Otur

Känns som jag är i en oturssvacka just nu.. Ja dags att det vänder kanske!? Ett problem ur världen så kommer nästa..
Det finns folk och folk har jag verkligen märkt den sista v.....
Vem kan man lita på egentligen???

Hmm....

Idag jobbade jag iaf sista dagen på denna helg så jobbar fre nästa gång sen på Eft /kvällen så ska vi till lollo och Anders på middag!! Mums.. Sånt är mysigt:)

Idag köpte jag en pumpa till Tilde så vi skar lite och gjorde den läskig:)

Tilde är sjuk, när jag kom hem från jobbet så hade hon hög feber och var i princip däckad... Sen var jag och mamma så dumma så vi åkte till affären vilket inte var så smart, Tilde spydde i en påse på affären men det kom knappt nått för hon har inte fått i sig nått förutom vatten o yoghurt i princip idag, men ikväll så åt hon en macka och drack oboy , så hon har puzzlat hela kvällen nästan , jag läste en bok emellan för henne..

Och milo han har börjat somna själv i sin säng så vi har inte sövt han på flera dagar! Skönt..,,, vi har testat att han ska somna själv pssst som om det har går men nu verkar han ha bestämt själv att han inte vill bli sövd.. Stor!? Börjar bli kanske., men när ska han gå då, vill det nu :) men han är inte intresserad av det själv.. Men idag så reste han sig själv iaf och stallde sig utan stöd!!

Nej nu är ja så jävla trött så godnatt!


Jobb helg

Jopp.. Har avslutat en 9-20 idag jobbade igår med sen imorgon kl 7 infinner jag mig på jobbet med! Tror det blir sängen snart är ganska trött nu...

Men känner mig slut så jävla slut på allt....hinner inte med varken hemmet lr mig själv just nu..,,

Idag när jag var på lidel med några gäster så fanns det ett prakt arsel där,,,

Gick fram till två gäster som stod i mitten av kön som var lång, hade två grejer i min korg och skulle ställa mih i kön sist så klart efter jag pratat klart,,,
Då säger en bitter gubbe att jag ska ställa mig i kön sist, så går fram till honom och säger "högt"
Om du bara hade tagit det Lungt så ska Du se att allt ordnar sig! Lr nått sånt.
Och han stod och glodde ner i golvet, inte en blick fick jag..,. Brukar inte göra så men blir såå förbannad. Fan ta det Lungt ........
Skulle sagt nått värre fan...

Det finns gott av bittra människor, visst fan kan jag vara bitter med men jag är trött på att folk ska se allt så negativt ..... Man lever bara en gång vill man leva det livet i bitterhet då?? Att allt är fel!!!
Blä på vissa människor

Nu Har jag spytt ur mig lite skit så nu byter vi kapitel!


Trött som fan..

Så har lagt mig i sängen och ska kolla i reklamtidningar, sen på fråga Olle om jag orkar.

Milo har haft feber nu I tre dagar men idag på Eft avtog det..
Igår åkte vi alla till Kennet och Anders , min lilla familj sov kvar, så alla barn och Kennet förutom milo badade tunna tidig kväll, sen när Tilde och milo somnat så tog jag Kai Anders o Kennet ett bad.
Avkopplande! Efter det tog vi oss lite att äta och gick o la oss.
Då vaknar milo och är som ett element! Han var sååå jädra varm hade nästan 40g oxå.. Så han fick ligga hos oss , så det tog en stund innan han somnade, sen vaknade ja av han igen då la han sig med huvudet mot våra fötter! Så inatt blev det inte så mycket sömn, och vi är ganska bortskämda nu med Sömn på nätterna! Haha men jag har inte varit spec trött idag!
Lr blev det när vi åkte massa bil,,.

Vi skulle till Karlskoga idag och hämta en gasol tub som vi fick Av kais kusin, och när vi åkt kanske en kvart så Ville Tilde spy, vi stannade och det kom inget men sen spydde hon i påsen! Phu vilken tur!

Så vi ringde farmor för vi ville inte ha henne i bilen flera timmar. Så hon åkte dit, o de har varit ute o grillat osv!
Milo ville inte åka bil idag han har varit riktigt arg hela redan..
Men men nu är det gjort, bara köpa en slang så kan vi grilla sen.


