20juli

vad gör jag vaken när min dotter sover!!! fast man har varit vaken ett par timmar nu, tog upp henne från vaggan till våran säng o kai gick o värmde mat osv, man hinner lixom bli pigg,,, jag skulle ju somna om när hon somnar men det går ju ej.

i helgen var vi i kennet o anders torp med lollos fam, vi har grillat spelat wii haft 5 kamp osv... en bra helg men andra ord. fast det är kul o åka iväg osv så är det alltid så skönt att komma hem. börjar tröttna nu på o packa i packa upp packa i packa upp.. tvätt tvätt tvätt.. vi har nog varit iväg varje helg nu sen midsommar tror jag:)

på lör dra vi till huset vi hyrt... jag ber till gudarna att vi får fint väder.. jag ska bannemej bada badtunna varje dag! basta mmm det beror nog på värmen ute lite..sen har vi ju egen brygga o strand, ja passa på o njuta av alla roliga saker vi har där:) vi ska till djurparken med..bror med fam ska dit så vi åker dit samma dag som de..ska bli jättekul det med:=) jag ska ringa dit idag o ta adressen osv..

sen när vi kommer hem vad blir det den 25tror jag.. då är det en vecka kvar till dopet, o jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig...jag o lollo ska iväg på fredag o titta lite hoppas jag hittar någonting då.. tycker inte om att stressa kläder i sista sekund.

tilde får iaf en sprillans ny dopklänning som hennes farfars fru sytt i finland! kais syster o kille är där nu de har suttit på en buss i 14timmar, så de tar med den hem..ska bli spännande o se. hon är jätteduktig på att sy.. så den klänningen få gå vidare i våran fam:)

kai ska tatuera sig den 5aug oxå.. bygga ut den har på armen så ska den upp mot axeln o ner mot bröstet:) me like:)
men usch vad ont det gör..jag vill oxå tatuera mig men när jag gjorde den jag har för massa år sen så kändes det som de satte in en kniv i ryggen o drog..jag piercar mig hellre men det är det slut med..
den i naveln tog jag ut när jag blev så tjock o satte aldrig i den igen.. så jag har ju bara i tungan kvar ju, men lär ta ut den snart med, har ju haft den sen jag var 17...
det är tråkigt att inte ha någe heller man blir så tom lixom, man blir som vem som helst..
men är nog för feg nu för att pierca mig någon annanstans.

i vecka kommer fam nederman från lysekil till vingåker, o på lör när vi åker så tar de sig hit.. de gör de rätt i bada lite ute o inne jacuzzi:) o ge våra vackra fiskar mat..haha


2dar innan hon kommer till världen


här är första bilden som vi har på tilde, helt sjukt vad tiden går..3,5mån sen man låg där.




ser så annorlunda ut idag..mm läskigt

9juli

igår var vi o tog sprutor på tilde, vaccin.. vi fick den tiden igår för att det skulle vara två st som skulle ta sprutor ist för att en tog 2ggr, men när jag kommer dit så ser jag en barnmorska lr vad de e som går iväg iaf o då hade vi väntat i 10 min, så jag gick o sa till så de ej glömt oss.. men jo visst de hade ju inte hennes journal så det hade de ju IGEN! så jag sa att det skulle ju vara två st som tog sprutor så hon kutade iväg o hämtade den andra som var på väg därifrån,, tur det!  så vi vägde henne o hon väger nu 7030 och är 64lång,,, fan över 7 kg alltså!! haha ingen liten bebis inte..

jag fick hålla i hennes armar så tog de varsin spruta i varsit lår, o tilde blev jätteledsen stackarn, sen blev hon lugn men kom på sig själv så då blev hon arg..:)
hon fick aldrig någon feber igår men blev väldigt trött o slö,så hon somnade 18 igår kväll, jag tänkte att hon får sova lite så badar jag henne osv, så tog upp henne , hon var väll vaken 10 min sen ville hon sova..
men natten gick rätt bra hon vaknade och grät det brukar hon inte göra hon brukar göra ljud ifrån sig bara,,ligga o tjoa.. så tagen blev hon,, det märks idag med nu ligger hon o sover och har världens märke på ena låret som är hårt oxå..sen har tilde spytt mycket nu, de sa att det kan vara sommarsjuka någon infektion i magen så går det inte över så ska jag ringa.. men hon går ju upp som hon ska iaf... vill jag lova.. jag borde vara stark i min vänster arm nu:)

