Motti

Kai e på inflyttningsfest ikväll med utgång! Så jag e hemma då men har tjatat hit min mor så hon är på väg nu! Så ska bädda till kai i milos rum vill helst inte att han sover i samma säng som mig och milo.. Det luktar ju en deel..

Så nu sitter jag o milo i badrummet o tittar på tilde medans hon badar!

Och har kommit fram till en sak att jag klarar inte av att hoppa studsmatta jag mår illa av det!!! Som när jag gungar.... Tråkigt .. Får prova igen nån dag o se om det e lika!

Idag kom farmor o "farfar" o gammelmormor o morfar om det e så det heter, sen var min mor kvar en stund efter hon lämnat Tilde!
Imorgon e det kalas igen för min sida och det blir ett par st!


<3


Lör morgon

Igår kväll blev jag överbjuden till grannen Malin på ett glas vin så jag knalla över en sväng , kände mig lite piggare så why not!

På morgonen här så har jag kai milo badat o nu ligger jag o han i våran säng han ska Sova sin förm lur! O jag ska äta frulle som kai kommit in med:)

Idag så vankas det kalas nr 1 för Tilde:) vi ska fixa lite sen åker jag o hämtar hem vårat troll! Som har haft det super bra hos mormor :)


Blä

O jag e fortf förkyld det e ingen liten förkylning utan en som däckar en! Efter en som vanligt natt med lite sömn så ligger jag Tilde milo i sängen o tar det Lungt.. Eller milo sover nu så dags att äta frulle kanske.. Idag skulle jag behöva städa har ju inte gjort någe på två dagar... Det e ju kalas hela helgen.
Idag måste vi handla till i helgen..

Neee upp o hoppa då


Tamefan!

Har 0,4 kvar till mitt viktmål !!! Men jag kommer köra på som vanligt ändå!:) och -9 på midjan!!!!!

Fan vad jag har kämpat hårt för detta men otroligt lätt har det varit levde ett äckligt osunt liv förut!!


Te te te

Bara massa te ikväll vill bli friiiisk nu!

Hatar detta! det enda som är positivt med att vara sjuk är att jag är hemma med familjen hela kvällarna!:)


tillan hon kombinerar matning o sjungning:)


Lilla Emilia <3

Så söt o liten Donna det e:)


Joho

Fortf hängig men det känns bättre idag! Mer kraft men mer förkyld , har tillomed tvättat två maskiner men nu la sig jag o milo på sängen o här ska vi ligga ett bra tag.. Ska försöka vila så mycket jag kan så jag blir bra så fort som möjligt..

Tilde verkar förstå att mamma e sjuk, i går var hon helt underbar, hon var ute på baksidan o vi sa att hon inte får hoppa studsmatta för den var blöt så hon stallde sig o titta på den bara, och ingen tendens att lämna tomten.. Peppar peppar hoppas det fortsätter så! Så idag får hon hoppa om det inte börjar regna..

O som min vikt e just nu så har jag 0,9 till mål och har förminskats 8cm på midjan.. När jag kollar med måttbandet hur jag såg ut innan så förstår jag inte det.. Synd att jag inte tog en bild!:( men trodde inte det skulle gå så fort.. MEN jag tror jag kommer gå upp nått kilo o ja pendla lite..

Men mitt mål räcker inte tycker jag lr vikten räcker men vill gå ner mer runt midjan!

Neeee mys tajm med sonen våran och mamma pappa barn på tv!


Soov

Så här söta är våra barn när de sover :)


Blä

Vilken blä dag idag! Har Inte mått bra alls och varit fruktansvärt trött.. Efter maten la sig jag o barnen i våran säng o somna !! Så har väll legat i princip hela dagen.. Nu ligger jag o milo i soffan han värmer mig :)

Synd synd synd om mig mig mig!!

Hoppas på en bättre dag imorgon !


Sjuuuk

Skiiit oxå ... Har legat sen jag lämnat tilde vid nio och nu e kl ett! Tur att milo sover mycket på dagarna ..
Träna inte igår för jag kände mig inte ok, ja idag kan jag verkligen inte .. Såå jag ska inte göra något för utmanande tills jag blir helt frisk ..

