Soool

Idag blir det fint väder!!!:) äntligen våår kom! Vilket innebär att flytten närmar sig..! 

I onsdags så jobbade jag 7-22 det behövdes extra på kvällen så jag tog den men struntade i att ta det i flyt utan jag bytte! Så bytte mot min fredag! Så blev hel ledig idag!!:) mycket bättre än att jobba ons tors fre sön kväll.., så jäkligt skönt faktiskt att få korta av min jobb helg så börjar 7 imorgon. Så ska gå ut om ett tag o tömma lekstugan och sen på eft tror jag vi ska städa ur bilarna.. Skulle även behöva köra grejer till tippen.! Men e såna grejer man verkligen måste sortera ..! 


Och idag så får vi bort lekstugan till huset!! Det är väll lekstugan som är det största problemet för den väger ju många hundra kg... Anders pappa Kennet kommer med en lastbil med nån kran o ska köra bort den..:) O nu väntar jag på att de vi köpt huset av ska höra av sig så vi kan börja köra mer grejer..! 
Hoppas på en fin sommar,:) 

O milo pojken som vanligt vill inte sova på morgonen, idag kom han vid halv sex..! Så vi sitter i soffan o kollar på Barnkanalen o jag dricker kaffe.. 
Tur man lägger sig skapligt på kvällarna..! Fast igår blev det faktiskt sent..! Men känner mig inte så trött, ska ta ungarna i hoppa in i duschen om en stund.. 

I helgen ska kusinerna sova här!!fullt ös!:)




Peppar peppar

Som vi har kämpat med milo att han ska sova i sin säng.... Han hade ju spjälsäng o han kom inte ur den så han kunde sova lääänge på morgonen... Men han började klättra ur den så vi bytte till en vanlig säng tildes gamla.. 
Han ville verkligen inte sova i den kom ner om o om o om igen o grät o grät o grät..! Så vi fick börja med att sitta utanför hans rum så han såg oss hela tiden... Men efter två veckor gav vi upp.. Så det slutade med att han fick somna i soffan hos oss så bar vi upp honom till hans säng, o nästan varje natt kom han ner till oss o sov ...
Men nu...så har han lagt sig vaken i sin säng o kanske gråtit lite eller inget alls. O ikväll så när jag reste mig från soffan så tog han bort filten och tog upp armarna så jag lyfte upp han o la han o fick en puss o kram o så vinkade han när vi gick! 
Det är otroligt skönt att faktiskt kunna lägga honom som vi vill utan att han gråter osv.. 

Det finns föräldrar som ligger hos barnen varje kväll tills de somnar , berättar saga eller läser en bok osv.. Självklart kan vi göra det men vi vill att de ska kunna lägga sig o sova utan att vi ska vara tvugna varje kväll att vara låsta inne hos nått barn...

Men milo har blivit en slags klocka så varje morgon sista tiden vaknar han 6... O idag har jag varit ledig så det är inte så kul.. Jag somnade faktiskt i soffan en timme på eft.. Jag e såå trött på kvällarna.., igår somnade jag halv tio i soffan o Kai väckte mig tio i tio så gick jag o la mig! 
Men nu e kl 21 o jag ska fixa lite med kläder o så tills imorgon sen går jag o lägger mig... Börjar 7 imorgon! 
O Tilde har lämnat alla inbjudningar nu till hennes 5 års kalas hon ska ha:):) 
Blir roligt för henne !! Men känns faktiskt väldigt sorgligt att hon ska få byta dagis... :/:/ hon har så fina kompisar på dagis och hennes stora kärlek! 



Lör morgon

Igår var en intensiv dag med barnen..😣 

Ungarna vaknade tidigt o la sig sent! De la sig väll kvart i tio tror jag iaf den sista av dem "milo"! Efter det blev jag helt slut.. Så la mig vid halv elva o somnade som en gris... 
Vaknade kvart i sju med huvudvärk:/:/ 
Fick ta treo o kunde inte somna om.. Sen kom barnen vid kvart över.. 

Kai var ute igår med öbo i parta lite så han hade varit hemma halv tolv.. Ha badar nu o jag sitter i soffan med ungarna o kollar en film...

Idag ska vi till tippen o köra en vända med sopor..! Sen har vi blivit bjudna till Kennet o Anders i torpet på ute wok kl 15! Så blir en sväng dit! :)

Ska snart hoppa in i duschen tror jag om jag orkar !!:) 



👊👊

Yes !! Nu så har jag gjort mina tio arbetsdagar och är ledig hela tre dagar! 
Gött!!

Jag fick en jävla dipp i tisdags ,trodde jag skulle bli sjuk... Men jag tog mig till jobbet o tog en alvedon o blev faktiskt bättre runt sju på kvällen... Sen har jag varit pigg.. Igår kväll var jag sjuuuukt pigg på jobbet!!!!! 

