24februari/tisdag

Här är man uppe med tuppen... Idag kommer snubben från teknova, jag skulle tippa på att det skulle gå på 50-60000.. NÅGON SOM VILL SPONSRA????    
imorgon får man pengar, det sitter fint just nu:) hmm vad ska vi bränna upp dem på denna månad då:) nej  nu får det vara slut handlat, vi har köpt i princip det mesta till bebben det e lite små grejer kvar bara, och sen har vi allt som vi behöver utöver det, men visst skulle det vara mysigt med en "fejk" kakelugn:)

Imorgon ska vi till bm oxå,,08:15, sen ska jag med Kais syrra Kati på körlektion, jag ska sitta bak i bilen och försöka inte bli rädd. hehe. nej hon e nog duktig..

Pappa kanske ska köpa en hund, en blandras: syberian husky/schäfer, den e 2år gammal, en liten skit om man jämför med Alex, men det e en tik oxå. de brukar vara mindre.Men det verkar vara en bra hund, en lydig en,hon kan gå lös och kommer på inkallning , jagar inte andra djur, e uppvuen med katter och kanin, älskar att bada och jaga bollar, motionera. Och pappa tycker ju väldigt mycket om att vara ute o motionera så de två kommer nog klaffa bra ihop,
Så får vi se om den lilla tösen får sällskap av en lite valp en vacker dag..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0