Dum i skallen ju

Fan.. Vaknar innan sex o kan inte somna om så gick upp o drack kaffe...! 
E ju trött men det snurrar för mycket i skallen..! 
Idag tror jag vi kör det mesta till huset! Så blir nog första natten där.. Skumt.. Men kommer spendera mycket tid i björkhaga under helgen..! 

Ledig 12 dagar nu!

Så idag efter jobbet åkte jag o handla o hämta barn.! Sen åkte vi till huset dit kom min mamma , morfar och Ingrid! Sen även Kai o Adde med en kärra med köksbordet! 

Har plockat upp en del i köket o mamma har stallt ut lite utemöbler! Kai håller på i ungarnas rum! Sen grilla vi lite korv!! 

Imorgon får vi se hur långt vi kommer?'jag o Lollo ska dit med barnen o puls lite..! Men känns inte som man kan göra så jävla mycket tills ungarnas rum e klart..! O fy vale mig vad kartonger det e överallt..;/ 

Nu ska vi sova!! 



Nycklarna e våra nu

Kai fick nycklarna idag! Så bara att flytta in!!
Kai håller på o spacklar o ska tapetsera i ungarnas rum.. Så imorgon efter jobbet så tänkte jag med åka dit fast för att städa ur en frys vi köpt! Tänkte handla lite innan så man kan fylla med lite mat tills vi flyttar in.. Just nu hinner vi inte men ev på torsdag att vi sover där senast på fredag iaf! 

Idag har jag hållt på hemma som en idiot.. Plockat ur skåp frostat frys tömt klädharderober , tvättat några dynor på soffan som milo senare spillde youghurt på.. Jaaa.. In med de i tvätten igen.! 

Blä vad allt tar tid:/:/:/ 
I helgen ska vi till tippen o städa förråd osv här... 

Sen ska ju allt upp vi har ju ledigt nästa v så man behöver ju inte stressa! 

Denna gång kommer det ta tid innan vi får det bra , ! Men det kommer!! 

Glad påsk

Anna med hennes familj+ kompis med familj kom med sina barn o gick påskkärringar👍

Nu är Kai o Tilde inne på affären o handlar o jag o milo är kvar i bolen för han sover..! 

Sen hemma laga mat , packa o sen ska vi hem till Anna o dricka gott o äta gott o sjunga lite kararoke:) där blir vi även kvar över natten.. Skönt med ett avbrott i flytten ..! 

O strålande sol helt underbart :):)





Helt slut

Pust....... 
Efter jobbet drog vi till
Jobbet o köpte en åkgräsklippare , det ville vi ha när vi flyttat..... Så imorgon så ska Patrik o Kai köra den till nya boendet. ! 

Annars är det fullt ös. Konstant hela tiden.....//  bära packa barn bl.a. Bl.a. Bl.a.,,, Kai tog städskåpet i köket idag som var sjukt stökigt,...
 Nä godnagg😊




Söndag

I fredags var vi bara hemma o i går så var jag Kai Patrik o Tilde milo Liam Felicia o liv i badhuset! 
Sen gick vi hem o grilla! Jag fick grilla ! Kan inte riktigt förstå det Kai känner när han grillar , han njuter o jag känner bara att maten ska bli klar lixom.. Men den blev klar. Så kött o sen pot i ugn o sås gjord på kvarg! 
Idag blir det förhoppningsvis köra grejer till huset..! Kai ska ringa o kolla om kärra finns !

Annars så sov jag som en gris i soffan i går mellan 21-00 .. Sen gick jag o la mig.! Sjuuuukt trött..::/ men mer energi idag!:) 





Fifan

 Ni svennar ni säger ha ha ha ha!! Men vi finnar vi säger HA!!!! En gång o det räcker !!!

Så jävla bra men kan inte säga det så bra som Kai gör det!!! 

Finnar är så hårda så!!!

Vi finnar vi bajsar i skogen och torkar oss med björnen!!!!!!



Jobbet hela v och kör imorgon med sen ledig ett par dagar.. Idag har Kai o Patrik kört ett lass med kärra till huset.. O på söndag hoppas jag vi har kärra så vi kan köra lite.! Kanske tar nån sväng med bilen typ fre-lör.. 

Tänkte kolla över tomten lite i Helen o jag fixa lite inför flytten .. Allt är inför flytten,, 

Min kära mor har tvättat alla fönster nu i vårat nuvarande hem !! Världens bästa !!!! 

O jag e ofantligt trött........ Ska sova strax , fast behöver vänta in Kai som e på Träning för jag har fått problem med en knuta vid höger skuldra som är återkommande då o då o Kai får alltid trycka ut den varje gång den kommer tillbaka, det värker på hela höger sida av skuldran :/:/:-/ 






Aaaaaaj

Alltså jag har så sjukt jävla ont i mina vader... Ska aldrig mer ha förutfattade meningar.... 
Vi åkte till kvarntorps högen i Helgen med jobbet o eftersom anna hade gått den två ggr på Förm så tänkte jag att jag skulle prova att gå i trappan..,, alltså herrejävlar....... Jag kom knappt upp , fick stanna om o om igen.,,, o sen skulle man ner för 400 steg.. Trappstegen lixom försvann nästan... 
Men jag klarade det o inser vilka sjukt otränade vader jag har .... O jag har såååå jäkla ont... Så fort jag suttit still så kan jag knappt gå...är det normalt att ha en sån smärta??? 

