fest fest fest!!!!!

mamma hade 50års fest i lördags i torpet!!!! såå lyckat blev det:):):)
här kommer bilder!!!!!!!




detta var lite bilder från festen!!




dagen efter:)


så otroligt lyckat blev det, vi drack bål åt långbord med otroligt god mat, morfar höll tal,jättefint var det, några fällde tårar. mamma öppnade presenter ,myckat prat och tjim:)


29maj

idag är det party party!! mamma ska ha 50års fest i torpet:) men vart är SOLEN?????????? det var ju sol igår varför kan det inte vara det idag när vi ska vara ute....AAAAA....
carros mamma är här och ska ta liam och felicia så skulle farmor ta tilde men hon har migrän så carros mamma ska ta alla tre barnen ikväll natt imorgon..så otroligt snällt av henne.:) 

igår var vi och tittade på patrik carro liam och felicias nya lägenhet!! de har ju inte sett den, det är jag och kai som varit på visning..så det var ju kul för dem o se vart de ska bo:P det blir kanon..:) eftersom de ska bli ÖREBRO bor!!!!!:)

igår var jag kai o patrik på marieberg då hade felicia och tilde bråkat..tilde hade dragit felicia i håret o felicia puttade till tilde...:P hade jag velat sett, bra att felicia säger ifrån.
o så drog vi en lååång bastu igår oxå...först jag carro anneli sen gick anneli hem så kom kai och patrik..sen blev det hem o äta lite o lägga sig...!


liam är ute och går med tilde:)

lilla snuttan:)

26maj

hemkommen från marieberg med lollo och barnen,inhandlade mig en mascara och ett linne..skulle inte köpa någe kläder men den var så billig:)  tilde somna i bilen och sover nu med.så nu är det lungt och skönt:P hehe
ska snart börja med maten tänkte jag, sen ikväll ska jag äta korv på jobbet..och efter det dricka någon kall på någon pub är det tänkt...:) gott gott:P
igår kväll tog jag mig en tripp till lollo och kollade på desperete:) sen tog vi en liten promenad innan det var dags att åka hem o inta sängen....



storhandlar..tur att någon tycker det är roligt:)

25maj

hela jag ryser när andra får barn!! det är ju så mäktigt ett helt nytt liv...o så har man gått å burit på den lille i magen i 9mån o undrat o undrat hur den ser ut kön osv... ja det är mäktigt..nästa gång ska jag fanimej må bra o inga förlossnings kruseduller.ska må bra i huvudet o mina känslor!


våran *lilla* snutta någon dag gammal...

24maj

idag är jag ledig för jag har varit duktig och arbetat hela helgen,, i morse gick jag upp vid halv tio o tilde vid kvart i.. hon hade välling i sängen så då sover hon längre:)fast så kanske man inte ska göra varje natt.:P
nu sitter jag ute på balkongen med halva kroppen i solen...såå skönt så och så avnjuter jag ett glas isvatten:) o tilde sover så jag får passa på när det är lungt.
idag så haffade jag våran bovärd när jag stod ute på balkongen, så han kom in o fixade en låda i köket som varit trasig..vi får aldrig arslet ur vagnen och ringer honom..så bra att han gick där ute!!! åskådare hade han med kan man säga tilde hon tittade och tittade:)

sen ringde de från jobbet och frågade om jag ville jobba dag imorgon ist för kväll:) nu förlorar vi en massa pengar på att kai går hemma men det är ju så trist att vänta o vänta på att klockan ska bli dags att åka till jobbet..så vi får ta den smällen helt enkelt..det handlar ju bara om en dag.så vi passar på att storhandla imorgon när kai ändå är hemma..

o nu har jag chattat med johanna som kommer till örebro imorgon som jag gärna vill träffa så måste ändra lite i planeringen för imorgon så vi hinner ses det blir ju inte varje dag direkt.

jag sitter med solglasögon så tror det kan bli lite stav fel:P
på ons så ska jag på grillkväll på jobbet för anhöriga sen efter det så är det tänkt att några från jobbet ska ut o ta några öl..det säger man ju inte nej till:P det blir inte sent iaf eftersom jag ska upp o ta hand om dotera min på tors.
just på ons så skulle det vara skönt att bo nära stan, för bussarna har ändrat om massa så vet knappt var jag ska hoppa på lr hur de går och cykla vetifan om jag törs i mörkret + några öl..hmm nja.. äh får ringa lollo:) haha  nejdå lollo det ska jag inte...

