28sep

nu är det hårdkörning att tilde ska kunna sova utan att få mat på nätterna..
hon sover så jäkla dåligt, i fredags natt vaknde hon 5ggr o vill inte somna utan mat.. tur att det var kais natt:)
så i lördags så började vi med napp o vatten.. första natten så vaknade hon 3ggr o det tog ju ett tag tills hon somnade om fick vagga o grejer men det gick bra tycker jag..
 o igår somnade hon vad halv 9 fick lite mat vid halv 12 sen sov hon till kvart i fem!! då fick hon nappen men det gick inte så jättebra så fick hon vatten ,sen napp osv men hon somnade om o sov till 7,, då gick vi upp, sen gick vi o la oss mellan 8-9:45!!

snacka om att det är sjunde himlen när man själv är trött och ser att hon blir trött o man får sova!
ja det är härligt!

det har gått riktigt bar inga skriknätter som folk säger att det brukar bli, att man ska förbereda sig på vaken nätter..

i fredags så var vi på resturang, tildes debut.hon var helt exemplarisk, inga problem alls.. vi var på en grekisk resturang o jag tror en som jobbade där bliev lite sur för att vi hade barnvagn men oss för vi hade inte uppgett att vi hade barn med oss. så vagnen skulle inte få stå där vi åt, men hon låg o sov så det gick att ordna. men så fort hon vaknade så stallde han bort vagnen, o barnstolen fick inte stå på kanten av vårat bord osv,, det löste sig iaf...
det är väll inte värre än att de frågar om man har barn med sig när man ringer o bokar!

sen på lördagen så åkte min lilla fam till marieberg osv, det var någon modevisning vi tittade på, vi köpte wii fit iaf, så nu har en ny grej att köra..
på kvällen kom kais mamm o tapsa, tapsa var helt galen i backhoppning, svetten bara rann på han:)

o söndagen var vi o handlade lite tvättmedel på öb o grejer, o när vi kom hem åt vi tacos o kollade på en film,, den riktigt skön o lugn helg...

nu är lollo o alva på ingång så ska vi på babysång... tilde verkar tröttna efter en kvart så får se hur det blir idag..



mina två hjärtan:)





alva stumpan på väg hit till sin kompis tilde!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0