Nja

Skriver från mob testar o logga in via blogg....
Blir som det blir!!
 
Milo sover ju inne hos oss, tilde fick eget rum när hon var 7 mån , då började hon sova hela nätter och vi bodde på enplan... 
Milo sover oftast hela nätterna och han borde få eget rum... Men han har vaknat 6 två dagar i rad nu, vad händer då när vi springer upp för trappen, vaknar Tilde då??? 
Lr som nuför en stund sen vakna han o var ledsen o vägra somna om! Tog upp han till oss i nu sover han tvärnöjt på min arm som han ligger o snusar på... 
Fan att det är övervåning.... Så jag känner just nu att han för bo inne hos oss om man slipper springa upp le ha två barn vakna kl 6!!!!! Man e ju såå trött när man hämtar han i sin säng bara, fy för att springa upp... Vill ha enplansvilla!!!! Det var klockrent med Tilde när hon var liten.. Nu går hon själv om hon vill nått!  
 
Och vi kommer inte flytta upp! 
 
 

dags att skriva nått

Det är fel på blogg appen så kan ej skriva från telen och det är INTE ofta jag tar mig tid att sätta mig med datorn och märker nu när jag gick in på bloggen att det är helt konstigt detta med vet fan inte vad de håller på med....:/
trist.....
 
iaf så var midsommar helgen jättebra! på midsommarafton var vi alla här, 8 ungar:) så efter lunch fick de fiska fiskdamm vi hade köpt lite godis,sen gick vi till firandet i karlslund där tilde träffade nils:) så vi dansade lite runt stången men sen ville inte tilde mer efter ett tag..
sen gick vi hem o grilla ,körde femkamp,och bada i poolen som nu är rengjord för fyfan vad skitig den var ....alla ungar som badat ut o i.. men kul hade de..
 
på midsommar dagen så gick jag o barnen alla utom milo som sov till affären o sen förbi pizzan där vi köpte med oss kebabrullar hem till oss och de bakfulla killarna.... orutinerade!
när lollo o de åkte hem så tog jag barnen o åkte till kennet o anders i torpet, plocka upp mamma oxå så hon följde med, tänkte bara ta en kaffe men anders ville att vi skulle stanna kvar för de hade så mycket mat o ville bjuda,, ok tänkte jag då kan vi bada i tunnan..! så kais mamma o tapsa skjutade kai till torpet så han hade packat med sig så vi kunde sova kvar.. för jag hade aldrig orkat åkt hem o tillbaka,så de stannade oxå på middag:)
så vi badade o hade det gött..:)
 
annars så håller kai på o målar hemma både inne och ute... full upp... men fint blir det!
 
igår var jag tilde alva carro liam o felicia i wadköping och kolla på uppträdanden de sjöng o hade teater, astrid lindgrens sånger:)
o jag kan ju säga att tilde älskade det.... hon klappa händer när de gjorde det,visslade när de gjorde det o sista låten när alla barn fick springa ner på scen ville hon oxå den men jag ville inte det, men hon vinkade hejdå... sen efter jag lämnat av alva hemma o vi var på väg hem så sa hon..
 
- mamma vet du
-nej vadå?
- det har varit en härlig dag idag!  (lr om hon sa fantastisk dag)
 
så det var nog ganska såå uppskattat..!! hon älskar allt som händer,helt fantastisk liten tjej, inte en sur min o vad jag än sa lyssna hon!
 
o milo då han har börjat krypt nu i måndags tog han första krypen, så två dagar innan 9 mån den 25/6-12!
han börjar bli stor nu..9mån idag ju;/
 
jo tilde fick ögonfluss i helgen och imorse vakna milo upp med det..men tildes e borta...gick rätt fort ändå,men hon var rätt svullen o milo e svullen med..och röööd....
 
imorgon ska jag och lollo om vädret nu tillåter på uteservering och självklart dricka is vatten...:)
det ska bli trevligt:)
 
känner att detta var jävligt jobbigt att sitta o skriva o vara rädd att det försvinner för suddar jag så suddas allt ut ibland ........skit..... så skiter i detta nu.....
 
lr på mån drar vi på SEMÉSTER!!!!!!!
 
 

6;30

Börja min morgon med milo Tilde sover än..