Tänk om min sambo kunde komma hem o hämta Tilde o laga mat då hade jag varit glad:)



Haha

Tycker detta e en bra bild!!


Ännu en helg som är slut

Ja o den gick fort! I fredags så råkade kvällen sluta med en utgång för mig o Carro jag hade skit kul!:) det e ju roligt att gå ut alltså !!:) dansa litegranna dricka litegranna snacka litegranna!! men fyfan vad dålig jag var på lördagen uj uj uj.... Fick besöka toaletten tillomed... Men när kl var typ elva så kände jag att jag fick rycka upp mig så vi gick ut! Tillan cykla! Hon har blivit grym!! Vi gick till farmor en sväng sen åkte vi o köpte studsmatta till Tilde som fyller nästa mån! så igår satte kai o Adde ihop den!:) o hon har studsat o studsat jag hoppade med men fan känns som livmodern ska hoppa ut!! Men den e pulshöjande iaf! Hehe
Kai o milo la sig o sov då gick jag ut med Tilde så hon fick cykla så gick vi till lite lekparker så hon gunga osv, sen tog vi min cykel o tog ett varv! Och jobbigt var det!

Idag e det lite kallt ute så Tilde får vänta en liten stund innan hon får gå ut jag ska börja fixa lite här hemma , bädda sängen osv! Annars så blir det nog en ev en cykelsväng för henne i promenad för mig o milo, mamma kommer sen så ska vi ta spåret, o imorgon ska vi simma tror jag! Skulle på piloxing på tors men hittar den inte!!! De verkar ha tagit bort den sååå jäkla tråkigt , när man tycker det e rätt kul! Vad ska jag göra ist ?? Fan!!!

O Tilde hon rymmer o rymmer! Igår morse stack hon till dagis o på eft stack hon till lekparken o fort går det.. Hon sa att hon skulle vara i sin sandlådan men hon klättrar över staketet , det e ju inte så att vi lämnar henne en timme utan hon går ut o drar! Det e inte ok så idag kommer hon inte få en chans , det e ju farligt hon e bara tre år...

Nehe inte tid med detta !!!


<3


Effektiv

Det e vad jag har varit idag!! Uj uj uj.. Nu äter jag lunch youghurt o knäcke ..
Tillan vill cykla idag så det ska hon få när milo vaknat om vi inte hittar på någe innan.. Nej nu dammsuga..


Hallåå

Haha liite sliten ser man ut..


Fredag o fint väder!!

Härligt!! så idag måste vi gå ut:)

Mmm i detta hem så blir det inte så mycket sömn, milo vaknar på nätterna och tilde vaknar tidigt mellan sex o sju..Mest vid sex... hon som brukar kunna sova till åtta iaf... så på kvällarna e jag trött, Igår somnade jag sittandes i fotöljen vid nio...
Snälla mina barn sov sov sov!! typ 20:00-08:00! :) in My dreams:/

O träningen går inte så bra lr själva träningen går väll bra men vikten står förbannat jävla still..
Gick ju ned 7 kg på 6 veckor så får vara nöjd över det men ska ju ner två till, det känns som jag måste ändra nått nu eftersom det e stop, men vet inte hur bara..

Igår var jag o klippte mig ! Första gången hos frisören på två år MINST!
O "topparna" var jätteslitna så hon tog typ 8 cm ...!

O inga planer har vi i helgen lr Tilde o pappa ska göra chokladbollar idag o imorgon ska kai o titta på innebandy, annars inget så det e skönt! Jo byta däck !


Grillat

Jupp idag har vi varit i ånnaboda och grillat med svärföräldrarna! Hamburgare och korv! Det var gott:)

Sen har vi fixat i milos rum!!!!!! Nu är han färdig att flytta in! Men det ska han ej göra än , först så ska han sova bättre kul o springa upp på övervåningen ett par ggr om natten , inte varje natt kanske men.. Det är ju faktiskt våran bebis, som har fått en tand ! :)


Pizza

Eftersom Tilde la sig igår innan vi hann äta pizza så fick hon en helt egen imorse ! så kl åtta på morgonen var pizzan färdig att äta!!