å det regnar o regnar det gör inget för jag har ont i huvudet o har haft det sen jag vaknade, tänkte att jag skulle städa men har ingen ork.. så det får bli en slappar dag idag så får jag ta tag i saker i morgon,om jag inte får någe ryck senare.. ska hämta kai på järntorget så ska han in o hämta foton på våran lilla fam som vi tog till tidningen sen blir det nog o kolla på film o bara mysa alla tre:)

igår var lollo o alva här o umgicks:) tilde o alva låg på babygymmet o tilde ville stoppa in sin hand i alvas mun men det ville inte hon..haha.. hur gott e det med en annans dregel..












jag är såå vacker!!! de snyggaste kläderna jag hittade i garderoben:)

kennet ute o går








jag vill ju inte vara med på bild!!!!








mmm sköönt


i stugan vi hyrde


grabbarna grus





















morfar o leia:)


det smakar gott med saker i munnen:)


en glad prick:)




carro har det härligt:)
















farmor o jag gungar:)




lite liten e jag men det var roligt ändå:)


6juli

vilka helger det har varit sista tiden... förra helgen var min lilla fam o lollos lilla fam o campa i hargebadet en natt det var kanon skönt,,vi kom på lördagen o söndagen så spenderade vi hela dagen vid poolen.. åå vad man brände sig!! vi hade en stuga ihop alla 6 o det gick hur bra som helst med barnen:)

sen på tisdagen så kom caroline med barnen o stannade tills fredagen, vi tog en tur till vingåker o hälsade på pappa oxå..då fick han träffa alla barn barnen.. mycket barn nu:) det e bara härligt.. sen var vi på marieberg o vi va o badade i hästhagen i våran bubbel utomhus o grillade o lite så.. det var jätteroligt att de var här..en toppen vecka:) nu får vi se till att åka till de:) 

sen när de åkte på fredagen så var jag o kai hemma o visste inte vad man skulle göra. då ringer tapsa kais styvfar o säger att de ska åka iväg till någon camping, då säger jag att fan vi hakar på!!  så vi slängde ihop lita packning så kom de o hämtade oss:) så på fredagen hamnade vi en stuga/hus nästan i karlsdal vi fick ett varsit rum det fanns dusch. toalett jag allt man behöver och med utsikt över vattnet från altan:) så vi var där o hade det trevligt.. sen på lördagen så drog vi vidare till ett annat ställe, vi visste inte om vi skulle ta in på hotell lr camping, men vi åkte dit solen var!!det de sa på radion:) o det stämde det regnade bara ytterst lite. så vi hamnade på en camping i lidköping, tog en varsin stuga som det fanns mini tv i:) man såg inte mycket från sängarna vill jag lova.. där var det utsikt över vänern om inte någon husvagn ville stå framför.. vi badade jävlar vad varmt o skönt det var, spelade minigolf grillade ja så avslappnad var det länge sen jag var!!kai o tapsa kastade frisbee i vattnet på kvällen i solnedgången haha vad romantiskt..tilde har varit helt underbar, vi sa det vi gör ju mer saker nu när hon kommit till än innan:)det är inte alls jobbigt att åka iväg med henne. sen är det ju så mycket nytt för henne att titta på.

vi var väll hemma igår vid tolv på dan så bokade jag tvätt tid o tvättade både här hemma o i tvättstugan jävlar vad tvätt det var.. nu står allt vikt i påsar men har ingen lust just nu att fixa..det är ju alltid skönt att vara hemma men vi vill hitt på någe snart igen..det är kul att se nya ställen..

tilde hon växer o frodas hon är så fin hon är så himla snäll,, hon har fått sovit emellan mamma o pappa sista veckan det trivs hon väldigt bra med,,det skulle varit bättre om vi hade en 180 säng nu har vi 160..

mu sitter tilde hos mig så det blir lite svårt att skriva, hon vill gärna vara där med sina händer.. bilder kommer:)



RSS 2.0