25nov

ligger i sängen nu, kai duschar sen ska vi kolla på paradise hotell på play.. fick presenter av kai idag han hade köpt lite kläder till mig:) jättefint:) sen åkte vi o besiktigade bilen o den gick igenom!!! o senare på kvällen innan skopunkten stängde så åkte vi dit så jag fick köpa lite vinter pjucks:) så nu ska jag klara mig över vintern...
 
häromdagen var jag hemma hos maria o tittade igenom alla barnkläder som hon ville bli av med,en tia per plagg tog hon.. så det slutade med 45plagg o lite skor o så:) så nu har tilde lite kläder sen när hon blir större oxå.. bra bra:) man får aldrig nog av kläder..

nej nu blir det paradise!!!!

natti natti gott folk:)

22 nov

jag sitter i soffan hemma hos pappa, tilde ålar runt på golvet kai o pappa ska spela wii, tennis..sen ska vi till mor o hälsa på oxå, sen lämnar vi tilde hemma hos mamma o åker o hälsar på verro o anders som flyttar in i huset idag:)

i fredags så kom lollo anders alva o spenderade kvällen/natten hos oss:) lite glögg o idol o wii, lr jag o kai drack glögg iaf lollo gillar det inte. o på lör förm tog jag lollo o barnen en lång promenad i det fina vädret det var nice..

på lör kvällen kom kais mor med gubbe, vi bjöd på hemmalagad pizza, så tittade vi på robinsson..

på ons ska jag träffa maria med son o en till tjej med dotter, maria har en dotter som är lite större . så maria ska ta med lite kläder som hon har växt ut så ska vi få köpa:) hon skulle ta med sig vinterskor o cykelhjälm osv... så det ska bli spännande vad man kan hitta för fint.. alltid bra med större kläder:)

maria är gift med en gammal arbetskamrat till mig, vi har gått på baby massage ihop.. o hennes son är en mån äldre än tilde.




kusinerna:)


brorsan o lelia i lysekil




pappa o liam


här är inte lilla snuttan gammal inte


i somras utanför factory, i väntan på bror med fam som är inne o shoppar.






kusin,, visst är jag en glad skit:)



jag hittade lite bilder i pappas dator som jag var tvungen att sätta in...

 


BILDER!!!

























några bilder blev det iaf..något från alvas dop o så:)

17nov

inte så ofta jag skriver här nu, det var ett tag sen.. min tid försvinner.. när tilde är vaken så går hela min tid till lilla energi knippet:) men nu går hon i sin gåstol..

jaha vad har hänt sen sist då, jag o mitt minne... i fredags var la familia hos lollo anders o alva o kolla idol sen åkte vi hem, men trevligt var det:) o i lördags var det dop alvas dop:) jag o kai är faddrar.. allt gick kanon:)mycket fina presenter fick lill tjejen.  på kvällen åkte vi hem till fam jonsson zetterberg o spela lite wii o tog någon öl.. helena o erik  var med de åkte hem vid halv tolv på natten till linköping, o sandra o johan från göteborg var oxå med, de åkte inte hem utan följde med oss till solhaga.. där grabbarna spelade fifa o tjejerna la sig... en riktigt trevlig kväll:)

så på söndagen köpte vi tacooos  åå vad gott det e:) sen for sandra o johan hemåt vid halv 7 på kvällen..:(

o igår var jag lollo barnen på sång, vi blev färdiga med våra hand o fotavtryck.. o idag ska jag o tilde på baby massage.. sista gången.. sen får vi hitta på någe annat:)

mamma morfar o ingrid kommer idag på eft:) de ska kolla lägenhet i solhaga väldigt nära våran lägenhet.kanske tar 1-2 min o gå.. så får se vad de tycker om den:)

o bilder ska jag sätta in.:)


7nov

sitter i soffan med kai mamma o tilde, lr nu gick mamma iväg o la tilde som somna i mammas famn.
sitter o väntar på att maten ska bli färdig, kai har gjort pizza o pizza sallad:) mums mums.tänt ljus har jag gjort oxå har fått någon ljus noja det är nästan det första jag gör på morgonen:) druckit glögg har vi oxå hunnit med.. jul känsla:)

igår blev vi bjudna på mat hos svärmor o "svärfar" så vi åt gott titta på idol ja hade det riktigt trevligt:)

annars har det väll inte hänt så mycket nytt:)

trevlig kväll:):)


fundering

jag har en fundering!! hmm vad jag egentligen vill göra med mitt liv, lr med mitt jobb liv med andra ord.. vill jag jobba med det jag jobbar med resten av mitt liv, eller ska man läsa till någe annat...grejen är ju den att jag vill verkligen inte plugga... men vad ska man söka för jobb om man ska söka nytt... hmm.. jag vet inte vad jag vill just nu..

jag får fundera några år till:)


5nov

snö snö snö.. jag gillar snö tycker det är fint , men det ska inte vara blaskigt, tänkte bege mig ut med tilde idag men det får vänta!

tilde ål/kröp till vardagsrums bordet sen stallde hon sig på knä o fortsatte upp på fötter.. så hon har stallt sig själv idag!! herregud vart tar tiden vägen.... från o vara bebis o inte göra så mycket till att rulla få tänder stå... helt sjukt.. hon har till o med fått en egen tandborste o tandkräm nu:)

idag så får vi fin besök från nora:)

nu är det frukost tajm:)

