Friday

Nu har vi bott här på landet i tre veckor! Och jag trivs!! Jag tycker det e jätteskönt , saknar inte björkhaga än iaf.. 
Klart det var roligt för Tilde att leka med kompisar när som o att man hade grannar att prata med.. Men det är inte ensamt här ute.. 
Är jättemånga som går förbi vårat hus, folk med barnvagnar , folk som springer o cyklar.. 
Förra helgen var det hjälmaren runt o alla cyklade förbi här!!

Ungarna trivs ! Spec. Milo! Här får han gå ut prec som han vill! 
Jag tycker det e skönt att komma hem! 

Häromdagen köpte vi två kubik ved. Inte så mycket men vi hobbyeldar ju bara så borde räcka ett tag! 

Igår så klippte Kai gräset med våran racer men bensinen tog slut så när jg kom hem från jobbet igår kväll så tog vi resten med trimmen, elklipparen o handjagaren! 
Man har nått att göra hel tiden! 
Så nu e ungarnas rum tapetserade och ytterdörren målad vit den var svart förut.. Nu ska vi måla garage , tvättstuga , jordkällare dörrar vita.! Nån dag!:) 

Och fick besked att ungarn fick plats på vårt förstahands val av dagis..! De stod som 5-6 i köplats men måste varit många som tacka nej.. Så nu tar det 30 min för de att åka hem efter dagis sen tar det 10 min bara! Mycket bättre.. 

Sen umgås vi lite med de som sålde huset till oss och de har grabbar i samma åldrar som går på det dagiset.! Så de är ju inte helt ensamma när de kommer dit .! 

Skulle jobbat den helg men fick byta så blev ledig denna och jobbar nästa.... Och har fått så mycket jobb nu så kommer jobba arslet av mig framöver , både natt och flera ggr från 7-21... Men måste få ihop min flyt tid , timmarna vi ska jobba ihop och vill inte gå in extra på helger.. Men det är Bara att ställa in sig på det.. 

I kväll skulle vi till säljarna o grilla men fick sms nu att det e sjukstuga där! Å nej tack jag vill inte bli sjuk eller få sjuka barn igen... Så blir en hemma kväll ist! 
Men på Förm kommer Alice hit med sin pappa sen ska jag o barnen till Marie o bada o dricka rosé., barnen ska inte dricka rosé! :) de får dricka saft! 
Så hämtar Kai upp oss efter sitt jobb! 

Nehe så som milo tjatar på mig så måste jag gå upp...:/ det som e så skönt att dricka kaffe i sängen :) 





Blä

Vad trött man e på kartonger o skit..känns som man aldrig kommer i ordning.. Kai tog bort alla kartonger från garaget ikväll..! O det var fullt.. Verro var ju här o hon blev helt chockad hur mycket grejer vi hade i uterummen o garage.. 
Jag har damsugit poolen o fixat lite med tavlor o så i tildes rum så hon känner sig lite hemma,! Feber har hon med.. Sångoppas hon sover bort det o e pigg i morgon.. Jobb ju!! 

Vägde silje o Atlas ikväll! 
Silje 5,5
Atlas 7,8! 

Så Atlas e en ganska stor ettåring! 



Måndag

O Kai har börjat jobba idag...
Jag börjar imorgon.. Så tillbaka till verkligheten.. 

Idag kommer Verro hit med sin lilla ellie o när de åkt hem ska jag börja få lite leksaker o grejer till tildes rum.. 

Igår kväll skulle jag vattna lite ute på tomten o hänga tvätten.. O det började bli mörkt ute...
Så hör jag nånting som prasslade i skogen, ingen liten myra inte... Så jag började fundera på var jag ska gömma mig om det kommer nått djur emot mig... 
Går in i tvättstugan igen o står ute o hänger tvätt o känner att nånting är påväg mot mig.. Så kollar mot vårat hus o ser nånting kommer emot mig , blev så jävla jävla rädd , pulsen skenade o benen skakade o hjärtat höll på att hoppa ur.. Sen såg jag att det var milo.. Å herregud .... Pust.... 






Sängen

Första gången på 4 nätter jag faktiskt lägger mig i min säng utan att sova i soffan.. Har sovit där tre nätter nu till kl 3.. 
Har inte ens orkat lagt mig innan jag somnat.. Förstå vad trött man e då:, herregud.. Ja tamefan herregud vad vi kämpat för o få det lite liknande ett hem att bo i.. O fortf massa massa massa kartonger kvar.........,, blä.. Men inatt sover våran första natt gäst här! Adde! Så han får sova i uterummet som vi köpte en bäddsoffa till idag! Han får inviga den! 
Vi måste ha en bäddsoffa till våra Gäster, vill inte ha en säng stå i sånt fint uterum! 
Sen e luftvärme pumpen igång ,  vi lär ha den igång när vi har gäster, annars så behövs det inte.! Då får man stänga till över natten ! E iskallt annars..

Mil följde med mormor hem o sover kvar! Sist han skulle sova hos farmor ville han komma hem vilket han gjorde men nu gick det bra hos mormor! Bra för honom att få göra egna saker o inte bara Tilde.! 
Imorgon ska vi till Lollo o käka lunch! Födelsedags firande! :) 




Åsen 403

Var vår nya adress😄

O fy vale mig vilken vecka det varit..! 

Har kämpat som djur för att komma lite iordning ... Vi har haft ungarna hos oss tills Milos rum blev klart sen dess har han sovit där! Spindelmannen gjorde susen!! 

Vi har hållt på tidiga mornar till sena nätter... 
Varit i stan varenda dag för o fixa med vårat hus... Usch vad det har varit jobbigt......

Så det sluta med att vi får betala för ett sovrum som öbo ska tapetsera, visst så kunde Kai göra det men då hade inte tildes rum blivit klart .. 
Sen fattas det en nyckel så det får vi med betala, vet inte om de behöver byta lås.. :/:/ 
Sen kan man skäppa det...

Idag är första dagen som jag känner mig lite avslappnad.. Ungarna har sina rum även om det inte e E
Helt klart så är det hyffsat i ordning.. 
O kök o v rum e ok! 
Känns så jävla skönt!!! 
O tv kanaler fick vi igår med!!! Whoooo hooooo!!!bara internet kvar!!! 

Tänk om inte vi haft sem denna vecka fy så det hade varit då....

Kai o Tilde klipper gräset !:) o jag sitter med milo just nu i soffan för han låg o sov.! 




RSS 2.0