sen på tors så kommer min bror hit, och carro o barnen är i katrineholm tror jag då.. på lör så ska vi på fest mamma fyller 50 och ska ha fest i torpet!!!:) då får det bannemej vara sol!!!
farmor tar tilde lör-sön.. så jag skulle egentligen jobbat men har tagit sem så jag vet att jag verkligen får gå.. sist jag skulle på fest lr min morbror fyllde då var det ingen som kunde byta tur med mig så då är det lika bra att ta sem så jag vet att jag kan gå.


jag på balkongen:) schyst ljus:)

så här kan man oxå ha stövlarna:)

sparkar boll


21maj

våran dag igår började med att vi mötte mamma på marieberg så hon fick shoppa lite nya kläder:) o jag hittade en del som jag införskaffa mig..jag tänker mycket att den kan jag ha på jobbet osv, eftersom vi har våra egna kläder så borde vi få ersättning att köpa jobb kläder tycker jag!
sen fortsatte vi hem till mamma och njöööt av solen så härligt!! jag o mamma sågade ner ett träd för hand,inte ett stoort träd..utan en stor buske med massa grenar stammar osv..vi är duktiga lr mamma mest:) hon bara skrattar åt mig när jag tar i:) vi åt middag ute o fika ute helt underbart..o tilde fick gå på gräset barfota först var det lite läskigt men sen så:) det kittlar väll:P tur att vi tog vara på solen igår eftersom det regnar idag..:( ääh det gör inget för jag ska ändå jobba hela helgen........




på marieberg men vi köpte inte de där solglasögonen:)

mmm mat äta själv:)

som sen blev duschen


mys i soffan:)


härlig dag:)

när jag vaknade i morse så sken solen in i sovrums fönstret, så jag tänkte att det skulle bli en solig dag..men när jag gick upp så var det ingen sol jag trodde det skulle börja regna..
men värme har det varit och solen kom ju:)
i förm så städade jag badrummet drog fram badkaret o grejer.. sen kom lollo och alva så jag o tilde gick ut och mötte dem,vi gick en liten sväng till lekparken,tilde var så snäll o gjorde så alva fick en massa sand i hårbotten..:P
sen kom jenny och fredrik o hälsade på lite:) o när de åkt så började jag laga maten så kom mamma, o vi tog en lång promenad.jätteskönt! och avslutade med lekparken igen..:) tilde gillar verkligen att hålla på med sand det känns nog skönt i händerna. när vi kom in blev det dusch gröt säng för hennes del. o jag följde med mamma ut med zita innan de åkte hem.

igår gick jag o tilde över till en jobbarkompis hon bor alldeles i närheten, så tilde fick sitta på mina axlar:) vi gick o tittade på deras kisse ungar som är en vecka gamla.såå söta så, en utav dem hade öppnat ett öga:)
sen var jag på hlr utb i går igen, fast för vuxna, det var en bra utb tycker jag, visst att man kan det på dockorna nu men undrar hur man reagerar i verkliga livet,, men jäklar vad hårt man får trycka jag har ont i handen o armen idag!! händer det på riktigt någon gång peppar peppar det ska det inte men man får ju krafter att klara av grejer..



tilde ute och går med dockan:)

17maj

igår så kom kai hem:) tilde blev jätteglad började snurra runt och visste inte riktigt vart hon skulle ta vägen..
vi åkte o köpte pizza och
hyrde filmer en bra och en dålig..;(

fan vad fort min ledighet har gått....... och nu ska jag jobba i helgen!!!trååååk...

men sen e jag ledig tre helger, mamma fyller 50 nästa helg så då tog jag semester sen e jag ledig två på schemat.. den helgen alva fyller och ska ha kalas så får vi främmande från göteborg!!!sandra och johan:)

lollo var här i lördags oxå..vi drack vin o pratade massa skit, men hon kom inte förens halv 9 så kvällen bara rusade iväg och så var det sängdags..


det ska börjas i tid:)

äntligen är pappa hemma:)

kai kommer hem vid tre så ska jag åka o lämna in filmer sen jobba kvällen, imorgon jobbar jag förm och på hjärt o lungräddning på eft...