Sooolen skiner och jag har börjat värmning av poolen, Lollo med familj kommer idag o sover här så ikväll får vi bada lite, kanske unnar mig 1 Max 2 kalla för att fira in kais 8 v ledighet som
Börjar 16:00!!! Vi ska förbereda morgondagens mat!!

Idag kommer Lollo så tar vi en morgon pw sen bolaget kl 10:00! Så är det gjort innan allt folk kommer ... Men idag måste jag nog ta mig lite yoghurt innan pw är hungrig redan nu..

Då har jag fan rört mig tre ggr denna v förra v blev det bara en gång ! Vem vet kanske vaknar tidigt imorgon o drar ut o springer!! Hmmm

Så imorgon äter vi lunch kl 12:00
Jag med fam, bror med fam, Lollo med fam, farmor o tapsa! Sen på midsommarfirande , o tillbaka för att grilla femkamp o bad i poolen!!
Så 6 barn blir vi i morgon!! :) om
Bara solen skiner blir det en toppendag:) som igår och idag!! Please!!!

Nu ska jag dra på mig träningskläderna, är inte sugen men det spelar ingen roll , måste röra mig så jag inte går upp i vikt av allt gott och inte tappar den lilla kondisen jag har lyckats fått!!
Ska få Lollo o springa lite idag oxå:)


Måla måla

Är vad Kai gör på våran altan!! Blir vit o fin!!!

Mitt försök till o värma poolen gick åt skogen så det blev Inge bad det var bara uppe i 30 g:/
Annars har Kai tagit trimmern o Fixat lite o målat!
Mamma kom förbi på kaffe o räddade mina blommor som hade förfallit!!! Tack tack vad skulle jag göra utan dig!!!!
Jag har inte så gröna fingrar men försöker så gott jag kan, allt som jag grävde upp o planterade om lever!!! Trodde de skulle dö... Var så jävla mycket rötter på nån klätterväxt som jag flytta , massa blad dog ju men tog bort de o nu ser det levande ut:)
Och gräset jag sått kommer det upp gräs!
Våran gräsmatta e inte rolig , på
Vissa ställen finns det Inge gräs , jord... Skit tråkigt..

Nu ligger jag i sängen o ska läsa hänt extra innan jag somnar... Imorgon ska de fira midsommar på tildes dagis:)
Lite extra fin får hon vara!!:)

Natti
Natti


Fint

Jag stava i förra inlägget då!!

Jag var i köket o fixa lite prec innan jag skulle hämta tillan då ser jag gulli hennes fröken komma med Tilde, jag trodde nått hade hänt först..
Nej hon ville ta med Tilde ut på ängen o plocka blommor, för de andra barnen hade gått iväg i eftersom jag skulle hämta henne snart så fick hon stanna kvar..
Så gulli tog med henne själv o plocka blommor sen kom hon hem o lämna henne hemma... Hur snällt var inte det!!??

Nu har vi ätit och under tiden vi äter så sticker det till som fan i tummen... Och det var en liten jävla mygga!!! Så nu är jag helt vit där han stack mig och kan knappt böja tummen....

De fina blommorna jag fick!!!:)


Jag lever

INGET lugnt liv! Mina dagar går i ett!
Från morgon till sena kvällen, men jag gillart mår bäst av det!!
Imorse lämna jag tillsyn sen tog jag en jogg runda, sprang halva och vände för milo tappa en leksak..
Sen hem i duscha av mig åt lite yoghurt åkte till BVC milo väger nu 9,8 så det var som jag trodde 72 lång tror jag det var..
Hon sa det att han är en bestämd pojke,, oja!! Det är han!!! Han vet vad han vill !!
Handla åkte till Carro o nu kom
Vi hem så ska hämta rullan strax, då blir det o fixa mat, plocka är ett måste!!
Sen kommer Kai då aka vi till bauhouse lr hur det stavas ...

Satte igång värmen på poolen nu men det var bara 18 g så hinner nog inte bada idag :(

Är vråååål hungrig ....

Gick en rask promme med Lollo igår innan frulle i 50 min, upp o ner så det kändes :)
Hinner inte träna på kvällarna nu så får försöka ta det på morgnarna ....

Kai slutar för sommaren imorgon så e sugen på att ta tag i detta lite mer då faktiskt gå ner mer i vikt lr midjemått med andra ord... Hoppas lusten sitter kvar:):)

Kissa sen gå de där jobbiga 70 m till
Dagis!!!


...