Godmorgon:)


7,1

Ja!! 7,1 jävla kilon har jag gått ner på snart 6 veckor! + Att jag gick upp 1,2 dophelgen som jag gick ner...
Har alltså 1,9 kg kvar till MÅL!!

Mitt mål var till sommaren men ska försöka gå ner det innan! Ja tack!!

Men nu e det helg o helger vill man unna sig eftersom man inte gör det i veckorna.. Hmmm

Vi har inga planer denna helg iaf! Blir nog o fixa lite hemma och nån powerwalk ska man väll kunna klämma in:) kanske skulle ut till torpet imorgon o dra med mig kennet!!


Sääängen

Skööönt!! Ligger brevid världens sötaste pojke som ligger o sover
Och som jag snart ska lyfta över till hans säng.
Tillan sover hon kom ner förut när vi lagt henne o började prata om imorgon att hon vill vara hemma , hemma o busa med milo!:) det gör hon och hon får gensvar jättekul att se! Ska bli jäkligt kul o se hur det blir när han e lite äldre!

Igår kväll hade jag såå ont i benen så jag knappt kunde gå men idag var det bättre.. Så ikväll var jag på piloxing som tur e barfota... Men jag mådde lite illa innan jag åkte och under tiden jag träna så tänkte hela tiden,, tänk om jag spyr rätt ut.... Mådde lite illa när jag kom hem men det gick över:) mamma e magsjuk och har träffat henne innan det smällde till men vi har klarat oss! Och hoppas det fortsätter så!! Mamma har en jävla otur med sjukdomar först influensa sen när hon ska börja jobba nej då får hon magsjuka ...

Imorgon har jag en vilodag!ingen träning! Vi ska äta tacos nån dag i helgen iaf :)

Nee nu ska jag titta lite på bb och lär slockna snart!


Fyfan jag döööör

Imorse gick jag o Malin runt fem km..
O på eft skulle jag o Patrik gå 1 mil!
MEN på något sätt gick vi fel så vi gick 1,5 mil... + en del joggning kutning i uppförsbackar...i början.. Jag fick ont överallt hela kroppen, skoskav.. Vi gick mitt inne i skogen det var mörkt för det fanns ingen belysning.. De tror väll inte att nån idiot går där i mörkret...
Så nu har jag jävligt ont i bena.. Detta lär kännas imorgon .. Så imorgon tänker jag inte gå någon innan frukost promenad.
Ska ALDRIG göra om det!! Så jävla tråkigt o gå o gå o gå i flera timmar!

De tre sista km var de längsta av alla..

Jaja nu e det gjort iaf !

Så två mil har jag gått idag inte konstigt om man får skoskav.


Morgon promme !!

Blev det med Lollo, tre km gick vi!:) och Lollo klarade det galant! Märks inte att hon nyss fött barn.. :)

O ikväll ska jag o mamma på vae! Ska bli skönt !:)

Har gått ner prick 6 kg idag och 6 cm runt midjan:) det känns jävligt bra! nu hoppas jag på ännu mer - !


Uj uj uj

Denna dag har gått i ett!! gick upp imorse fixa med barna frukost o allt man gör,, sen körde jag igång i milos rum satte ihop bord o stolar, bil , lära gå vagn som han fått i dop present:) men allt som låg i hans rum ligger nu i gästrummet..:( sen laga jag mat o tillan o jag åt sen var vi ute på baksidan, mamma kom då åkte jag o milo o hämta kai o vidare o handla , hem! O jag o mamma tog cyklarna o drog till spåret ...! Hem o bada med barn , lägga barn o NU sitter jag i soffan framför familjen annorlunda och äter knäckemackor o kai e o tränar!!

Pust!
men faktiskt skönt att ha såna dagar ibland jag har en förmåga att bli lat/trött.. Hmm


Rosor

Fick dessa fina rosor av min kära mor idag! för att hon tycker att jag är så duktig som tränar o har mig och när jag klarat mitt första delmål skulle jag få en ros men nu blev det fler! :)

Tack mamma för de fina rosorna nu ska jag kämpa på liiite till :)

Fick ett par träningsskor av kennet idag så nu lär det gå bättre att röra mig i skogen!! men har inte gjort ett skit denna lör-sön..

