30dec


så var julen över då...det har varit en kanon jul.. såå kul med tilde liam och felicia:) tomten kom på besök.. o tilde hon tittade o tittade sen fick hon sitta i tomtens knä, liam o felicia var lite rädda, men de är ju äldre än tilde. få se nästa år hur det går:)

när vi kom till vingåker så åkte jag och tilde upp till helena som var hos sin mor och far, det var riktigt längesen jag träffade dem, det var roligt:) blev jättechockad när jag såg hennes lillebror som hade blivit så stor ingen liten pojk längre, o lååång var han..

det är lika kul att öppna tildes paket som mina, nu får man ju inte lika mycket dock:( hehe nerrå:) jag behöver inget bara jag har min familj så mår jag bra:) på julaftons natten så gick jag och kai över till grannen(lollos mamma) där lollo med familj var o sjöng lite singstar.

på juldagen så åkte vi hem till örebro till tildes farmor och "farfar" där vi åt mer mat o öppnade klappar:) men alla var så trötta så det blev inte så länge men nästa år så ska vi fira julafton hos dem och vidare till min familj på juldagen!

och dagen efter det lr om det var dagen efter det, blandar ihop dagar nu när det är så mycket o kai e ledig o så... iaf då kom bror med fam hem till oss spenderade 2nätter.. jag o carro var ute på krogen i lördags, så papporna var hemma med barnen, nästa gång är det eran tur:)

det har gått såå bra med barnen, de leker o har sig.. jag skulle vilja ha de här oftare.det är nyttigt för tilde oxå, hon ser hur liam och felicia leker så hon lär sig av de..

haha det var en grej som såg skit kul ut,, vi vuxna sitter o äter i köket, då kommer (från vardagsrummet)  liam som går igenom köket in i tildes rum, sen kommer felicia hoppandes på stjärten o sist kommer tilde krypandes o alla in i tildes rum, efter en liten stund så kommer alla på rad ut därifrån...haha

jahap så var det nyår imorgon då, då har jag och kai varit förlovade i 2år! vi skulle igentligen varit hos kais mamma o sjungit karaeoke o grejer, men de åkte på magsjuka, sen skulle verro anders komma men kunde inte, och patrik o carro men de kunde inte heller så det blir jag kai tilde lollo och anders, alva ska vara hos morfar med familj:)
bara inte vi blir magsjuka här, tilde har inte bajsat bra idag luktar typ magsjuka, o jag är förkyld o har haft lite feber men är mycket bättre idag!! så nu hoppas jag att vi vaknar alla tre o mår bra imorgon så man får fira lite nyår vi har ju köpt raketer!!!o mat!!!o gott att dricka!!!




min morbror kennet:)


så nära:)


julafton på promenad








nu har tomten kommit


























papporna sjunger o tjejerna leker:)


tilde ska så långt ner i kistan som hon kan














oj oj vad jag har lagt in bilder nu, jag tar massa på en gång annars glömmer jag bara vilka jag lagt in o så:)

22dec bilder!


nu ska här bastas!!!!!


far o dotter!




alva glad efter lucia!


















åå vad det är skönt att vara naken!






22dec

nu har jag inte skrivit på ett tag igen.....dagarna bara rulla iväg, min brorsa med familj är i ningåker så vi har spenderat mycket tid med dem:) barnen bara växer o växer... felicia pratat hon med lite iaf.. nu är det dags för tilde att prata tycker jag:)
i söndags blev vi bjudna på brunch hos kennet o anders,alla var där utom kai och mamma.kai spelade match och mamma var sjuk.. men det var en trevlig dag:)

mamma har ju sålt huset och köpt en lägenhet så kai fixar upp hela hennes lägenhet... det kommer bli skiiit fint!
jag skjutsade dit kai igår, så medans han var fär då så åkte jag o tilde till vingåker, så var vi o åkte pulka fast jag o tilde var inte med länge, det var kallt o så skulle jag hämta kai...

idag skriver vi kontrakt på våran lägenhet, så den blev såld.. o vi har ju en 4 i björkhaga som vi inte sett än..

jag gick o knackade på hos grannen under häromdagen, det första som händer är att en stooor hund hoppar på mina axlar, o hon tar inte ner honom han hoppade på mig hela tiden, tur att jag inte är hundrädd. lite pli får man väll ha!  nej men hon sa att jag fick kolla på hennes lägenhet fast hon hade stökigt:) .. det var en trea iaf.. så jag gick runt lite, o hon berättade om alla grannare hur länge de bott där vad de jobbar med vilka man ska hålla sams med... mmm en käring med koll!!

