31 mars

var hos bm igår och tog blodtyck och urin prov, men det var ingen skillnad så det var lugnt. i morogn kl 08:15 har vi tid på specialist mödravården iaf, så skickar de säkert hem oss när de gjort undersökning, så vi får vänta ännu längre.  det e nära nu iaf, till helgen så är vi nog tre:) helt sjukt förstår inte..
Jag var på mega igår och såg såå jäkla söta tjej kläder, kostade bara 19:90 men törs inte köpa någe, men blev sugen för om inte vi skulle få en tjej så får säkert lollo det..

Idag är det lollos sista arbetsdag sen e hon havande ledig, det är nog väldigt skönt för henne, för det e jobbigt att jobba och vara rund om magen med ett finare ord:)
Jag vill ha sommar!!!!! Grilla!! sitta ute på altanen och sola!!! det var väldigt skönt förra sommaren:)


detta e då jag idag!!! om några dagar så ska inte denna hårda mage vara kvar uten en mjuk mage som en deg:)

I söndags var jag o Kai hos morfar och fikade smörgåstårta han fyllde 73 år! och innan det så hälsade vi på min far:)
Det e alltid gott att komma till folk som fyller år:) eftersom man fyller år så borde man själv inte så för kalaset utan andra borde ta med fika hem till den som fyller, det blir ju dyrt,,:) jag ock kai fyller ju 25 nu i sommar en dag emellan oss, så det blir dubbla familjer, då kan man göra så om alla tar med det som de vill ha.. kaffe i en termos och så.. haha.. nej det skulle vara tråkigt!!






Sen så har vi fått en massa yngel i akvariumet, och de har inte blivit uppätna än, vi har inge skydd så mamman och pappan försöker skydda de så gott de kan, men de andra fiskarna e så dumma så de vill bara äta upp de små ynglen..skulle vara kul om de skulle överleva vad pengar man skulle spara. men tror inte det:(


vet inte varför bilden blev så gul, men försökte få med ynglen och där i hörnet ligger de, senare så började de simma,,man måste ha någon hobby när man e hemma:)

Kommentarer
Postat av: Hanna

tjoho Petra, det var en liten envising du har där inne..:) Hoppas det kommer snart! Vilken otroligt fin hund din far har skaffat... Är det en schäfer?? Kramen i massor

2009-03-31 @ 16:02:20
URL: http://halu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0