27maj

i helgen var jag och tilde i vingåker.. bror + familj var där.. det var en jätte trevlig helg, vi var på marknaden liam och carro åkte karusell:) tilde och felicia låg en del på golvet och tittade på varandra felicia förstår ju mycket mer men tilde är nöjd om hon har någe att titta på:)
och i lördags så var jag och carro med verro, carro,p , erika och johanna hos verro sen drog vi vidare till katrineholm och gick på stat.. det var kul..  sen på söndage åkte vi hem och träffade pappa kai som vi inte träffat sen i onsdags natt, så det var dags nu:)

i helgen nu som kommer bär det av till lysekil ska bli jätte kul:) brorsan o carro o barnen har ju flyttat till en större lägenhet nu så vi får eget rum..snacka om lyx. hoppas det är fint väder,vi ska gå längs havet,,mmm vad härligt, så blir det grillning o grejer..
jag känner mig inte riktigt frisk men får helt enkelt ta några alvedon för åka ska vi!!

 idag får lollo och anders nyckeln till deras lägenhet, så jag ska hämta upp kai från jobbet så åker vi o kollar hur den ser ut.. och inget barn har det kommit heller:(  jag vet hur det är att gå över och jobbigt är det.. det blir nog ett juni barn, eftersom jag gick över två veckor så hoppades jag att barnen skulle bli närmre i åldern än två mån men icke verkar det som..


snacka om att de sover här


kusin vitamin




alla kusiner..liam felicia tilde






liam och caroline åker karusell på marknaden






20maj

i fredags så kände jag någe vasst på en tand så när jag stack in fingret fick jag en stor tandbit på fingret, attans tänkte jag detta blir dyrt.. men jag fick ju gå hela helgen men har inte kännt någe alls, så igår var jag hos tandläkaren då, och han drog ut den det var en visdomstand..sen ska jag tillbaka 4 juni och borra på en annan visdomstand.usch jag gillar verkligen inte tandläkare, har riktigt svårt att förstå hur de klarar av det jobbet de har, de får nog se en hel del grejer. jag fick sprutor usch... det kändes mer i gommen än på utsidan men sen när de skulle ha ut tanden då,, det knakade o drog o hade sig.. nej  vill aldrig mer dra ut en tand!! vill inte dit o borra heller men det e bara att bita ihop..

jag o tilde var på bvc igår o vägde o mätte, nu hade hon gått upp 300g jättebra.. så hon väger nu 5590 och 58,5lång-7veckor gammal!!hon är ju lika stor som en tre månaders bebis lollo känner,, fast den andra bebisen ser ju äldre ut såklart..
 
inatt så åker kai till falun han ska spela innebandy cup och kommer hem på söndag... så jag o tilde tänkte spendera denna helg i vingåker då!! bror+fam åker till vingåker idag för de ska på begravning men åker hem i helgen,.

och louise har fortfarande inte fött,, man väntar o väntar det kan jag lova att hon gör hon som har gått över nu,, jag vet hur det är det är jätte jobbigt man vill bara att den ska komma man e ju så nyfiken... hon får inte föda när jag är i vingåker bara:) det kanske kan vara skönt för de utan att jag kommer på stört,, de har ju fått träna nu iaf på tilde så de kan allt nu.. haha... lollo har ju ett par syskon så hon vet nog mycket en annan visste ingenting..  jag har tagit lite kort på lollo som jag tänkte sätta in eftersom inte deras dator inte är i bästa funktion..








här sitter jenny, pia, anders, lollo o jag o fikar på våra uteplats, kai jobbar.




kai fick för sig att raka av sig häret i helgen oxå.




vi håller på o bygger skydd för poolen så man får bada lite ifred.. vet hur det var förra sommaren..




15maj

oj vad dåligt jag skriver här men det kommer så mycket annat emellan hela tiden:) 
i onsdags hade mitt jobb friskvårdsdag så de var här borta i hästhagen som det heter, och spelade kubb o minigolf så jag o tilde tog en promenad dit, inte för att det är långt.. och barnvakt fick jag så jag kunde vara med o leka lite:)  vi vann kubben men jag kom sist i minigolfen...hmm.. men kul var det känns som sommaren är på väg när man gör sådana grejer..

tilde har varit lite sjuk här, hon har inte velat ätit så bra,sen varit varm och helt röd prickig, så jag gick till bvc, de sa att hon antagligen hade haft tre dagars feber då kan man få röda prickar efter det eller att hon hade ett virus i kroppen men det försvinner av sig självt. sen hade hon bara gått upp 40g på en vecka och det är ju inte spec mycket.. men nu har prickarna försvunnit och hon äter bättre,, skönt.

häromnatten höll jag på att få en chock, tilde somnade kanske vid 23, sen vaknade jag när kais klocka rinde 05:50 så jag upp fort som attans ur sängen för att kolla till tilde, men hon sov så sött.. så hon sov alltså hela natten! från 23-06:30.. men hon  hade varit vaken hela dagen innan..  men snacka om att det var skönt att sova:)




anders och tilde:)


mysigt

och så ler vi lite


här sitter man skönt på min kompis som ligger i magen :)

och så somnar man lite:)




min tuffa lilla tjej:)




nu trivs jag:)


jag och mamma ute och går




det är så fint att gå här, inte långt härifrån bor vi..


gott med lite hand.

gissa om vi har roligt

jag skulle kunna sätta in massa mer men det får räcka nu..
igår var jag tilde lollo o anders o käka frukost buffè på ett ställe som heter java på stan, det kostade 69kr så det var lie väl dyrt men det är någe mn kan unna sig någon gång ibland..

6maj

på valborg så det blev det hem till mamma och sen ut i katrineholm på harrys, med bror carro och kai. vi började hemma hos mamma i solen o grillade med lite god dryck till,sen bar det vidare till harrys. det var så himla roligt at spendera en hel kväll med min bror carro o kai, vi hade jättekul, och en massa att prata om, lite för mycket att prata om kanske:) mamma tog hand om barnen eller liam o tilde, felicia var hos carros mor som var i katrineholm, tilde hade varit en ängel, liam med såklart. det kändes tryggt att mamma tog hand om tilde vi sov ju ändå under samma tak..
sen på fredag eftermiddag åkte vi hem o kai gick till en pizza med sina innebandy polare, jag o tilde var hemma och bara mös, o på lördagen så kom lollo och anders så grillade vi, jag har märkt att det brukar bli lördagar som vi spenderar med lollo och anders:) det e kul..

sen har man spelat årets första minigolf nu oxå , anders stod i kiosken så jag o lollo åkte ut på landet till ölmbrotorp och drog ett par banor, hehe,, oops jag vann, men vi skyller på att lollo e gravid:)

igår var jag o tilde hos läkaren. hon skulle på koll och allt såg bra ut, hon hade växt en halv cm och gått upp till 5250.. så det ökar, men nu ska vi inte dit på två veckor..










min store starke man!!


här sitter man ju hur bra som helst:)





RSS 2.0