Vi bjöd Lollo o Anders med familj på lunch igår! Lr lunch väldigt sen sån... Det sluta med att de stanna kvar:) så vi bubblade och drack vin!!
Laddat inför midsommar :) lr vad säger du Lollo????;):)

Idag var vi på kalas då Tea fyller 15! Och Tilde vilken tjej!!!' hon var sååå lugn , hon satt med oss hela tiden vid bordet , pratade "vuxet" ... Jag tror att man får börja inse att hon börjar bli stor nu..
Hon sover hos mormor inatt:) så imorgon ska jag åka dit o hämta henne och äta lunch, mamma ska jobba kväll,,

O milo har varit arg hela dagen idag,! Det värsta e att man Nästan skrattar åt han för han blir så arg...
Men ikväll så spände han sig en del så hoppas inte det är magen...

Och jag har köpt en skinnjacka av en tjej från fb! Helt ny!! Från only, 300! Tror det var ett bra pris ... :)

Nu ligger jag o Kai i sängen och väntar på skräckserien som
Börjar 23:15 alldeles för sent!!!!!


Fotboll... Njaaa ... Tror inte det...

Fotboll ikväll har jag förstått! Kai har en polare här så han har tagit ut en tv till poolen som de ska titta på!:)
Jag drar mig till svärmor jag! När barna lagt sig! Tilde ligger men inte milo..
Känner inte för att glo på pojkar som springer efter boll! Tyvärr noll intresserad..

Men!! Var till lekplarken med Malin o barna idag!:)
Tilde har en kille och milo har skaffat sig en tjej:)


Jävlar

Vad min rygg värker , vet inte hur jag ska sitta ....... Får kolla upp det när Kai går på sem, så massagen igår hjälpte inte alls.......

Men nått som e roligt e att jag har sprungit en gång denna v och ändå gått ner:) men imorgon har jag gått upp det igen!! Men bättre ner än upp!
Det beror helt på vad jag äter och dricker,.. Har inte ätit så dumt denna v..inga sena mackor utan det har varit frukt förutom igår kväll då blev det knäckemackor med skinka!

Kl e halv nio och jag e redan rastlös funderar på vad vi ska göra idag och har ingen aning....... Städa tvätta kanske som varje dag!!!! Men nej fan vad tråkigt ....

Köpte shortsen igår pga av att jag stod på hennes toalett och försökte hoppa för o se i spegeln men såg inte.. Så de var ju för stora såklart... Jag har för smala lår och rumpa för att vissa kläder ska sitta bra......:( hur ska jag få större ben o rumpa???


Premiär

Jopp premiärbadat i poolen har vi gjort , Tilde inget snack om saken hon älskar det, milo var lite rädd för bubblorna när det sattes igång sen gick det bra!:) bättre än vad jag trodde faktiskt ! Men vi hade bara 35 grader vi skulle haft 40 då hade det varit skönare, jag gick upp tidigare med milo så duschade vi i badkaret en stund,han ville inte sitta själv först utan ligga på mig och det var nog inte så långt ifrån att han somna..

Annars har jag dammsugit ännu en gång tvättat badrumsgolvet ännu en gång hängt ännu fem tvättat typ! Så imorgon ska man försöka få in allt oxå ... Vad hittar man på imorgon då??!

Jag har så ont i min rygg så jag snart lägger mig på golvet och strejkar , Kai har masserat mig ikväll igen i jävlar vad ont det är på ett visst ställe, vet inte om det är knuta, muskelinflammation.... Inte en aning... Vill inte lägga ut typ 500 på en massör... Och det är bara vänster sida, den sidan jag bär milo, försöker att inte bära han så mycket men det blir ju det ändå.

Jag har lagt mig iaf känns skönt att lägga sig tidigt + i en renbäddad säng!:)

Natti


Begagnat

Efter jag lämnat tillan på dagis åkte jag o hämta den där klänningen! Den satt ok.. Kanske ser lite gravid ut men skit i det!

Sen åkte jag till jobbet i fyllde i ledighet.. Så nu har jag rullat o stekt köttbullar, dammsugit , tvättat golv!! Usch vilka äckliga golv! Skurat badrummet och bäddat rent i våran säng! Tvättat har jag gjort oxå,badrums o köksmattan! O lekt med milo! Så nu sitter jag o gungar med han, hoppas han somnar så jag kan få fortsätta , men tror Carro o Anneli skulle komma förbi en sväng.. O jag e hungrig så måste äta ett äpple.