Hade kalas för Tilde i fredags vilket blev sjukt lyckat:) alla 13 barn var med!! Musik, dans, hela havet stormar, glass, korv, fiskdamm!! Jag dansa o hade mig med!!!hehe!! Blir som barn på nytt:):) var kul o träffa alla barn..! 
Sen var kusinerna här i helgen o jag jobbade hela helgen utom fredagen!! 
Nu har jag gjort mina två helger o eftersom jag tagit sem sista helgen så är jag ledig 4... Men de innehåller flytt, köra grejer, packa!!! Ska kolla om vi får barnvakt på lördag så kan vi fixa kärra o åka med grejer..! Vi hAr fyllt förrådet igen!!
Sen har jag bokat flyttstädning den 28/4!! Men fönstren tar vi själva , mamma ska hjälpa mig med dem!! 





Party

Japps ikväll så ska Tilde ha party!!

Hon har ingen feber så det var ju en jäkla tur!! 
 Man kommer gå bort med ungarna sen o blåsa ballonger o så! 

Ungarna låg i tildes säng igår o somnade så sött ihop! 
Även om det e mycket tjafs mellan den så kan de oxå vara rara mot varandra ❤️ Men lyfte ner milo så han låg i nedersängen ifall han skulle vakna mitt i natten o ramla. 
Men som vanligt så vaknar han typ halv sex.. Jag är ganska trött på att aldrig få sova lite på morgonen.... Han vaknar så sjukt tidigt varje morgon och det spelar ingen till när han lägger sig... 

Imorgon jobbar jag kväll jag börjar tolv så får se om man åker nått till tippen eller huset med grejer.. Tippen skulle ju vara bra..! 

Fick besked igår om att den 28 skriver vi kontrakt o får nyklarna till huset ist för den 1 maj!! 
Ett par dagar tidigare iaf😄👍




Tilde 5år

Ja då är våran först födda 5 år!!

Hon fick gungor av oss fast de e i huset redan o bikini osv! Hon blev ju sååå glad över det hon fick!! Haha ! Not!! 
Det var en enda sak hon önskade sig och den hade mormor med sig som min morfar o Ingrid o Kennet o Anders o mamma var delade på! En apa! En apa som kan blinka skratta dricka låtsas välling osv.. Väldigt väldigt söt! Så då fick vi se en
Väldigt glad tjej!!:):) 

Egentligen ska man inte köpa massa onödigt utan köpa det de verkligen önskar sig!!! Det var ju det enda hon ville ha!!:) gungorna hade vi ju köpt vilket som!  

Så igår hade vi lite firande för henne ! Men imorgon har hon barn kalas om allt går som det ska! 

Åkte till jobbet som vanligt imorse o vid kvart i nio så ringde de från dagis o sa att Tilde hade feber... Bara o packa ihop å åka o hämta henne o milo ville oxå
Följa med hem.. 

Hon e pigg med alvedon men försöker få henne att vila hela dagen så hon är pigg tills kalaset imorgon vore trist att ställa in....;/ 13 ungar som kommer! 

Men har gjort lite här Hemma idag iaf! 
Jäklar vad skitigt det var bakom ugnen:/:/ blä!!  Ska låta golven torka o sen bära ut lite kartonger till förrådet.. Mamma var sååååå snäll o packade ner tildes grejer igår!! Så tänkte faktiskt vi ska montera ner hennes säng snart.! 





Trött o ont i skallen

.. Vet inte sist man tog det Lungt...! 
Men men!! Bara o köra på så gott man kan!! 
Igår fick vi iväg ett lass med kärra o Patriks bil med grejer ! O idag tog vi våra två bilar o Patriks bil som e stoor o lasta lasta.. Så man kan säga att förådet o gäst rummet e i princip tömt... 

Men imorgon blir det inget att åka... Kanske på torsdag att man kör lite.. Så bråttom har vi inte! Vi kan ju packa ihop en del! Men e
Väldigt väldigt trött o har fått ont i skallen.... Har varit duktig o ätit bra o rört mig ett par dagar e väll därför skalle bangen kommer!! Haha!! Kött o sallad två dagar på raken! Gott men man har inte tid eller råd att göra det varje dag!. 

Milo började skrika på sitt rum förut o Det small till, så Kai sprang upp, vi tror han gick i sömnen o gick åt fel håll med.  Det slutade iaf med att han nu ligger mellan oss i våran säng ! Han är väldigt röd om kinderna så hoppas det verkligen inte är feber på gång... 
Imorgon ska vi på 2,5 års kontroll,! 
Nej natti!! 

Jo vi fick se bilder hur huset såg ut när de nuvarande ägarna flyttade in så
Det har ju ändrats en hel del!! Mycket flugor på landet, var spyflugor i uterummet o lekstugan såg jag.. Blääää....



Tisdag igen

Har jobbat en jobb helg! O haft tre kusinerna här fast deras pappa med! O på söndagen kom Alva o Emilia o deras mor en stund innan jag for till jobbet!! 

Idag är jag ledig och jag o ungarna jag varit till kvismaren o kollat på ormar, o en jäkel slingrade sig emot oss;/;/ 
Sen åkte vi till huset o lasta in alla saker till lekstugan! 
Vi ska dit igen ikväll med grejer! Lika bra att köra på! 

Imorgon fyller Tilde hela fem år!! Hon har fått gungor i present fast de är vid huset redan!  

Jag ska damsuga av lite men var så dum så jag satte mig i soffan!!! 





RSS 2.0