Ibland så måste man ta sig i kragen , hade jag sjukanmält mig o varit hemma hade jag säkert blivit sämre men eftersom jag tvingade mig att jobba så blev det faktist bättre.. E ju glad så länge man slipper sjukskriva sig eller vabba!!
Men känner av jag har lite ont i halsen men förhoppningsvis tillhör det förskylningen bara! 

Så denna Helg lär ju bli sortering! Öppnade ett skåp i köket nu o insåg att vi har en hel del skåp att röja i...
Tänkte ta mig till marieberg eller nått i helgen med Tilde. Hon ska ha kalas så tänkte hon ska få välja inbjudningskort, det finns prinsessor , Dora , spindelmannen. Vi behöver få ut inbjudningarna nu.. Och kalaset blir en fredag kväll för jag jobbar både helgen innan hon  fyller och helgen efter så mellan 17-19 en fredag borde ju några kunna iaf! Har hyrt lokalen! 

Vad kul Hanna att du läser min blogg:):) ibland är jag ruggigt dålig på att skriva:/ 
Kramar till dig💕


FYFAN vad vi lägger ut pengar på bilen...... Ångest...............
Vi var tvungen att serva den... Den har blivit "påkörd" bak så får betala självrisk på 3500 på den den e just nu på omlackning:.. O vi måste köpa sommardäck... Usch.... 
Vi har ju sparat som galningar till infiltreringen till huset men får ta av de pengarna till bilen.... O eftersom det e en sån nu bil så måste man serva...
Känns lite väl hårt, först betalar man försäkring o skatt o sen ska man serva den för massa tusen varje år..... Snacka om att det e dyrt med bilar...
O nu när vi flyttar är vi verkligen beroende av två bilar , bussen går ju i princip aldrig... 

O här får man aldrig sovmorgon längre.... Milo vaknar mellan sex o sju varje morgon... Så man måste tänka på att lägga sig skapligt... 

O våran Atlas är läskig mot mig! Han väger nu 7,3 o blir ett den 25 april så är 11 månader... 
Han e ju par sugen och e bara konstig mot mig...... Igår kom han upp i sängen jag klappa men han skriker lixom o vill bita mig, han biter inte hårt det känns inte men han vet nog inte vad han ska göra för han e så kåt men e bara mot mig så jag måste lukta nått eller nått...! Men jag tycker ändå det e lite läskigt för han vill vara så nära mitt ansikte.. 
Blir bra när han får kastrera sig! Ska bara ha 4 bebisar först!!  


Dag 9

På jobbet imorgon......så jobbar Tors med , så 10 dagar sen e jag faen mig ledig 3 dagar... 

Har mått som en påse skit idag , vet inte vad som flugit i mig,, vaknade med huvudvärk o såå fruktansvärt trött..
Lämna om bilen på om lackning = x antal tusen... Men var hemma vid nio igen o la mig direkt i soffan o kolla på en film sen sov jag ett par timmar... Stängde till o med av larmet men som tur var så ringde Kai så kom upp o gick o duscha... Var skit trött o hängig på jobbet men tog en alvedon sen blev det faktiskt bättre..... 

JAG VILL INTE BLI SJUK!!!
VÄGRAR SJUKSKRIVA MIG!!! 

Nu ska jag läsa skvaller o sova ett par timmar !! 



👊👊

Då har mina fem dagar ledig från jobbet tagit slut.. Jäklar vad fort de dagarna gått men det känns helt ok att börja Jobba nu...
Ju fortare tiden går desto fortare flyttar vi och desto fortare måste vi packa... 
Satt i går i tildes rum o hällde ut ALLA leksaker på golvet... Holy shit vad leksaker......... Blev två påsar aom ska slängas o resten ligger kvar faktiskt för jag blev så snurrig i huvudet så jag orka inte mer....! Ska gå upp om en stund o fortsätta...
Igår så var vi hos en arb kompis till mig, de behövde lite hjälp så Kai hjälpte de o vi fick mat :) o ungarna lekte som bara den det gick skit bra!! 
De har två tjejer på 6 o 9 år! Vi var med när de släppte in hästarna:) o milo som aldrog varit nära så en häst han gick in i boxarna helt orädd o klappa:) sen har de höns, kaniner, katt o hund !
Och bor på landet..! Jag fick längtan till att bo på landet när jag kom ut till dem fasen vad skönt med lugnet o tystheten :) 

Annars i helgen så har vi varit på Disney on ice i Karlstad!! Vilket alla barn tyckte var kul! Sen var vi hos Lollo o Anders på kvällen o kolla mello :) eller Kai Anders Mattias frippe var på hockeyn..! 

På lördag så har jag planer för Lollo för hon fyller 30 snart!!! Så det blir en heldag för oss:) 
Ska bli kuuul hoppas jag:) hehe


I veckan så körde vi två vändor till huset med ute möbler.... Pust och det är ju en bit att åka så det tar en jäkla tid....! Men nu är altanen o trallen tömd iaf! Och ci har massa massa skräp som vi behöver slänga... Hoppas vi kan köra mer grejer snart för vi har massor,hela förådet är ju fullt...! 






RSS 2.0