nej men det blir nog bra... det är ju större det är ju det vi vill ha.... sen att den inte är lika fin lr har uteplats det är ju bara att gillat.hmm:(

tilde har bajsat potta nu två dagar i rad:) hehe ska börjas i tid... hon har en rolig potta så hon sitter o leker sen kommer det lite kiss lr bajs:)

har fortf inte lagt in bilder o nu ska vi o kolla tapeter åt mamma...


bye bye


14dec

i lördags tillbringade vi kvällen hos kais mor och styvfar, vi bastade så det var tildes första bastu stund om man inte räknar med när hon låg i magen.hehe.. det gick kanon iaf, blev bara ner kissad två ggr:)

o igår sön så var vi på barn lucia,så nu har tilde o alva varit med om det oxå:) tror de kommer ihåg allt när de blir äldre:)

o visning av våran lägenhet hade vi i lördags igen,det gick bra.. fick bud idag, det var ett par som la 100 000kr mindre än vad vi begärde då sa vi nej såklart, då ökade de med 100 000 så det blev samma som utgångs priset iaf... o ett par i hovsta ska sälja sitt hus och är intresserade av våran lägenhet så vi ska dit o titta på ons. 240 kvm tror jag det var, men det blir nog inget med det vi sitter inte me 160 000 på banken, o vi kommer inte gå + på det på lägenheten heller.. det blir nog till billånet o bolånet o mäklaren vi kan betala.. jäkligt bra!

så vi har ett par mån på oss att leta hyresrätt, om inte någon snäll person vill skänka oss över 100 000:)

bilder kommer orkar inte lägga in på datorn idag!

11dec

tilde har haft feber två kvällar på raken nu.. hon fick ju sprutan i veckan och är förkyld så det är nog en blandning,, igår så märktes det inte så mycket att hon hade feber men ikväll har hon varit helt trött, har bara legat hos mig o inte ens orkat lyft huvudet.. men nu sover hon i sin säng iaf..

ju äldre hon blir desto gosigare blir hon:)

åkte till vingåker igår hela fam, var på factory, hos verro o anders o hälsade på o hade en sköön kväll hos mamma.. idag var vi hos pappa och factory igen:) jag har köpt en klänning jag tänkte ha på nyår, vi firar ju ändå 2års förlovning:) o jag är inte gravid! har varit det de två senaste nyårs aftonarna... men icke denna iaf... vi köpte en baddräkt till tilde som hon ska få i julklapp sen ett par vinter mys skor canada snow. hon kan ju inte bara ha raggisar...

var hos kennet o anders o fikade idag oxå , så nästa sön ska vi dit på brunch, bror med fam kommer oxå:)  o när vi åkte hem tog vi svängen förbi kais mamma o tittade på deras nya soffa.. skiiit stoooor!!!  divan hörnsoffa.. skit häftig!

tilde är nog 3mån här, inte så kaxig:)hehe

imorgon är det visning igen så det blir att plocka lite, det ska ju helst inte stå en massa onödiga grejer framme..


9dec igen!

jag sitter på sängen o skriver kai spelar fifa o tilde sover!! så här dags hon somnade redan 21:10. då har hon inte sovit sen eftermiddagen någon gång...

vi har haft visning idag ju, det verkade som några var intresserade iaf, vi ska ju ha en till på lör då trodde mäklaren att det skulle komma fler folk, så vi får väll se.
jag o kai var så nyfikna på hur många som kom osv så vi gick runt herrgården två ggr å tittade lite i smyg på långt håll, så när vi såg en bil komma så tittade vi verkligen om de gick in till oss o ibland så gjorde de de:) hehe lite spänning i vardagen måste man ha:)

vi har druckit varma koppen här hemma så vi blir pigga o friska:)


ute på lägenhets spionerande:)





detta är en favorit:)

aaaaa

lilla alva vill oxå vara med:)

jag vill haa, fast jag nyss ätit:)



lite smårund:)


9dec

vaknade 6:30 o var pigg så ingen ide att somna om när jag ändå skulle upp om en timme.. tilde sover men ska väcka henne vid 8, sen ska vi till bvc... o jag e fortf dyngförkyld, vill inte låta så himla förkyld när man kommer dit men vill att tilde ska få sprutan, annars vet man inte när hon får den.. kai är oxå dyngförkyld, inte tilde än...