Kollade på en dokumentär tror Jag det var, om kvinnor som är gravida och sitter i fängelse , vissa får faktiskt behålla barnen tills de blir släppta och vissa föder Barna och får vara med de i 24 timmar sen tas de ifrån mamman..
Usch jag blev ledsen när jag såg det, så hemskt...
Så vissa barn börjar deras första liv i fängelse och vissa utan sin mamma.....
Kan inte tänka mig tanken att inte få vara med mina barn , utan missa flera år....


Koja

Tilde ville att vi skulle göra en koja i hennes rum som hon skulle sova i!

Sagt och gjort:):)
Natti var det!

En tjej med fantasi!


Inte min tur tack

Haft huvudvärk sen igår kväll och ligger nu i soffan och är sjukt trött med brännande ögon och h-värk.. Skit...
Men idag var det möte på jobbet sen drog jag och simmade!! Det var såå längesen.

Annars har vi varit hemma ikväll, vi har spelat spel :) dags att köpa ett nytt spel nu, har spelat detta så mycket nu haha!

Imorgon jobbar jag kväll sen är jag ledig ett par dagar! det vill säga 5 dagar!


Hämta

Hem Tilde från dagis snart.. Sen blir det typ dags för mig att åka o jobba.
Jag o milo har haft en hemmadag idag! Och inte gjort ett skit lr!?? Nej där ljög jag! Hur många dagar på ett år gör jag inget spec i hemmet.. Ja noll kanske.. Om jag inte är bort rest.

Igår kväll när vi la oss så kollade jag på torka aldrig tårar utan handskar.. Kolla på mobilen med handsfree i så Kai kunde sova.. sen kolla jag del 2 imorse.. Jädrar vad bra den är men såå hemsk. Nu finns det bromsmed, sen är det väll inte direkt så att killarna står och väntar på att få sätta på nån som går förbi i skogen .. !? Nån villig då.. Så nu väntar jag på del 3..

Imorse när vi gick till dagis så sa Tilde jätteglatt!!
Att milo ska få gå på samma dagis som hon. Hon tyckte det skulle bli jättekul ..
Men nej Tilde det ska han inte, jo om ett år:/:/ fan vad tråkigt jag tycker det e.....

På lördag så Åker vi till Kennet o Anders i torpet , vi ska äta mat o bada tunna! Är ju ledig denna helg med:) men först ska jag jobba ett par dagar..


Ensamma mammor

Är det på tv! Jag har prec lagt barn nr 2 ! Tilde!! Och tog en snabb dusch o slängde på mig klädstrumpan o halvsitter i soffan under en filt.

Tilde Hade en spargris som vi idag klippte sönder och hon hade sparat 171 lr nått sånt iaf! I kronor. Så
Hon fick växla med oss så
Blev det helt plötsligt 200 kr! Så vi åkte till citygross där hon fick köpa någe! Tillslut kom vi ut med ett puzzel och ett spel "ballongspel"

När vi kom hem så åt vi kvällsmat då kom mamma,sen spelade vi spel allihopa:)) det där ballong spelet spelade man själv när man var liten! Man har olika brickor med ballonger på sen slår man en tärning och den färgen man får får man ta och lägga på sin ballong med samma färg. Och får man samma färg igen så får man inte ta nån ballong.. Den som fyller alla först vinner:.
Mmm
Två ggr körde vi och samma plats kom vi alla Båda gångerna. Kai vann sen mamma sen Tilde och sist jag! Två ggr dessutom.....

Idag har jag varit hemma förutom den lilla
Handlingen ikväll. Vi har varit ute krattat löv osv osv..! Har varit en bra dag! Sen kom bror med familj förbi på en kaffe!

Imorgon kväll ska jag jobba!

Skulle tränat idag hade jag tänkt men hade absolut ingen lust med det! Ville vara hemma idag! Dumt att inte träna kanske men måste man tvinga sig jämt, känna att man måste iväg.... Nä idag sket jag i det! Och tycker jag valde rätt för vi har haft en kanon mysig kväll!:) skit kul att Tilde börjar bli så
Stor nu så vi kan spela spel:):)

Och som Tilde har puzzlat då, har försökt en timme att hon ska lägga ner! Nej en gång till en gång till!!


Möte

På jobbet idag.. Sitter och väntar på att cykla iväg till jobbet.. Sen efter mötet så Cyklar jag hem och så åker vi till Vingåker, pappa fyller och det är dags att hälsa på leia med bebisar! :)

Tilde kom ner inatt igen, verkar som det blivit hennes nya rutin men inatt bar jag upp henne till hennes säng!

