-5,1

Har jag gått ner!!! och meer ska det bli! ikväll afro:)


Snart soova

Och det ska bli skönt! Japp var på vae o simma lite efter som vanligt, sen gick jag in på affären o köpte frukt kände mig lite hungrig!
Kom på att jag glömde fan att titta på big brother igår aaaa :) så satte på play när jag kom hem..
När jag fick baddräkten av min svärmor så var den lite för liten o märkte idag att den hängde i röven och lite pösig i ryggen,,jag som inte ens har nån stjärt.... , fettet som försvinner kan sätta sig lite där lr kanske bättre med muskler, ;) sen provade jag lite kläder hemma och kläder som suttit tajt alltså kläder som jag inte velat ha på mig sitter löst! så visst fan har det försvunnit lite fett från kroppen min! det känns ju bra att kunna ha kläder som jag inte kunnat ha.... så vi går vidare nu till det jag helst vill väga e det 5 kg kvar., mmm låt framtiden utvisa:)

Imorgon efter jag lämnat tillan ska jag iväg till Öob o köpa plasttallrikar o dylikt till dopet.. Om Lollo hänger med tänkte jag att vi ska ta en kaffe på marieberg lr Ikea kanske:)

Milo ligger i SIN säng och sover och hoppas han sover ett par timmar nu!! han har sovit hos oss ett par nätter och han sover inte riktigt bra då, känner väll antagligen doften av mjölk...
Jo han vände sig idag!!!!!! dagen efter sin 5 mån dag!!! la honom på v-mattan jag gick o torka spyor lr nått och när jag går tillbaka till honom hade han lagt sig på magen :) min liiiiiillllaaa bebis börjar bli stor...

Sen var det inget öppet hus idag vet inte hur jag läser riktigt hmm..

Nej snart Natti!!


Bebis

Idag har jag gullat med en pojk bebis:) nu lagas det mat! plockas, leks med bebis, ska hämta tillan snart + att det e öppet hus på dagis, 15:30 kommer prästen, 19;00 vae, mamma ska inte med hon e förkyld.

Ja just det sen har jag gått ner 4,5kg vilket är då mitt första delmål! :)ville gå ner det till dopet som är på lör och det är nu avklarat!:)


just nu..


Yeah

Det gick kanon att jobba och kanon för kai att vara hemma!! bättre än vad det gör för mig tror jag !!:) Vi kanske ska byta jag jobba han gå hemma!! nja ... Tror inte det va!!!

På min lunchrast tog jag en halvtimmes snaabb promme!!

O var pigg när jag kom men efter jobbet, åt och var och är så fruktansvärt frusen och gjorde felet att lägga mig med milo under en varm filt på sängen... Vilket blir att jag blev pisstrött såklart!

Men nu ska jag städa i gästrummet... får ju finfrämmande till helgen:) lr den ena kommer torsdag:)


5mån

Blir våran korv idag:) jag tänker hjälp vart har tiden tagit vägen.. fan vad fort det går.... Våran lilla bebis börjar bli stor ..

Och tyvär så verkar han inte må så jättebra och så ska jag jobba på det känns sådär faktiskt med pappa e ju hemma ! Så det betyder att natten inneburit lite sömn.. så nu ligger kai i sängen med båda barnen,Tilde blev väckt av milo. Nehe dags att strax dra mig till jobbet och hoppas jag har lite sömn kvar sen förra natten i ryggen så jag håller mig pigg idag..

Sen har jag gått ner 4 kg nu.:) bara lite lite kvar tills första delmålet....!!!


Mm

Ska ju som sagt jobba imorgon och trodde milo skulle sova i sin säng till o börja med han har sovit i den till fyra två nätter nu, o det börja bra men sen blev han ledsen och tappa nappen så gick ett pr ggr men så fort jag försvann så spotta han ut den och blev ledsen , så det sluta med att han ligger i våran säng.. sen har han blivit bra förkyld det gillar vi intehan var ledsen förut och när han fått näsdroppar så blev det bra..

Nej nu e det nog dags att försöka sova.


Söndag!

