14maj

trööttttt....jag går i princip alltid o lägger mig vid 22 lägger mig o läser lr kollar tv, jag räknar i princip timmarna jag får sova så jag orkar med dagen efter..:P även ledig som jobbar.. men igår kanske jag somnade vid 23 o gick upp 9 då vaknade tilde..o har varit som dvala hela dagen så då har jag nog sovit för mycket helt enkelt sen gör ju inte vädret sitt heller.....regn regn regn..det är så mörkt o TRIST!  jag o tilde åkte o hämtade upp mamma så åkte vi till torpet en sväng:)  jag tänkte jag skulle hålla tilde vaken i bilen så hon somnade som hon skulle ikväll så jag sjöng o sjöng o sjöng..då är det klart det inte går att sova..haha..

hon var såå trött när vi kom hem så lite gröt sen sängen direkt..

igår när jag la mig så tyckte jag att jag såg någon som stod i sovrums öppningen, så jag tänkte att jag skulle skärpa till mig sen när jag kollade igen så var det borta....konstigt att man kan bli så nojig ibland o börja se saker. vi har ett hänglås till ytterdörren som en kedja den satte jag på för första gången oxå det var väll för jag e själv hemma med tilde..
jag har varit mycket mörkrädd när jag varit liten men inte nu lr jo lite såklart..iaf om man börjar få en massa konstiga tankar..

vi har haft en låda i frysen som varit trasig o i morse när jag gick in i frysen så satt det silvertejp på, vad bra tänkte jag att kai satt dit de, men han sa att han inte gjort det, nä då tänkte jag att då måste det vara mamma som har gjort det, men icke det hade hon inte...
ne nu blev det konstigt då var det väll någon hemma hos oss inatt iaf då o satte silvertejp i frysen..
gick o kollade igen så jag verklligen hade sett rätt, och det var silvertejp på andra lådor inte den som va trasig så det har väll varit sen vi flyttade in men att vi inte sett någe bara. lustigt att man kan vara så blind:P

nu ska jag gå ut med soporna sen hoppa in i duschen och fortsätter nog vidare till sängen skulle jag tro!!!
nattii

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0