Om alla kunde sluta gå in med skor och sluta spilla på golvet så är det bra! :)

Efter fyra ska jag till en tjej o prova ett par jeans shorts , en tjej som kai faktiskt känner., kai förstår inte riktigt detta.. jag kör på billiga begagnade stilen nu:) inte säkert de passar!! Men hoppas det..det var ett klädpaket för 100kr!


Pool

Poolen uppe men oj oj oj vad låg den e mot förra... Denna e mycket lägre men bredare i omkrets.. Nyare modell!
Så just nu är det 13 grader i den o den e på uppvärmning så vi kan bada ikväll!

Så alla mina vänner ska vi köra lite poolparty grillning i sommar så säg till så fixar vi det;)

Efter jag lämnat tillan på dagis så ska jag möta upp en tjej och köpa en klänning 50 kr!! Strl 38 så den borde passa. O passar den inte så ger jag bort den:)
Sen måste jag till jobbet oxå o fylla i en ledighetsansökan om att jag ska jobba 50% i höst..

Sen tänkte jag hälsa på mamma efter dagis men hon skulle klippa sig! Tur att jag hörde av mig o inte fick för mig o överaska..


Igår var en hektiskt dag! Efter jag lämnat tillan så åkte jag o handla på Willys dör jag mötte upp Lollo o Emilia , sen åkte vi till marieberg o leta jeansjacka men det fanns typ inga o den jag hitta kändes inte 100 så jag skiter i det! Det ska kännas bra om jag ska köpa nån. Som min bikini :)

Sen vila jag faktiskt en stund hemma, efter vi varit hemma från dagis i kanske 10 min kom så knacka det på dörren då stod Nils där och ville leka med Tilde, nån som sprungit hemifrån.. Så ringde Malin o berätta var han var. Så han var här ett par timmar o lekte o åt mat . Sen när han var hemma så åkte jag o barnen till Lollo o jag var barnvakt åt Alva o Emilia för de skulle på föräldramöte på alvas nya dagis !
Sen åkte vi hem o där blev det full fart med badning läggning osv ...


Börjar ordna upp sig

Sen Kai kom hem från jobbet har vi varit ute hela eft/kvällen .
Jag har sått gräs, grävt upp stora växter vi hade , planterat om o flyttat.. Bara de överlever!!
O Kai har gjort klart skiljestaketet som vi har på trallen där poolen ska stå!:) nu ska det fanimej inte blåsa över till grannen nått mer.... Så imorgon blir det nog uppställning av poolen.. som Tilde längtar ! Sen måste den ju värmas innan vi kan bada.. Så jag vet nog vad vi gör i helgen iaf ,hoppas på fint väder:)

Sen har vi flyttat sandlådan och stallt den i ett hörn såå mycket bättre, flyttat studsmattan o annat! Så vi fick större gräsyta nu!

Så vi har en rabatt på baksidan alla buskar blommor vi hade e borta!! O på framsidan hade vi oxå en rabatt som vi inte har längre utan nu har vi stenar! Den köpte vi tre st lampstenar som lyser fint i mörkret blir mer till hösten!
Det börjar ordna upp sig känns skönt!!
Så nu snart ska vi hyra en släpkärra och åka bort med massa skit som står bredvid huset det ser inte så fint ut! Kanske ta en titt i förrådet!

Milo gick med sin lära gå vagn idag å som han älskade den..... Fick inte ta bort den han greppa så hårt så den hängde med i luften o tog jag bort den blev han skitarg!!
Det roliga var när han gick så gick han o pratade,,, adadadädädä hela tiden i lixom viskade... Svårt att förklara.. Jag gick o asgarva.. Men han var faktiskt duktig jag stötte honom bara så klarar han sig rätt bra .. Men får ju gå böjd o jag har problem ,ont i ryggen just nu.. På vänster sida bredvid hela skuldran , Kai masserade mig i förrgår så igår fick jag inte ont förens på kvällen o igår ingen massage o fick värk redan i morse i hela dan... Jag kan inte ens sitta bra utan att det värker , nu ligger jag i sängen och det värker.. Kanske får uppsöka nått, men vet inte om
Man ska till v-centralen lr massör...