Jajemen söndag idag och imorgon är det måndag och jag ska jobba... första gången på länge..sitter nu o söver milo sen har jag tänkt mig att ta en promenad, det e fint väder idag igen:) annars har vi inga planer för dagen , kai har match vid lunch o jag kanske ska till marieberg med mamma sen vid 16 tiden..


DRA ÅT

H****** vad slut jag Blev på våran promenad... Tog barna o åkte till torpet till K o A så jag o kennet skulle ta en varsin vagn o ta en promme...kai han basta o drack öl Med en kompis :). Japp sagt o gjort det var de jobbigaste 4 km i mitt liv, öppna gärden , blåst, vagnar...Fort gick vi! Ja fy... Blev sååå sjukt slut ville nästan spy.. Detta var värre än alla träningar jag gjort i veckan. Pust!!!!

Men nu känns det skönt att vi gick iaf.


Ute

Tillan ville vara ute efter dagis, först cykla och efter maten så e vi på baksidan!


Just nu

Så består mitt liv av

Träning, kämpar som fan för att gå ner i vikt, har inte ätit ljust bröd på fleera veckor som jag äter annars varje dag, gärna morgon och kväll, godis som jag absolut älskar spec choklad som jag vanligtvis äter flera ggr i veckan o inte bara på helgerna.:/
Jag vill och behöver gå ner ett par kilo till! Men just nu har det stannat av och det gör mig irriterad när jag kämpar som jag gör.... Det är så mycket frestelser och jag står emot.,..

Men som min pappa säger så blir det oftast ett stop men det kommer igen... Så jag ska inte ge upp ska fortsätta kämpa, men hade hoppats på -1 till dopet som är nästa helg men just nu känns det njaaa... Men får gå massa promenader i helgen och träning nästa v som vanligt..

Det som är svårt tycker jag är helgerna får oftast brukar man gotta till det..


Hej o hå

Igår åkte jag på afron iaf!! Yeah klapp på axeln! Det gick bra börjar kunna övningarna hyfsat nu, jobbigt men rätt kul!
Idag efter jag lämnat tillan så åkte jag o milo o hälsa på lollo med fam:)

O nyss kom vi hem o milo somna o jag ska vänta på att hämta Tilde så vi kan äta middag...

Sen ska jag o mamma iväg o simma!

Så denna v blev det träning mån-tors så i helgen får jag gå ett par promenader, är det sånt här väder så är det klockrent!


Myysigt

Det är bra mysigt med en sovande bebis på sig <3




.

Vi funderar på förra inlägget den översta bilden på milo till kais kommande tattoo.. Den e rätt lik i stuket på den han har på Tilde..


:)


Nehe

Nu skiter jag i detta! Har fixar ungarnas garderober , tvättat, vikt tvätt gjort fetaost sallad dammat damsugit tvättat golv lekt med bebis..,ska göra tackopaj när tillan e hemma. så nu tar jag mig en banan sen lägga mig på sängen och läsa skvaller tills jag ska hämta Tilde som e om en Tim.

Så lägger mig brevid denna sötnos<3


Hmm

Tillan sa imorse att hon inte mår bra, att hon har feber och ont i magen , men alltid när hon har ätit och är mätt så får hon ont i magen det är nog hennes mättnads känsla.. Men hon gick fram till fröken jan på dagis o sa att hon inte mår bra.. Så de skulle ringa om det var nått...
Jag har iaf slängt grovsopor och tagit en liten promenad, nu sover milo i vagnen ute o jag ska bädda sängen o slänga i en tvätt...
Har fått plats på afron i ikväll så det återstår o se om jag ska gå!
Igår var mamma o jag på vae o hon gjorde en ny grej som var grymt jobbig, vi skulle dela upp oss på hälften och vara på varsin sida sen skulle vi lägga armarna på ryggen och springa med fötterna mot de andra oj vad jobbigt! Sen skulle vi ta upp bena som en köttbulle och dra fram och sen tillbaka med armarna!! Det var nog bra för det kändes!:) sen simma vi tio längder efter..

Jag blev pangtrött igår efter bb så orka inte ens lägga ner milo i sin säng så han fick gott sova på mig!:) för kai spela i v-rummet och orka inte ens ropa på han..

Nehe nu har jag inte tid med detta!