soool

vilket väder det har varit idag!!!! vi åkte till lotta och yrla o spenderade eftermiddagen där..de har ju stoooor gräsmatta...så i tre timmar fick barnen knalla runt:)perfekt;) skulle man ha!
så åkte vi hem lagade mat, åt, tilde duschade o nu hamnade vi i soffan o tilde i ena hörnet o jag i andra:)hon e kanon trött men tycker hon kan vara vaken till halv åtta iaf..annars vaknar hon ohyggligt tidigt imorgon...

kai o de gick vidare iaf så han kommer hem imorgon..så lollo kommer hit ikväll så ska vi ha TJEJKVÄLL!!!!!!!!!!! med ett glas vin lr två:)
det ska bli mysigt sitta på balkongen i solen.. vi har ju två balkonger ena morgonsol o ena hela dag kväll sol:)

15maj


idag kommer pappa hem han skulle göra det imorgon..men de åkte ur så jag får träffa honom idag!! det är bra det jag som tjatar om pappa hela tiden:)

kul bild:P

14maj

trööttttt....jag går i princip alltid o lägger mig vid 22 lägger mig o läser lr kollar tv, jag räknar i princip timmarna jag får sova så jag orkar med dagen efter..:P även ledig som jobbar.. men igår kanske jag somnade vid 23 o gick upp 9 då vaknade tilde..o har varit som dvala hela dagen så då har jag nog sovit för mycket helt enkelt sen gör ju inte vädret sitt heller.....regn regn regn..det är så mörkt o TRIST!  jag o tilde åkte o hämtade upp mamma så åkte vi till torpet en sväng:)  jag tänkte jag skulle hålla tilde vaken i bilen så hon somnade som hon skulle ikväll så jag sjöng o sjöng o sjöng..då är det klart det inte går att sova..haha..

hon var såå trött när vi kom hem så lite gröt sen sängen direkt..

igår när jag la mig så tyckte jag att jag såg någon som stod i sovrums öppningen, så jag tänkte att jag skulle skärpa till mig sen när jag kollade igen så var det borta....konstigt att man kan bli så nojig ibland o börja se saker. vi har ett hänglås till ytterdörren som en kedja den satte jag på för första gången oxå det var väll för jag e själv hemma med tilde..
jag har varit mycket mörkrädd när jag varit liten men inte nu lr jo lite såklart..iaf om man börjar få en massa konstiga tankar..

vi har haft en låda i frysen som varit trasig o i morse när jag gick in i frysen så satt det silvertejp på, vad bra tänkte jag att kai satt dit de, men han sa att han inte gjort det, nä då tänkte jag att då måste det vara mamma som har gjort det, men icke det hade hon inte...
ne nu blev det konstigt då var det väll någon hemma hos oss inatt iaf då o satte silvertejp i frysen..
gick o kollade igen så jag verklligen hade sett rätt, och det var silvertejp på andra lådor inte den som va trasig så det har väll varit sen vi flyttade in men att vi inte sett någe bara. lustigt att man kan vara så blind:P

nu ska jag gå ut med soporna sen hoppa in i duschen och fortsätter nog vidare till sängen skulle jag tro!!!
nattii

mums

sitter i soffan o äter chips o dipp!!!mums...vitlöksdipp, jag skulle ha paprika-vitlök men den fanns inte, detta smakar gott ändå..åt alltid vitlöksdipp förut! sen är det lyxfällan på tv o lite blogg:)

kai e då i falun på innebandy cup deras först match var efter 21 idag..vid ett åkte han sen drog vi till lollo o alva o lekte lite..tilde fick gå själv i trapphuset och gick DIREKT till rätt dörr och ville in o ropade pappa:) hon visste iaf vart hon skulle o jag har alltid burit henne annars, så snacka om att hon registrerar saker...eller barn i allmänhet..
sen åkte vi hem o lekte lite så lagade jag mat pannkakor!!det e ju såå gott..nu när kai inte är hemma så passar jag på, han gillar ju inte det:( efter maten så tog vi en dusch, herregud vad vi duschar i detta hushåll..jag sa det till kai att vi skulle fan inte kunna ha ett hus så mycket vatten som vi använder..