igår så låg tilde i sängen med kai, sen skulle jag oxå gå in men hon höll på att somna så jag tänkte att går jag in så kommer hon bli så uppspelt, så jag satte mig i v-rummet i mörkret med datorn tills kai la henne.. så kai kom in i v-rummet o pratade med mig o jag pratade tillbaka i tron om att han stod i dörröppningen... så han frågade mig        - petra vart kollar du? då stod han mitt i v-rummet o jag kollade åt dörröppningen som då är åt vänster.. ja iaf det såg nog jävligt kul ut..haha...

kollar på vakna med the voice o dricker kaffe, halv 9 kommer katrin zytomierska så missar henne:( hon brukar alltid släppa någon bomb, förra v sa hon vem skulle vinna paradise hotell men det tror jag inte på....

mamma har visning på lör men ska ha en extra visning åt ett par från oxelösund som ville komma idag o titta.. spännande:)  men vad ledsamt allt är, vi ska sälja mamma ska sälja:( om nu någon köper våran det vet man aldrig folk kanske inte har råd.. lr så kanske ingen kommer...

ha en goood dag:)

8dec

så har man gått o blivit genom förkyld.. kul kul... äh det går över.. tråkigt att smitta familjen bara.

nu har jag äntligen fått tag på tildes bvc sköterska, så imorgon ska vi dit 8:45 så ska vi väga o mäta o så ska tilde få spruta mot svininfluensa! då är hela familjen vaccinerade:)

försöker plocka i dag, har tvättat speglarna o fixat i garderoberna ifall folk vill kolla in., men det är mer som behöver fixas badkaret får vi ta ikväll när vi har duschat.. sen har jag gjort tacos som vi ska äta när kai kommer hem, har köttfärsen o vitlöks såsen kvar! igår kände jag inte smaken på maten så hoppas jag gör det idag,,, älskar ju tacos!!!!! vill nån överraska mig gör det med tacos:)

japp visning imorgon och på lör!!!

vi har varit på banken oxå, lät som att skulle vi få 5% av handpenningen så kanske de skulle kunna hjälpa oss ändå.. men vi funderar på om vi ska vänta med hus ett tag...då måste vi flytta utanför örebro o det vill jag inte just nu, vill bo i örebro...  ja vi får väll se hur allt blir med detta!själv har jag ingen aning..

kollar på en fam med 8barn!!!!!herregud vilket jobb..


4dec

idag är kai iväg på kryssning med jobbet, tänk om man hade sådant jobb som bjuder på kryssning!!! jag VILL oxå åka det är ju så jäävla kul.... men får bli en annan gång:) hmm

så ikväll ska jag med parta till det:) min snälla mamma ska ta tilde så får jag lite egen tid,så lollo anna+kille o verro om inte hon är sjuk kommer hem till mig, så ska vi spela wii titta på idol och ev gå ut!! det ska bli kul.

mamma kom till oss i förrgår och sov över, hon strök mina gardiner hängde upp de o fixade mina blommor, tvätta lite fönster, ja hjälpte mig med massor.. tack kära mor:)

nästa vecka har vi visning ons och lör så får vi se hur det blir,, vi ska till banken på mån o prata om det är möjligt att ta lån... tveksamt men man måste ju fråga iaf.. 







2dec

jul månad då.. o ingen jul stämning har man:( kanske kommer... men framtiden känns väldigt oviss... vi har satt ut våran lägenhet på hemnet nu,, så nu ska vi försöka sälja den:( vill ju inte det egentligen trivs ju otroligt bra i lägenheten och området, men det är för litet så måste ändå sälja förr eller senare... sen vill ju vi skaffa ett hus... så vet inte om vi får ta lån på banken så blir ju nästa ett hus men får vi inte det så får det bli lägenhet o spara pengar.

mäklarna var här igår o tog jättefina bilder, vi har nog aldrig haft såå fint:)



Kök


Vardagsrum




Uteplats

Sovrum

Sovrum
tildes mumin:)


Badrum


mamma ska sälja sitt hus i vingåker och ska köpa en jättemysig lägenhet i stora mellösa, så vi får väll se vi kanske hittar ett hus där oxå:)

nehe då var det dags för bonde söker nu då, o så har vi mor på besök:)



RSS 2.0