Min stora tjej

Tillan kom hem med en semla de bakat på dagis + massa teckningar hon målat ;) lite skillnad på denna avd!:)

korven sover+ pappan i huset , tillan o mamman kollar barn tv! O snart kommer mormorn och dricker kaffe sen drar vi o tränar lite!! :)



Trött o mys

Idag e jag trött. Kom knappt ur sängen imorse.. Men till dagis kom hon:)
Nu ligger milo o jag på sängen o kollar familjen annorlunda på play! Fast han sover :) hade ju varit vaken 1:30 Tim:s

Igår var jag på puls då!!! Ja puls det fick jag iaf!! Jobbigt var det:) ikväll är det vatten ae+ lite simning!! Och imorgon e jag första reserv på afton men har inte bestämt om jag ska gå, får se! O tors simning! Så ett kilo till dopet ska jag ner har jag bestämt för då har jag klarat mitt första delmål.. Om inte allt stannar upp nu men det hoppas jag inte om jag rör på mig !


Emilia e äntligen ute!!

Då har jag varit med om en förlossning i helgen då :)

Det började med att Lollo med familj var här och kolla melodifestivalen, o hon hade lite värkar, vi märkte det genom att hon stanna upp när de kom,sen åkte de hem ( Alva stanna kvar) o jag tog en promme.. Sen duscha o la mig men hann inte somna , Lollo skulle bara höra av sig om det började bli aktuellt att åka in.. La mig och får då ett sms att det blir mer o mer o kortare emellan..
Så jag åkte hem till dem, drack lite kaffe o Lollo hon hade ont men emellan värkarna var hon som vem som helst:)

Vi åkte in, var på rummet 02:00 och en stund efter så börja krystvärkarna.. Fort gick allting !!!

Så 03:17 var hon ute! Emilia ! <3 liten tösabit..

Lollo var grym, sa ingenting om bedövning lr nått.. Och det var grymt att få vara med om en annans förlossning vem passar inte bra om Lollo då:)

Jag var hemma vid 6 typ, vid sju vakna tjejerna o förde ett himla liv, kai var ju hemma o tog barna men det gick iaf inte att sova så som de väsnades.. Så gick upp vid halv nio nio..

På kvällen så hämtade jag Anders från usö o då kom Lollo ner med lilla Emilia
O då höll jag i na, sååå liten!!!!Och söt!!! Och 15 dagar över tiden.. Där ser man vad olika man bär!

Och igår var vi o shoppade presenter till hela familjen:) sen åkte vi dit och tog en kaffe!!

Ett stort grattis till familjen Zetterberg Jonsson , två fina tjejer har ni nu:)


Åååå

En kär arbetskamrat gick bebis igår!! En Malte:):)) gu vad häftigt, jag vill oxå ha fler barn:p


O vågen står på -3!!!! Yeah!!!

Idag blir det en promenad med min mor som har sovit över här:)




Ååååå

My guuuuud vad trött jag e!!!! Ligger på sängen o matar milo och vet att jag kan inte ligga kvar för vi mååste fixa hemma... Lite iaf !
O ingen igångsättning för Lollo så det blir mer väntan.. Men snart så är väntan över..

När Lollo o Alva åkte hem så åkte vi o handla sen tag jag mig en rask promenad! Jäkligt jobbigt var det faktiskt.. Totalt fel skor! Sen med isfolket i öronen:) det gick bättre att lyssna nu mer koncentrerad !
Det var så fint väder så ville ut.

Nehe upp o hoppa:/


Bebis idag???

Tjejerna har sovit klockrent!' hela natten till strax innan åtta i morse:)

Nu väntar vi på att Lollo o Anders ska höra av sig så vi vet om det blir bebis idag lr inte!


Torsss

Jupp torsdag idag!

O jag sitter o gungar i fotöljen o väntar på unga mödrar!:)
Tilde sitter i soffan o pärlar halsband o kollar på Pippi !
Kai o milo ligger på sängen o sover :)

Jag o mamma ska iväg o simma snart väntar på att hon ska ringa Så åker jag dit.. O nu ringde hon så ska snart åka..
Igår körde jag afro o tisdags vatten ae..