HAHA tilde gjorde en rolig grej, hon satt brevid mig i soffan sen lyfte hon upp min tröja och gjorde pruttljud på magen:) flera flera ggr.. hon vill väll göra likadant som vi gör:)

efter lyxfällan så får det bli sängen för mig e riktigt trött..lägga mig o läsa lite..jag tror att det är första natten som jag sover helt själv sen tilde föddes, annars så har jag åkt till mamma lr gjort någe annat.. inte mörkrädd än...blir nog inte det heller vi har ju bott in oss nu!


dansa dansa:)



så här kul har tilde när hon ser sig själv i web cameran:)


12maj




när jag vaknade i morse så var det strålande sol..men nuuu då!!
kände mig lite låg i morse så jag tänkte att jag åker hem till lollo så får hon muntra upp mig lite,och nu känns det mycket bättre när jag fick prata av mig lite! tur att man kan åka hem till någon när man känner så och inte behöva sitta själv o tänka..

igår så kom mamma så vi var på arbetsförmedlingen, sjukhuset "mammografi" sen åkte vi till wadköping där vi tog en glass..kanon dag:)

sen åkte jag o lollo iväg på hjärt och lungräddning för barn jättebra utb, men såå mycket grejer som man ska passa sig för, allt som finns kan barnen sätta i halsen..tex om ett barn sitter i vagnen o äter en smörgås sen lägger mamman/pappan/någon barnet ner, grejen är den att barn stoppar mycket i gommen fick vi reda på..iaf då kan det bli att den där smörgåsen har barnet haft i gommen och den åker ner i halsen men vi tror att barnet sover... lr att den ligger i vagnen o sover o dreglar o en geting är törstig o sätter sig i munnen o hela tungan svullnar upp då ska man kunna hjärt o lungräddning, det var massa sådana grejer hon sa. nu har man ju myggnät men getingarna kanske hittar ett litet hål osv,,vissa grejer barn får i sig får de inte spy upp för då fräter det i halsen.. men vilka är det då?? får googla..
men man kan ju inte vara rädd för allting då kan man ju inte gå ut, man kan ju inte se precis allting barnen gör..



detta är bilder från wadköping:)

trappen bakom tilde där uppe till vänster bor vi!

snart ska jag bege mig till jobbet,,vi skulle börja med att gå ut o käka o jag e vrååål hungrig!!

mmmm hmmm

det värsta som finns är när folk säger saker men inte håller det de säger...vad är det som är så svårt det är ju inte så att man är 14 längre...
sen är det bra om man kan styra sitt eget liv inte att någon annan gör det åt en...mmm det är synd..
jag har börjat tänkt lite vilka som egentligen finns i mitt liv PÅ RIKTIGT!vilka jag vill ska finnas.. det är många jag skulle vilja ha i mitt liv men som det inte blir så med tyvär..

man lever inte direkt samma liv som man gjorde i vingåker där var det bara vänner och festa som gällde,nu är det skillnad men som sagt man har blivit äldre och prioriterar annat...vänner betyder oerhört mycket för mig men jag tänker inte försöka vara vän men någon som inte ger någonting tillbaka.. man har alltid funnits där lyssnat om någon mår dåligt osv...
så mycket som jag har gett,ja det fungerar bra för stunden..


man ger och tar.....man ska inte var ensam...vänner behöver man genom hela livet..även om inte vissa tror det så kommer ni en dag märka det..

ta hand om era vänner visa att ni bryr er..:)


10maj

som sagt jag har jobbat hela helgen och har inte skrivit någe här..
mmm jobbade då fre-mån tufft tufft när jag varit hemma över ett år...haha nej det gick bra lite tufft fre lör men sön mån gick galant:) jag bytte i söndags så jag jobbade dag ist för kväll..jag gillar inte att jobba kväll jag bara väntar på att jobba det är bättre att börja 7 eftesom jag ändå går upp på morgonen.. så jobbade 3mornar i rad och jag var pigg!:) det löste sig iaf på tors, jag jobbar onsdag ist för torsdag..så jag blir ledig tors-sön.. då jag o tilde ska umgås hela helgen själva vi får ha tjej helg:)

i lördags så kollade jag o kai på avatar och åt ost o kex:) mums.. men jag somnade i halva filmen men inte för att den var dålig utan för att jag kände mig tvungen att sova för jag skulle upp o jobba..jag är ju sån som räknar timmar...jag gillar inte att somna sent för då kanske jag blir trött dagen efter o det vill jag inte men samtidigt om jag sover för mycket så blir jag trött av det lr som ofta har hänt att jag vaknar med huvudvärk..men nu är det längesen det är nog bara för att jag har börjat druckit vatten! duktiga jag..