Jag o milo åkte till Marieberg i förm vill ha en skinnjacka men hitta ingen!!!! Ingen visste var det fanns heller.... Fel säsong? Så funderar på att köpa mig en jeansjacka ist !!
Iaf hittade en klänning på Gina som jag köpte vit med blåa ränder i str small :) det fanns inga medium men
Denna passa tycker jag!:) tänkte ha på midsommar o så har Tilde liknande klänning fast gulrandig!!
Sen gick vi till cubus där jag fick presentkort av svärmor när jag fyllde , och prec när vi skulle gå så såg jag en bikini som jag blev sugen på! Testade den o den satt klockrent för mina boobies, äntligen äntligen har ja hittat en bra bikini !! Ingen urringning lr nått visande av halva bröst! perfekt! och de kommer garanterat sitta kvar!
Så på det presentkort har jag fått två linnen, ett par shorts, en bikini , en underlagskräm och en rouge:)

Och prec när vi skulle åka hem så stöter jag på Malin o Maja, de hade kommit ungefär samma tid som oss och hon o jag hade tänkt höra av oss till varandra men trodde vi båda var upptagna!! Haha! Men vi tog en lunch ihop :) så åt bakadpotatis med kyckling o curry o barna åt pannkakor!

O ikväll grilla Kai lax med rotfrukter i folie sen god kall sås o färska pot..

O inatt vakna Kai av att han hade en spindel på sin kudde, men den borsta han bort och somna om igen..
Vet inte vad som snurrar i hans hjärna , kan bero på att han jobbar vid vatten/skog just nu där det finns äckliga djur...

Nej läsa lite bloggar o sova!!
Natti natti!!


Mysigt

Inatt vakna milo vid ett och ville inte somna om så jag tog upp han till våran säng o vi låg tätt tätt o han ligger med ena armen o håller om min hals hur mysigt är det inte... Det värsta är att det blir lite varmt...
Han går mot nio månader .... Han sitter helt nu iaf! Tiden har gått fortare med milo än med Tilde och med Tilde gick det fort.... Scary.. Älskar bebistiden men denna tid är oxå rolig för nu händer det lite mer!!


Sommaren räddad:)

Nu har vi en ny !! Den förra är det så många hål i! Tack vare alla flyttar men nu blir det ingen mer flytt! Om vi inte skulle köpa eget nån gång ..

Sen åt ju jag på mc Donals i söndags, första gången på 6 mån kanske! O vad gott det var!!!! Mmm

Snacka om att jag inte är lika hård längre gott o skönt men samtidigt jobbigt...


Hmm

Somnade igår efter tolv nån nån gång...

Vaknar av att Kai slänger sig på mig då var kl vid ett och skriker o allt på nattduksbordet flyger ner på golvet , vatten på hela väggen.... Jag skriker jag med fattar ingenting..
Han springer in på toaletten i låser in sig..

O där ligger jag i sängen o fattar ingenting försöker leta efter lampan som ligger på golvet , tänder lampan o halvsätter mig upp.. Pulsen slår i säkert två hundra...

Smyger upp mot toaletten o hör han hosta då förstod jag att han hade vaknat, öppnar dörren o han frågar vad jag gör, ja vad fan gör du frågar jag!

Då säger han att han drömde att han hade en orm på sitt smalben en svart orm med gult på huvet och ormen försvann inte så han fick panik och skulle ta sig därifrån och ormen försvann under sängen när han kom ner från sängen.....

KUL!!!! Mina händer bara skakade o ja självklart blev jag ledsen.. Det är det värsta jag varit med om i rädsla jag trodde han blivit galen ....

Nej han försökte skydda sig från ormen.....

Så vetifan om jag törs sova bredvid han inatt;/

Äckligt o drömma en sån verklig dröm att man verkligen tror att det är på riktigt..


Svett svett

Fick för mig att ta mig ut o springa när barnen lagt sig o så skönt att känna svetten rinna när man kommer hem!!

Känna att jag gjort nått!:)

Gött gött

Nu ska jag strax slänga mig i duschen och sen blir det nog sängen !

Hoppas på lite sömn denna natt...


Rädsla

Inatt fick jag känna på vad rädsla är...

Har aldrig haft sån hög puls som jag hade inatt...

Jag har nog aldrig varit så jävla rädd i hela mitt liv!!!!!!