Igår åkte vi till Lollo o Anders med barn där vi åt hemmagjord pizza drack vin o kolla på mello! där det blev rätt vinnare!!!!
O idag fyller Carro år Så vi var o fira henne och dra mig i håret vad mycket fika bröd, delicato bollar som jag älskar det bara vattnades i munnen på mig, kakor,bullar, glass, tårta.. Och jag drack KAFFE!!!
Men var grymt sugen på Delicato bollarna hade säkert tryckt tre!!!! mmmm

O nu har jag o kai landat i soffan efter kött o sallad middag! snart bb:)

Ikväll hade jag velat haft center s märken nappar!!! Går in i min sjätte vecka utan godis.. sjukt förfan..


:)

Mina tuffa killar!


Lör morgon 10 mars

3,8 kg har jag kvar nu till mitt mål om inget händer att jag går upp lr så..Så tror jag gått ner typ 5,6 lr runt där, sen NÄR jag kommit till mitt mål så ska jag lära mig att stanna där oxå visst skulle jag gå ner mer gör det inget men upp ska jag försöka hålla mig ifrån.. men de kilona jag jag kvar kan ju sitta rätt hårt men hoppas det går bra! jag måste ju få ha nån vilodag och det e idag denna v, och idag innebär det en del onyttigt tyvär, tyvär på ett sätt men måste ju få unna sig lite!
Imorgon tänkte jag ta skogen men tror jag får göra det när det e mörkt o då törs jag fan inte så nån behöver haka på mig känner jag!
Så idag ska vi till kga till kais moster som fyller 50 , vi e bjudna på festen hon ska ha ikväll men vi e bortbjudna till Lollo o Anders sen läänge på hemma gjord pizza o mello! så där ska vi sova över natten .. :) mmm det ska bli kul som fan för detta brukar vi göra ihop innan nån av oss var gravid o nu e ju ingen det:)

Men e väll lite orolig över hur milo sover , hela v har han typ vaknat 1 gång i timmen på natten men inte inatt så det blir nog bra!mmm.. jag kai milo sov som grisar när tilde kom ner o väckte mig kl 7 , så vi gick upp.. varför kan inte hon sova liiite längre .. fast det e väll inte konstigt när hon lägger sig åtta.. Sen imorgon ska vi o fira Carro som fyller så för min del blir det kaffe bara!!!!:)

Igår kväll bastade jag kai o barna det är skönt som fredags nöje , alla nyduschade barna pyjamas o hem o gotta till det lite innan tillan ska sova.


Yes

Så var ser gjort piloxing! kul men jobbigt mycket ben mage och har inga muskler nånstans! så detta e nog bra för mig!
Kvart över åtta dök jag o milo ner under täcket i sängen ! här kör jag tidiga kvällar ! Nyduschad, fryser lite då tar man o kramas med en varm bebis:)

Få se om jag e vaken till bb.. måste ju upp o kissa åååå känns jobbigt !!!


Piloxing

Blir det idag!! Hade Malin varit sjuk hade jag simmat men ska bli kul o testa detta! E snart nere de där 1,2kg jag gick upp.. där får man för man äter gott!! snacka om att man får ändra heeela sin livstil!

Så denna v har det bjudit på mån spåret ,tis Zumba, ons spåret, tors piloxing! kanske spåret imorgon! skulle verkligen behöva ett par bra ute gå/spring skor !!!igår var jag såå trött så ögonen stod i kors men jag kom iväg! har kommit på att man måste röra på sig få upp pulsen... :)

Nej nu ska jag softa en stund sen börja med maten innan jag hämtar tillan! får inte äta för nära träningen idag.

Haft Lollo o lilla emilia här idag på morgon kaffe me like:)


mmmm

igår var jag på zumban o fy fan vad svårt det var, stod där som ett fån ibland o försökte hänga med. men går man ett par ggr så blir det nog bra..

jo! feber fick han och tydligen när han har feber så sover man INTE.... han har i princip varit vaken hela natten, värk i bena och feber.....

nu sover han i vagnen ute och lär göra det ett tag, o jag borde lägga mig jag med men nu har jag ingen lust med det..

ikväll är jag bokad på afro men tror jag tar en runda i skogen ist....är ju inte så taggad just nu men imorgon ska jag testa piloxing om inte malin blir sjuk....