så på söndagen när jag kom hem så mötte kai o tilde upp mig så gick vi till lekparken sen hade kai lagat mat kroketter och kyckling:)  på kvällen där så fortsatte vi kolla klart på avatar:) den var bra!! synd att vi inte kollade den på 3D bio det hade varit grymt tror jag..läckra färger var det...

idag när jag kom hem från jobbet så skjutsade jag kai direkt till hans jobb sen hem o la tilde så kom lollo o alva, sen tog vi en promenad tll sången som var det allra sista..lite konstigt känns det för vi har ju gått sen barnen var smååå....men nu e de för stora för att sitta still..inte för att tilde typ någonsin suttit still:P men iaf när vi kom dit så skulle vi vara i kyrkan ist där de hade fixat med ett stooort täcke som alla satt på i en ring där vi sjöng lite o så.. sen var det olika stationer, smak lukt syn känsel...
det är ju fortf öppna förskolan på måndagar som vi kan gå på..




lite bilder


hos kennet på torpet





kati ger ett försök att komma ner i gungan:) tyvär kati det går inte:P

sitter och tittar på vära bästa år,kati kom precis upp:)tänk om man kunde sova så länge nej då skulle jag få ont i huvudet... snart bär det av till jobbet där jag ska spendera heeela helgen,det är en rätt så tuff helg oxå:( hmm får väll försöka ha inställningen att det blir som det blir...


7maj

kati har varit så snäll o hjälpt mig med bloggen så den ser lite roligare ut:P
jag o tilde var hos kennet igår på dagen se när vi åkte hem så hämtade vi upp kati som följde med oss hem:)så vi var ute i lekparken med tilde..det var så skönt väder!det är det idag med..

vi skjutsade kai som hade fotbollsträning, jag frågade innan han hoppade ur bilen om han har mobilen med sig, ja det har jag säger han....ok..
sen kommer vi hem då ringer deras pappa från finland, och berättar att någon dam ringt och sagt att hon hittat en mobil,det stod väll pappa som hon ringde upp..så hon ringde till finland till kais pappa som inte kan så myclet svenska, men tydligen tillräckligt:)
så jag åkte o hämtade mobilen:)otroligt snällt av damen det är inte många som hade försökt att lämna tillbaka den..

nehep nu börjar min dotter att tjoa från sitt rum,,så lägger in bilder sen:P


Funderar på ny bakgrund

vad sägs om denna...







5maaaaj kvällll

johopp vad duktig jag e på att uppdatera nu när jag varit ledig:P blir sämre med det i helgen skulle jag tro..
jag o tilde har då som sagt haft en hemma dag, vi var ute i lekparken o gungade o gjorde sandkakor, lr jag gjorde o tilde ville äta sanden...mums! sen gick vi in så lagade jag lunch till oss hemmagjord pyttipanna som självklart pappa kai fick smaka på när han kom hem:P

mamma o kennet kom förbi en sväng på kvällskvisten på en kopp kaffe:) det var trevligt tycker jag:)

när vi bodde i solhaga så ansökte vi om dagisplatser där och när vi flyttade hit till björkhaga så ansökte vi här..igår fick vi ett brev om att hon då fått ett dagis i solhaga men idag fick vi ett brev om att hon fått dagis plats i björkhaga!! så vi valde det såklart jag gick iväg o postade det förut,,så funderar på att ringa snart o fråga om man får komma o kolla..o det roliga e att dagiset ligger typ 2min från våran lägenhet, bara över vägen så är vi framme!!så får vi hoppas på att det är bra personal osv.. jag vet att det heter FÖRSKOLA:) men har inte riktigt kommit över dagis än:P


mmm vad gott det är med sand:P





Utkast: Maj 5, 2010



vi har ju målat om i köket, så detta e resultatet, lr det är kai som har målat SÅKLART!
jag får inte,o skulle jag göra det så skulle det säkert bli en massa rinningar osv...:P



haha jag o lollo på klassfesten, heeelt inne i mobilen...