Tack

Tack alla som och firade oss på kais och min dag fast min en dag tidigare då!:)
Jätte fina presenter har vi fått sååå nöjda e vi, vi fyller ju "bara" 28!

Kai fick en pizza sten som vi testade ikväll grymt god pizza!

Nu är vi hos farmor o tapsa , Tilde har fått en hammock som hon ville testa men den är dock inte helt ihopsatt än! Så just nu sjunger Kai karaoke!:)

Milo har varit vaken sen fem o borde sovit för läääänge sen men som sagt nyfiken pojke! O Tilde ligger nu i soffan o är jättetrött o lyssnar på våran skönsång :) hon somnar prec när som min prinsessa! En glad tjej med stor vilja! Hon kommer komma långt i livet! Med måååånga kompisar och hon har redan en kille;)

Japp jag är ganska så stolt över mina barn! Vackra o glada ja helt underbara!
Och ej att glömma mannen i mitt liv!:)


Klantig??

Hur kan jag vara så klantig!!?

Alltså i hela mitt liv har jag varit det...

Spola ner mascaran var väll det konstigaste vad jag minns... Just nu..

Jag tappar glas har väll haft sönder ett par st i mitt liv...

Så gör jag nått konstigt så blir jag aldrig förvånad , jahap var det det denna gång..

Jo jag har ju brunnit oxå lr mina kläder, var en julafton i huset o jag satte mig på vardagsrums bordet där det stod ett ljus , poff så brann min väst..

Kom o tänka på det...

Kai o milo sover det råkar vara ett födelsedags barn med huvudvärk! Undrar varför:p kanske för han fick dricka upp min öl som jag köpte till MIG!!!!! Men för min del var det ju bra såklart men surt ändå...

Nej nu ska jag väll ta steget o byta om då..


Helt sjuuuuukt

Jävla nötter!!! Sitter inne på öltältet, jag står i kö i en halvtimme och beställer öl , är skit kissnödig så går o kissar.... Vad händer sen då!!
JAG KOMMER INTE IN IGEN!!
Tack för den!
Och det var pga av att det var fullt
Det var ingen som kom in....
Så jag står där själv ....

Så jag vinkar till Kai Patrik o Carro så de kommer fram till räcket Kai säger att han ska lyfta över mig men jag tordes inte just då!
Men en kille kommer fram o säger KÖR jag skyler dig!! Ok jag gjört! Vad händer jo Petra nederman hänger upp o ner.....
Jag blir inte förvånad !! Haha
Så lite ont i skinkan har jag i dag!!
Men vi åkte hem sen så vid tolv var vi hemma! Men så jävla dåligt att man inte kan gå o pissa vad fan ska man göra kissa på sig lr!!!!!
Pratade med vakten om det o han fråga vad jag tyckte han skulle göra ja fixa toaletter i öltältet såklart lr fixa så man får pissa iaf.... Står man där ensam utan mobil pengar, tänk om inte de sett mig.... Nej dåligt!!!
Kissa på sig är väll ett alternativ...

Nu har vi hämtat hem milo Tilde skulle med farmor shoppa!:)
O sjungit för pappa har hon gjort oxå! Nu ska jag sminka mig så jag ser ut Om
En människa ..


Effektiva Petra

Har jag varit idag! Som sagt morgonen började ju tidigt, Har hunnit klippt gräset, varit ute med massa sopor, bolaget, plantagen, planterat ätit lunch när kl var tolv! Sen hämta vi Kai o så handlade vi lite tills imorgon!

Nu är vi hemma o Kai lagar mat! O jag borde städa lite inne men det behövs oxå packas till barnen igen , pust.. Hatar o packa.. Och så skulle det vara skönt o vila en stund med tanke på lite sömnbrist..
Duscha o göra sig lite fräsch ska man oxå hinna med. Lr så skiter man i det:p

Milo fick en egen liten pool idag med skydd för solen! Perfekt till han .:)


Väntar

På pappa som e I blomaffären!!!


Trött

Hur trött kan man vara då.. Hade jag kunnat hade jag lätt lagt mig o sovit en stund...
Jag somnade sent o milo vakna inatt och vakna tidigt imorse..

Idag har jag tänkt att klippa gräsmattan för det behövs.. Och solen skiner så det passar ju bra... Men orka!! Hur ska jag klara av hela denna dag/ kväll!

Nu somnar milo när som , så ska äta frulle då!