På måndag har jag bokat in mig på ett pass som heter puls. Högintensiv gympa tror jag det var! Så om jag får barnvakt ska jag dit .. För det e samtidigt som kais innebandy!
Och vatten ae e vi inbokade på sen tänkte jag o Carro testa Zumba nästa sön.. Spännande om det blir så vill säga! :)

O inatt ska Tilde få en övernattnings kompis :) Alva!
Lollo o Anders ska till specialistmödravården imorgon bitti! Hoppas nästan på en igångsättning för henne så hon slipper detta nu...

Nehe detta går inte! Strax o dra!


lite videos:)


alla<3dag

Oj vilken dag kai har gett han o mig en present utomlands , så bara han o jag drar till Thailand i två veckor om en vecka!! Det ni!!!






Lr inte
Men det skulle varit skönt!:)


:)



våran lilla städerska:)


hemska sjukdom

kollade på sofias änglar igår,det var om en pappa som hade backat över sin son så pojken dog,så fruktansvärt hemskt....

o förra veckan var det om en mamma som har cancer o vet att hon ska dö,planerar sin egen begravning...så hemskt...... tänk om man vet att man ska dö, man missar hela barnens uppväxt barnen har ingen mamma............ nej låt det aldrig hända....
läser hennes blogg nu..


Jag äter upp mamma


Så här

Somnar man som bäst<3


.

Grillning blev det men ingen pulkaåkning, Tilde ville inte..
Och ingen promenad blev det heller så ska nuu slänga mig i badet!!


<3


kom igen förfaaan

-2 kg kom igen nu petra för faaan......

nu har jag iaf hoppat lite hopprep o gjort situps,bokat mig på vattenaerobic ,afron första reserv o simning på tors...

o idag efter kais match ska vi till ånnaboda o åka pulka o ikväll en promenad med carro..

chipsen stod framme i fredags jag åt ETT... jag får inte gå tillbaka nu när jag kommit igång....

prinsessan


Min lilla gumma<3

Idag har dagen bjudit på loppis,kaffe hos farmor o Tapsa som tog barnen medans vi åkte till loppis o en snabbvisit på game, kalas hos min bror som fyller imorgon, o melodifestival hos Lollo Med fam:)

På vägen hem så började Tilde prata en massa, mamma var ute sa hon. och spöket skulle ta mig men hon skulle rädda mig, hon skulle springa fort! Jag skulle ropa på hjälp osv sen skulle pappa oxå hjälpa till o rädda mig.. alltså hennes fantasi o tankar:)


Sen när vi gick från bilen så nämde Tilde farfar, då frågade jag var farfar var.. I himlen sa hon, sen gick hon o titta upp mot himlen o pratade med honom, o berättade lite saker :)
Så när hon skulle lägga sig så tog jag fram ett foto på honom då sa hon att det var farfar<3. Nu är det lite över ett år sen han gick bort..


Joho

Fredag igen , denna vecka har gått fort..

Vi väntar fortf på att Lollo o Anders bebis ska komma nu e det en v över tiden lr imorgon... Det räcker väll..

O i mån var jag o mamma o simma 40 längder blidde det, ons var jag med Carro o grannen Malin på afro... Fyyyfaaannnn vad jobbigt!!!!!!
O tors simma jag o mamma igen så klämde 40 längder igen!
Vill köpa simglasögon men de e fan alltid slut på badet!! :( vill ändra min simning lite vill gärna lära mig att krawla eller hur det nu stavas , ?? Men det e inte så lätt när jag inte får min space i bassängen!!
Mmmm

Ligger i soffan under en filt, milo sover Tilde på väg hem från ridningen med bror + fam, o kai spelar FIFA.,


Sjukt

Går inte att lägga in bild, sen efter 100 prövande går det att lägga
In IBLAND, nej då blir det typ massa bilder , fattar inte..... Ska fan byta...


.


.

Tänder på gång o det kliar


Mina brännskadade stackars fingrar


Nej

Nu börjar jag bli duktigt irriterad på blogg.se.... Det går ju fan knappt att ladda upp en bild!! Vad är det för fel!!!!

Frågan för om jag oxå ska byta blogg som Lollo gjort men spara denna såklart! Man måste ju förfan kunna sätta in bilder..