Mina älskade barn


Spruta

Igår kväll vid elva när jag höll på att somna så kom jag på att milo skulle ju få sprutor idag kl 9:15!! jäkla tur att jag kom på det, så det fick o så han skrek, men det gick över fort som tur va.
han har vuxit 3 cm men bara gått upp lite över 100g på en mån så han börjar växa till sig , inte lika tjock nu..

O jag har varit så sjuuukt trött idag så somnade en liten stund med milo förut,
Nu väntar jag på att milo ska få feber om han nu får det..

O ikväll blir det vae eller Zumba om jag får plats på det ..


Då var det klart

Då har vi haft dop då och milo var jätteduktig! verkligen:) trodde han skulle vara lite rädd så där men Nope:) tillan var oxå duktig:) hon o Alva höll händer när vi gick in!
Sen åkte vi till lokalen o fika på kais underbara smörgåstårtor och mammas underbara ananas paj:)
Och på kvällen följde barna med farmor hem o vi övriga drack lite och sjöng karaeoke!
Det jobbiga e dan efter att man har en lokal att städa. men kul hade vi!!
O lilla milo har inte sovit bra denna natt så jag känner mig skjuuukt trött..

Idag var vi o köpte ett par jeans och en snygg tröja till milo för presentkort han fått:) kuul med presentkort man
Får välja kläder!

Så denna helg har resulterat i att jag har gått upp 1,2 kg! jag hade förstått det men det e fan inte kul....
Och är fortf omotiverad men
Har idag tagit mig till spåret och gått/joggat 5km.. Får tvinga mig nu.. men imorgon är jag inbokad på vae..
Så nu behöver jag lägga i en högre växel...
Men jag känner ingen lust!!!!!:( aaaa blir irriterad....

Jo idag har vi varit hos en fotograf o fotat oss o barnen och det var inte lätt, tilde var sååå duktig o milo ville inte riktigt!


<3

Idag är det milos dag! idag döps han till milo alexius ruonakangas!! och strålande väder har vi!:)


Johop fredag idag då

Jopp igår hämtade jag Sandra från tåget, sen åkte vi o handla och åkte hem!

Av tillan fick hon en stor välkomnande kram:) och milo som e så blyg för alla var inte blyg för henne !!! bra hoppas det vänder! vill inte att han ska börja skrika i kyrkan när prästen tar han..

Sen drog vi ut iaf och tog en drink!':) ruzz mojito den var grymt god!!
Åkte hem vid elva! jag hade ju bebis på natten så det blev inte så hårt! men att få komma ut med en kompis och bara sitta o snacka massa e guld värt...

Idag ska jag och Sandra ta en promenad! vi ska handla ! vi ska till bolaget! ja tror det var det..


Hmm

Har gått på vae och Igår afro men känner mig inte upplagd för o träna men nu har jag gjort det iaf och kommer inte träna mer denna v, nu får det bli promenader.. inte så sugen på det heller men det ska jag nog fixa..
Ska ta en rask promme med milo när jag lämnat Tilde på dagis sen hem o äta frukost , sen ska jag o milo på stan o hämta en doptavla till milo som mamma gjort och hon e ju sjuk..
Man kommer nog i Down perioder vad gäller träning skulle jag tro, men idag kommer Sandra ska hämta henne från tåget tio i fem hon får peppa mig lite ny när hon e här hehe:) jag har lixom ingen lust känns det som..
Ikväll ska jag o Sandra ev på stan o sätta oss nånstans o dricka lite vin:) det gör man såå sällan .

Köpte faktiskt en skjorta igår när jag o Lollo var på marieberg och för 4 v sen hade jag inte fått på mig den inte kunnat knäppt det iaf nu satt den klockrent !! det e jag fan värd att köpa efter hur mycket jag kämpat!

Så nu måste jag leta efter lusten igen..

Bye bye


RSS 2.0