta henne i så kan hon flyta runt.. det ska vi göra nästa gång vi badar:)


16jan

lör kväll o tilde sover, kai kollar fotboll o jag hänger framför datorn:)

i tors kväll precis när vi kommit ur badet så börjar det plinga på dörren massor, men vi öppna inte för de höll för nyckelhålet.. så efter en lång stund med knackningar rigningar osv så kommer kai till mig i köket jag satt o kolla iaf de skulle komma ut.. iaf, med ett visa kort som han tyckte det stod petra nederman på, men det stod patrik nederman, så carro o patrik kom på besök.. det var ju inte väntat att få besök från lysekil,,det var roligt:)
 de skulle hämta husvagnen i sthlm så de tog vägen förbi när de ändå var på motorvägen så de fick lite kaffe sen åkte de vidare men kom tillbaka på fre kväll, så fick de mat (kina mat) som kai hade gjort.. mums gott gott, sen lirade vi guitar hero... o sen idag så åkte de hem.. barnen har varit hemma med deras mormor..:)



tycker denna bild är väldigt fin på zita..

tilde har hittat knappen på traktorn som spelar musik, så hon trycker på den o ger världens smile och sitter o dansar:) så fort det kommer musik någonstans ifrån så vill hon dansa,, riktigt liten musik tjej:)


12jan

nu är det 3dje gången jag försöker skriva, det blir någe fel varje gång!! satt igår o skrev läänge o idag så hade jag skrivit en del!! det är jävligt irriterande.. så detta är sista gången händer det igen så skiter jag i det!

idag så har jag städat lite, damsög i morse o tilde vill väldigt gärna vara med så hon kryper efter o sätter sig o klappar damsugaren:) att hon inte är rädd måste betyda att jag damsuger ofta:)hehe

tilde pratade med carro och felicia i morse, då började tilde leka tittut o gömde sig bakom sina händer:)

i fredags så fick vi fin främmande från göteborg, sandra o johan kom, så på fre kväll så kom lollo med fam, så drack vi gott o hade roligt:)
sen på lördagen så drog vi till gustavsvik allihopa, vi hade med oss pastasallad o fika o grejer, det var skiit roligt o barnen´gillade det lika mycket:)

det vill jag göra snart igen det borde vara lite billigare bara.. vi tog kort med sandras o johans kamera så väntar på att det ska maila över bilder så ska jag sätta in,,efter badet åkte lollo o fam hem så vi andra åkte hem o kai gjorde sin kebabtallrik "mums" sen blev det film (paranormal activity) o godis dipp o chips, sen slutade det med att jag somnade i soffan..

skrev kontrakt på lägenheten igår, o han på öbo inte var han trevlig inte, han tyckte jag skulle vara glad som hade fått lägenheten med mina poäng, det är väll inte mitt fel att jag inte stått i 10år o samlat poäng,,,  tjuriga folk det finns!
sen var vi o lämna tapet proverna så nu är det bara de sätter igång.. 800 får vi betala för en fond vägg o en bård.. det tycker jag e dumt. men men..

sen får vi betala 200 kr i mån för samfälligheten, att vi klipper gräsmattan ihop osv.. man ska FÅ betalt... så nu ska vi bannemej utnyttja bastun iaf!

o så blev jag så glad att i får en ny spis:) den som fanns där var grymt ful o äcklig..
KAI- men petra varför är du glad över en ny spis när det är jag som lagar mat.
haha jag vill ju ha en bra spis att göra välling på:)

skrev massor igår men nu är jag trött i huvudet!!!

3jan 2010

jaha ett nytt år nu då, hur ska detta året bli då...mmmm kan man undra:)  ja en flytt o jag börjar jobba iaf...

nyår då kom lollo o anders lilla alva fick vara hos morfar med fam, vi åt gott åt för mycket jag blev helt avslagen... men blev piggare när det lagt sig lite i magen, kai gjorde tacos pajer och en bacon paj, aldrig ätiti bacon paj förut, o fiifan vad god den var!!! med vitlöks feta ost sallad såklart!!!!

kl 00:00 så gick vi ut o smällde raketer... en bra kväll med trevligt sällskap god mat gott att dricka:=)

det var kais o min förlovningsdag på nyår oxå, 2år!!!!  

igår åkte vi till kennet och anders i torpet o stannade kvar över natten:) deras torp o allt runt omkring är ju hur mysiga som helst, extra lilla stugan som vi får bo i:) det är perfekt där...

idag så började tilde klappa händer och gå längs bordet.... så hon klappar händer ofta nu:)

sen har hon blivit så duktig med hennes sömn oxå.) Bättre än vi har det nu vet i fan om man kan ha, hon sover hela nätter, somnar jättefort osv,, lite skillnad mot när hon var mindre.. pust!

kais kusin hart fått barn nu en iris, 4020   51lång så mindre än tilde iaf, vi ska dit o hälsa på nästa vecka, ska bli skit kul o få känna hur det är att hålla i en bebis:)


RSS 2.0