Sön..

Idag var vi hos min bror med familj på kaffe sen åkte de o vi till mamma o laga mat o på vägen hem så visste vi att Tilde var trött o ist för att somna så pratade o sjöng vi..
Lite kul faktiskt..

Jag- vad vill du prata om Tilde?
Tilde? Äääää dagis
Jag- ok, vad heter dina kompisar på dagis o lite andra frågor, efter Tilde rabblat upp lite.
Tilde- prata nu då?

Så prata vi om någe
Tilde- prata nu då?

O så prata vi om någe
Tilde - prata nu då?


Haha o så höll vi på:)
sen sjöng hon alla låtar hon kunde o det skulle vara hon som sjöng:)

Sen när hon skulle lägga sig så la pappa henne o då sa hon. - mamma kommer sen, mamma
Väcka mig, mamma bära mig:)

Vet inte riktigt vad hon mena med bära, det kanske är när jag rättar till henne i sängen .

Hon har riktigt roliga konversationer ibland o visar med armarna o lever sig i n..

Sen har hon börjat,
- mamma säger hon, lr pappa.. titta här.
-o så dansar hon runt ett varv o lyfter lite på nattlinnet så gör hon ett par omgångar eller så säger hon mamma titta här o så springer hon fram o tillbaka o säger att hon är snabb eller dansar runt nått varv o sätter sig på rumpan! Det tycker hon är jättekul:)

En riktigt glad o energisk tjej som hon alltid varit:)



Melodifestivalen

Nu inväntar vi Lollo Anders Alva som kommer hit o ska kolla melodifestivalen med oss:) och tacos ska vi smaska till det med :)

Nu tar jag en öl och kollar på fotboll lr lyssnar på ska jag säga..


Just nu

I detta just nu ligger jag och Tilde i våran säng under en filt! Jag e lite sliten efter en grabb som inte ville sova inatt så ICKE att han får somna kl 20 ikväll!! Ikväll ska båda barnen + Alva kolla på melodifestivalen med oss!


Afro

Dåså så har jag bokat in afro tills ons kväll, får jag gå själv går jag inte men förhoppningsvis kan jag gå. Så då blir det vatten ae+simning på tis, afro på ons, simning Tors... Kanske bra att vara hemma på dagarna så man vill bege sig på kvällarna:) min kropp borde få en chock av att den måste röra på sig..haha


.

Ja igår lämnade jag Tilde hos Lollo o Anders så Alva o Tilde hade busat gärnet! O jag o mamma åkte o simma så 1000 meter simma jag igår.. Ökade med 250 meter tio längder..
Men som vanligt så får jag köra sick sack mellan alla som simmar , o nånting som e så störande e när det e kompisar som simmar så ska de simma brevid varandra!! Då får man väll prata sen!
Sen åkte jag o mor o tog en kaffe hos L o A sen vidare hem o la Tilde!

Imorgon e bebisen beräknad att komma men det tror jag tyvär inte att den har tänkt att komma ut! :( men vi ska kolla på melodifestivalen ihop iaf som alla andra år:)


Första badet med milo

Idag har milo premiärbadat i badhuset..Vi var med grannen Malin o Maja på 8 mån. Det gick väll bra men lite ledsen innan i omklädningsrummet men inte i badet då höll han på att somna så vi gick upp o drack kaffe o då somna han:) så lite för trött var han nog! Kanske får vänta tills han är vaken mer nu sover han mest.

Mm sen gick vi hem vila en stund, hämta kai som har migrän, sen hämta Tilde o nu har jag ugnspannkakan i ugnen som jag väntar på ska bli klart.
Sen ska jag och mamma o simma , och har inte kaos migrän gått över så ska Lollo ta ungarna!!


Vägning

Yes idag väger korven 8255 och 64lång o tillan vägde 7,4 lr dylikt och 66 lång!

Shit vad Tilde älskar att bada så jävla orädd för vatten! Sen när vi basta fick jag inte ut henne därifrån så fick säga att de stänger...

Och imorgon ska milo få bada i badhuset för första gången !! :)

Idag ska jag kolla efter gympa skor till mig så jag kan träna annat än bara vatten ae o simning!


RSS 2.0