4nov

några snöstjärnor har man sett men inte mycket inte,, hur mysigt är det inte när det snöar och är mörkt ute o så tänder man ljus o myser till det... tildes första snö blir det fast nästa vinter så förstår hon lite mer.. nu ligger hon i sin säng lr rumlar runt med andra ord:) jag sjöng imse vimse spindel för henne förut o hon viftade såå med händerna..:):)


tagis sprutan har jag gjort idag oxå, en gång av två...det kändes ju inget, såg på den som fick sprutan innan mig så högg hon in den, så lite nervös blev jag men det var lungt,, vet på bb så fick jag två sprutor om dagen i 6dagar tror jag det var, då högg en av de den i låret på mig men det gjorde ont så då frågade jag varför hon gjorde så, hon gjorde det för att det gick fortare..  fick med mig en spruta hem som lollo fick komma hit o ta på mig jag tordes inte själv.

jag har börjat fundera på nyår,, vad man ska hitta på då, jag har ju varit gravid två nyårsaftonar på raken så gravid tänker jag inte vara.. mmm jag vet inte, boka hotell någonstans kanske..hmm vi får la se:)

3nov

snacka om att man är borta ibland, jag gick in med tilde i sängen så skulle vi vila en stund.. senast jag kolla på klockan var den 18.10, och det var reklam på ett program jag tittade på o 18.30 skulle jag se unga mödrar..  tilde höll på o somna o jag med, sen helt plötsligt så vaknade jag till, det var reklam på tv så jag kollade på text tv vad klockan var o den var 19:15, så då skulle vi sovit en timme men det kändes verkligen inte som det, så kollade en gång till o den stod fortf på 19:15, så jag tog med mig tilde som hade vaknat efter sin timmes sömn :) o gick ut till kai i v-rummet o frågade honom om klockan verkligen var kvart över 7, då kollade han på text tv o den visade 18:16, så jag gick tillbaka in i sovrummet o visst den var ju bara kvart över 6... snacka om att man blir helt borta när man pecis somnat..
så snäll mamma man är som släpar upp tilde när hon i själva verket höll på att somna när jag trodde hon precis vaknat..   

mmm o imorgon ska jag iväg o vaccin mot grissjukan....lika bra o göra det!!!

var på baby massage idag, men tilde tyckte inte det var så roligt att ligga ner så så mycket massage blev det inte,, varför ligga lr sitta när man kan stå:)



2nov

jaha så har man gått in i november nu oxå.. tilde blir 7 månader idag oxå...

jag o lollo överraskade grabbarna med hotell i lördags,vi har hållit tyst om det i kanske 2mån,lollo bokade för längesen o vi skulle med men bokade inte förens två veckor sen, fanns ett rum kvar då..där hade vi tur... iaf för att kai inte skulle fatta någe så sa jag att vi skulle till mamma på fredagen o kennet o anders skulle till mamma på middag på lördagen så skulle vi äta gott o dricka lite vin o så...

så kai blev ju jätteglad att de skulle komma till mamma så han planerade att fixa gryta o grejer till kvällen då:) jag fick ringa kennet o berätta att vi skulle iväg och att de måste vara med o ljuga om han frågar.. så på fredagen var vi på kalas där kennet o anders oxå var. då frågade kai anders om de skulle klä ut sig:)hehe  sen på lördagen så ringde kai till kennet o anders om trav osv o vilken tid de skulle komma:)  för att vi inte skulle komma samtidigt som lollo o anders så skulle vi åka en lite stund efter de, så jag o kai gick upp på kyrkogården till mormor,o då ringde jag mamma o berättade vad hon skulle handla till grytan:)haha sen så åkte vi. jag skrev in vart vi skulle på gpsen det enda kai frågade var vart vi skulle då sa jag att vi bara skulle åka en sväng, sen under hela bil resan så frågade han ingenting om vart vi skulle... 

det hade då blivit lite strul för lollo som hade hittat fel parkering osv., så jag svängde av innan hotellet så anders skulle hinna in,, sen gick kai mot hotellet och kolla för han trodde inte mig, ringde lollo o sa kai kommer kai kommer, hon vände ryggen mot honom och ner med håret över ansiktet..haha måste sett roligt ut...

iaf det blev så att lollo fick vänta tills vi kommit in. kai o anders visste inte om varandra. det vi skulle göra var att vi skulle till relaxen men det var fullt med folk så det blev inte så..

iaf vi gick in på rummet o drack lite vin, sen så sa jag att vi skulle gå en sväng, helt plötsligt stannar jag o börjar knacka på en dörr  kai- vad gör du? vad gör du??  haha tänk själv bara helt plötsligt knackar på någon dörr...   anders öppnar dörren o trodde vi var på besök sen när han fick reda på att vi bodde där:) ja snacka om att vi har lurat grabbarna;)  så vi var ute på krogen o hade skit kul.. dansade o ja drack:)  o så klart så vaknar jag redan vid 8. då tog vi oss ett morgon bad. sen blev det frukostbuffe o promenad...
 
barnen var hos mormor (carina) o mormor (annika)

tack för en lyckad tripp!!!:)


RSS 2.0