30dec


så var julen över då...det har varit en kanon jul.. såå kul med tilde liam och felicia:) tomten kom på besök.. o tilde hon tittade o tittade sen fick hon sitta i tomtens knä, liam o felicia var lite rädda, men de är ju äldre än tilde. få se nästa år hur det går:)

när vi kom till vingåker så åkte jag och tilde upp till helena som var hos sin mor och far, det var riktigt längesen jag träffade dem, det var roligt:) blev jättechockad när jag såg hennes lillebror som hade blivit så stor ingen liten pojk längre, o lååång var han..

det är lika kul att öppna tildes paket som mina, nu får man ju inte lika mycket dock:( hehe nerrå:) jag behöver inget bara jag har min familj så mår jag bra:) på julaftons natten så gick jag och kai över till grannen(lollos mamma) där lollo med familj var o sjöng lite singstar.

på juldagen så åkte vi hem till örebro till tildes farmor och "farfar" där vi åt mer mat o öppnade klappar:) men alla var så trötta så det blev inte så länge men nästa år så ska vi fira julafton hos dem och vidare till min familj på juldagen!

och dagen efter det lr om det var dagen efter det, blandar ihop dagar nu när det är så mycket o kai e ledig o så... iaf då kom bror med fam hem till oss spenderade 2nätter.. jag o carro var ute på krogen i lördags, så papporna var hemma med barnen, nästa gång är det eran tur:)

det har gått såå bra med barnen, de leker o har sig.. jag skulle vilja ha de här oftare.det är nyttigt för tilde oxå, hon ser hur liam och felicia leker så hon lär sig av de..

haha det var en grej som såg skit kul ut,, vi vuxna sitter o äter i köket, då kommer (från vardagsrummet)  liam som går igenom köket in i tildes rum, sen kommer felicia hoppandes på stjärten o sist kommer tilde krypandes o alla in i tildes rum, efter en liten stund så kommer alla på rad ut därifrån...haha

jahap så var det nyår imorgon då, då har jag och kai varit förlovade i 2år! vi skulle igentligen varit hos kais mamma o sjungit karaeoke o grejer, men de åkte på magsjuka, sen skulle verro anders komma men kunde inte, och patrik o carro men de kunde inte heller så det blir jag kai tilde lollo och anders, alva ska vara hos morfar med familj:)
bara inte vi blir magsjuka här, tilde har inte bajsat bra idag luktar typ magsjuka, o jag är förkyld o har haft lite feber men är mycket bättre idag!! så nu hoppas jag att vi vaknar alla tre o mår bra imorgon så man får fira lite nyår vi har ju köpt raketer!!!o mat!!!o gott att dricka!!!




min morbror kennet:)


så nära:)


julafton på promenad








nu har tomten kommit


























papporna sjunger o tjejerna leker:)


tilde ska så långt ner i kistan som hon kan














oj oj vad jag har lagt in bilder nu, jag tar massa på en gång annars glömmer jag bara vilka jag lagt in o så:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0