Skulle träna idag efter jobbet men får hoppa det, får helt enkelt bli två vilodagar har ju fortf jävligt ont ... Fast det skulle säkert försvinna med lite träning! Kör det imorgon ist, lr kanske simning!! Det var längesen! Mmm det tåls att fundera på.

Igår kväll tog jag med mig ungarna till lekparken eller tre st blev det!
Det var skönt med lite luft.tilde behöver nog en ny cykel tycker hennes ser så liten ut så det får bli en present tills hon fyller skulle jag tro!


Inte lätt att få alla på bild

Milo somna om!! Jag tog mig en kopp te för fryser! Och hittade förskole pappret!!

Ska dricka upp mitt te sen damma lite, "tror jag"


Hmm

Milo har ingen feber men är ganska grinig.. Vägrar vara själv! Så jag har inte kunnat gjort ett skit hemma.. Men nu sover han och jag viker och tvättar..
Vet inte om han blir värre nu när jag jobbat och är borta ..

Idag har jag tänkt att ha en hemma dag! Det är burrigt ute så det passar bra.. Jag ska inte träna idag iaf ska ha en vilodag! Sen har jag så jävla ont i kroppen.... Fast det är ju bara bra! Vet ju vad det beror på.

Jag ska fylla i förskoleplats till milo och hittat inte pappret!!!!!! Typiskt !så jävla slarvig..... Hoppas det kommer fram under dagen annars får jag försöka leta fram nr så jag får en ny.. Han får iaf börja på en annan förskola under vårterminen sen börja med Tilde på hösten.. Vi får inte ihop det annars med scheman blir så jädra krångligt..

Tilde har fått vara själv i lekparken under sommaren , det har funkat skitbra. Vi har dörren öppen så gott det går och kollar henne typ varannan minut ! Men nu har ju hon fått kompisar och tar mer och mer utsvävningar. Det sista jag sa igår innan hon gick ute var att hon stannar där , efter 5 min var hon borta... Då hade hon följt med några hem . Så nu får hon inte gå ut själv, antingen på baksidan lr så hänger jag med. Jaja det funkade ett tag iaf!

Nu vaknade lillkorven redan!!!!!!;/





Feber igen

Fast hos milo! Han har sovit mycket idag , men ikväll när jag trodde han skulle somna så fick jag så jag teg! Blev väääldigt pigg efter alvedonen!!
Har prec lagt ner han i sin säng!
Var på Ikea en snabbis med ungarna idag var ju tvungen att ha ljus,, mitt liv är förstört om jag inte kan tända ljus och bara Ikeas funkar!
Sen åkte vi till Willys det var mindre roligt, milo ställer sig bara upp hela tiden så man får bära han sen en full vagn och Tilde på det!! Nja ska nog inte handla så mycket nästa gång..

Annars så Har jag o Malin varit på bodycombat vilket jävla pass!!
Instruktören är gaalen jävlar vad hon kör.det är nonstop . Jag har ont nu i kroppen..

Imorgon är jag ledig sen jobbar jag ons tors fre och ledig helgen! Det är ju skönt:)

Nu har jag tränat sön mån iaf , tar det nog Lungt imorgon så tänkte jag köra gymmet ons-tors.. + att jag faktiskt cyklar till jobbet Har iaf gjort det hittills !


Impulsiv

Ja det är väll mitt andra namn!!

Det är kanske inte lika ofta jag är så impulsiv men ibland så kommer de stunderna!

Många familjer , människor vill planera i förväg , visst självklart så gör jag det med men ibland så är det ganska nice att bara göra det man känner för.

Idag efter jobbet så drog jag till gymmet och träna , var helt ensam först så jag var tvungen att fråga om det var öppet, sen kom det lite folk.

Sen var vi hos liam på 5 års firande, han är stor nu pojken!

Imorgon ska jag nog hänga med Malin på bodycombat!
Har ätit lite kex och ost nu så det behöver jag träna bort, , snart blir det sängen!


Jobbat

Heeeela dagen!

Men när jag kom hem så var Barna vakna så hann med och träffa de, men de blev nog lite speedade!
De la sig vid nio iaf! Så nu sover de så sött! Kom hem med en ny pyjamas till Tilde, som hon tog på sig och frågade om hon fick sova med:)

Kai hade köpt vin , godis, ost o kex, och tänt ljus! Så ett glas vin har slunkit ner och lite ost o kex men nu får det bannemej bli sängen! Lägga oss o kolla på kommissarie Spek!