haha detta e oxå på klassfesten då:) jag hade kul verkar det som:P

mm det  verkar bli en hemma dag idag med...vad har hänt med mig jag som alltid ska iväg o göra någe det första jag gör,så jag får helt enkelt ta en hemma dag imorgon med:)
jag vet inte vad jag skulle göra tänkte åka till lollo o alva igår men lollo var sjuk:(
tilde fick sig en sköön dusch på morgonen,o vill inte komma upp som vanligt:P

midsommar veckan så verkar det som att det blir jag kai lollo carro o barnen, min bror ska ev ha utb hela veckan carro skulle på möte o kommer tisdagen o anders ska ev jobba!! men vi gör det roligt ändå såklart:) de kommer till helgen iaf!



tittar sig i spegeln:P

4majjjjjj

tjohop......nu e det kväll snart dags att besöka john blund:) nu lite tv sen lite skvaller så är min kväll gjord..o imorgon är det en ny dag o jag har inga planer alls..var ju hemma hela dagen idag tills 16ungefär o det blir lite tråkigt, fast det var väll för att vi hade killar här som kom in när som..det e ju inte direkt så jag lägger mig o vilar när tilde sover ifall de klampar in:P

tilde har iaf hjälpt mig damsuga idag eller det hon tyckte var roligt var att stoppa in fingrarna i hålet när damsugaren var på:) det var roande.hehe


sen har vi varit hos min morbror kennet i torpet o ätit mat...gryta:) mormor var där och min morfar med fruga..:)  ja sen var det dags att åka hem o ta kväller, så kai o tilde tog ett långt bad o tilde ville inte gå upp.jag tror hon skulle kunna bo i ett badkar!

ja men just ja vi var på barnens ö i söndags med lollo anders alva, så jag o tilde åkte karusell o pappa tog kort:) men herreguud vad snurrig jag blev efter det,, helt otroligt vad har hänt!hur kul är det då att man ska må illa lr bli snurrig av minsta lilla gunga:(
JAG ÄR BARA 25 ja iaf en mån till:)


 nu nu får det räcka för idag!! natti:P

4maj

tilde sover så jag passar på att skriva lite:)

tilde o jag fick kill besök förut..det var några killar som skulle koppla in stadsnät, sen när de drog så skulle jag sätta på tvn nej då fungerar ingenting:( så jag fick själv krypa under akvariumet o koppla lite men ingen stöt iaf!

sen har tilde fått dagis plats, i solhaga blev det..vi ville ha här i björkhaga men men..det blir nog bra i solhaga med det stod bra om det på nätet iaf...de prioriterar bra grejer o lagar deras egen mat..mycket ute o gympa..det e bra:) tilde behöver aktivering:)

ha ha igår kväll när jag skulle gå in tilde och lägga på henne täcke så låg hon så här:)

det första jag såg var en stjärt som putade upp, haha så hon hade tagit av sig blöjan innan hon somnade...hoppas det inte blir en vana:P

i eftermiddag ska vi till kennet som e torpet o äta mat:)

3maj

vi e inne i maj nu.... snart sommar alltså!!inge mera snö utan BARA sol bad värme:)  haha lr hur:(

jaha valborg då,vi åkte till mamma med tilde sen åkte vi vidare till kais mamma där kais moster och man var oxå, vi sjöng lite karaeoke o åt o så! vi var väll hemma efter 4 på morgonen... sen dagen efter när jag pratade med mamma så ville hon ha tilde tills på söndagen så vi gick ut o käkade sen åkte vi hem o la oss och vilade!!!så där utan att vara stressad....sååå skönt... efter det vidare till kati sen 21.30 så for vi på BIO!!! det är inte ofta det händer...mmm jag kan inte komma ihåg vad den hette ovanligt med mig:( men med leonardo dicaprio iaf!! bra var den med.. så det måste vi göra om..

det är skönt att vara lite barnfri ibland det behöver man..

mmm ikväll har jag jobbat då,,men e ledig tre dagar nu sen kör jag fre-mån:( mindre roligt...


haha vi var o firade kati i lördags oxå hon blev så stor som 24:) o när vi skjutsade henne till tågstationen så hade hon så mycket att bära så hon fick låna tildes vagn:) hon tyckte det var jätte pinsamt...:)

RSS 2.0