Buhu

Så känns det..... Fan.........


Fan

Min mob höll på o paja så Patrik återställde allt och allting försvann!
Alla nr!! Alla bilder!! Alla anteckningar, massa lösenord osv!!!
Det känns inte sååå bra......Det känns som halva mitt liv försvann...

Jag skulle ju ha sparat allt men inte tänkte jag på det....

De kom iaf hit med en present till oss, så vi ska på millencollin festival imorgon!! Vi har biljetter för hela helgen men vi går en dag o som tur var fick vi barnvakt... Tack farmor..:)
Tredje helgen på rad Tilde sover där nu o förr förra helgen sov milo där ..


Tillan o hennes kille:)

Malin åkte dit barna e på utflykt o hon skicka en bild på paret:)!


Trött

Jo nu e jag trött jag somnar försent på kvällarna i vaknar tidigt! Lr blir VÄCKT! tillan e ju på utflykt! Malin skulle dit en sväng så hon tar med sig Nils o Tilde hem sen kommer de förbi här o leker lite! Jag ska ge milo lite käk sen börja packa lite för en natt i torpet . Men mååååste se dh ikväll!!!


Åååå

Tilde sover så gott men inte hennes lillebror han har varit vaken snart en timme!:( Åååå.........


Kväller

Ja nu får jag ta kväller!! Nu la sig milo.. Så jag slängde mig i soffan under en filt:)

Har varit en sväng i torpet o hälsat på sen åkte vi vidare till mamma o gjorde pannkakor, som Tilde oxå ska få med sig till utflykten med dagis imorgon! Hoppas det inte regnar..

Sen drog jag o Malin o träna bodycombat. Visst att jag e förkyld men det trotsa jag men vilket tufft pass, vad har de gjoort!!! Helt blöt i hela håret o ja överallt, kände sura uppstötningar tänkte att jag vill inte spy här!
Men såå skönt att jag gick för det var bra längesen nu. Så det som blir nästa gång e på tors med Lollo på Friskis , hon får ta med en kompis gratis!

Imorgon kanske vi ska till kennet o Anders i torpet o grilla och kanske att vi blir kvar. , så brukar det bli men man vet aldrig .

Milo han sover bra på nätterna oftast hela nätterna, ibland vaknar han då tar jag upp han till oss så somnar han om men däremot tidiga mornar ibland.. Idag då satt han i sin säng och reste sig nästan med hjälp av kanten så dags att sänka sängen nu! Och så rör han sig lite mer nu rullar lite!! Haha sååååååå olik Tilde ! Hon kröp väll nu o gick runt bordet stod iaf, stod spec i sängen men det var nog för några månader sen!
Hon har alltid varit tidig på allt när hon var liten , aldrig blyg, alltid glad vilket hon fortf e! Med andra i af!:p
Sitter gör han väldigt bra och gjort ett tag! Lite krångel i magen fortf så tar det fortf väldigt Lungt med maten ..

Så milo sover fortf inne hos oss, han skulle kunna byta eftersom han sover bra men ORKA springa upp på övervåningen mitt i natten om han vaknar, man lixom vill ha så mycket sömn som man bara kan!!

Nu blir det lite suddiga bilder på
Barnen , rörelser när man tar kort med iphonen e inte så lyckat.


<3 världens sötaste tjejer


Perfekt

Ja detta e en perfekt kväll!
Ungarna somna så sött i soffan, o nu ligger båda i sina sängar!
Jag o kai ligger i soffan o jag under en filt! Vi har ätit tacos o äter nu lite godis,.men känner mig bra mätt efter tacosen som mamma oxå åt med oss!

Men det värsta e att jag hörde att tvättmaskinen är klar, pust! Så nu ska vi hänga den så vi kan fortsätta slöa! Världens skönaste!!
O kl 22 är det bb får ej missas!!! De gamla deltagarna kommer in o festar!

Jag Lollo barnen var på skojlandet i förm oxå!:)
Det var så kul för jag såg ett lite barn med speciell frisyr och likadan tröja som Alva! O det var ju hon o Tilde som klätt ut sig sååå söta!!!


I detta just nu

Så ligger båda våra troll o sover i soffan<3



Godmorgon i regnet !

Regnar! Kallt som fasen i huset!

Myser med våra fina barn i sängen o självklart dricker jag kaffe:)


RSS 2.0