Sen brinner eon! Så
Vi har Inge varmvatten!!!:/:/:/ kan inte duscha... Tänkte träna imorgon men var ska jag duscha då!? Får bli att värma vatten och ställa mig i badkaret om
Inte det kommer tillbaka!

Nej godnatt för mig börjar 7 imorgon, så 6;35-40 sitter jag på cykeln!


Hönsmamma

När ungarna är sjuka då är jag Som en hök över de!!

Livrädd för att det ska hända nått!

Tillan har nästan 40g idag! Tyckte hon var ovanligt lugn och visst feber. Det går ner lite med Alvedon Sen går det upp igen. Så nu sover hon i resesängen i vårat rum. Blir för varmt mellan oss i sängen. Bara vi har na nära! Livrädd för feber kramper vet vad som kan hända....:/

Hon kröp ner bredvid mig i soffan när jag o hennes farmor kolla
På x factor , låg o pratade om
Pojken som sjöng att han var söt sen somna hon.

Måste försöka sova lite jobb 9-20 imorgon.


Syskonkärlek

Ikväll har ungarna haft riktigt skoj med varandra!! Inge gråt...:) Tilde åkt bil och milo håller i och springer efter och gap skrattar!!!:)

Vi duscha , de har lekt o lekt! Milo somna Tilde spenderade kvällen i soffan i hennes koja med mig tills hon somna!


Gymmat

På förm!Började med crosstrainer höll på att dö tog ett för tungt program, blev skit trött i bena. Nu är jag trött och ska snart hämta Tilde! Sen kommer Lollo och barnen på fika !

Imorgon vankas jobb börjar 15;30!


:/

Fick besked idag om att milo fått en annan förskola än Tilde! Det går inte så vet inte hur vi ska göra nu..

Ska ringa imorgon och prata
Med de, de kommer säga att det är fullt och vi får vänta tills det blir en plats över , när blir det ett år?? Våra dagar räcker inte till det...

En månad kan vi skjuta på det Max!

Vi kan inte påbörja en inskolning sen byta när han för plats.

Vad fan ska vi göra om inte han för samma dagis!!??? Trodde syskon gick före.. Nää tydligen inte.

Jag tror helt ärligt allt skulle gå åt skogen om det blev så... Vi kan inte göra så mot milo, där har han ingen trygghet , nu ser han fröknarna flera ggr i v, Tilde är där! Han är inte som Tilde heller..

Skit oxå!!!!!

Kai och Tilde har bakat ikväll iaf! Vaniljmunkar, bullar med nougat, nougatkringlor!


Spruta

Har precis kommit hem från BVC där milo fått två sprutor .. Tycker det är så hemskt! Men nu är det gjort och en utan sköterskerna träffade ett blodkärl aä det bläddra ganska mycket och han kommer få ett blåmärke.. Nu sover han som en gris. Och i eft kan han få feber!

Jag ska börja röja i leksakerna som vi har i v-rummet vi har onödigt mycket.. Borde rensa bland Tildes leksaker med bara en massa skit som inte leks med, så fort hon har kompisar här så vänder de alla fyra lådor upp och ner.

Igår köpte jag 13 Malawi fiskar för 250 spänn grymt billigt, var hos en gammal arbetskamrat som ska byta akvarium, men så har redan 3 dött,, tror en 4 är på väg, det dör alltid nån fisk när vi köper alla pallar inte miljöombytet. Skit tråkigt.........

På fre börjar jag jobba 15:30 och kan säga att jag slutar sön 15:00 ! Kommer sova hemma bara! Så ungarna får klara sig utan mig hela helgen frågan är klart jag mig utan dem!! Hehe! Får se det som barnledig helg!

Ska boka besiktning på bilen, Patrik bytte lampor igår så nu är det bara att besikta.. Drömmen skulle vara striden gick helt igenom men det har typ bra hänt en gång på 5 år! Och om
Nått år så köper vi en ny fiin bil!

Fan vad hungrig jag blev då! Jobbigt..

Nej nu ska jag slänga i en tvätt och röja leksaker .


Dåså

Dags att hoppa på cykeln och Trampa iväg till jobb! Hoppas regnet håller sig borta.. Inte van att ställa kl, så vad gör jag stänger av larmet och somnar om! Men vakna efter 10 min. Tur!

Lite trött är jag iaf .


RSS 2.0