irriterande

Skrev ett långt inlägg ..... och allt försvann... 


Theo har fyllt ett år ,milo sju år och tilde går mot tio år ... Vad händer med tiden... 

Theo den lille rackaren, världens härligaste ettåring !!! Glad (oftast) orädd, inte blyg .. han har haft några jobbiga nätter nu.. vaknar o skrikit  flera ggr.. igår skrek han en stund efter han somnat tillslut fick han sova hos mig i soffan .. sen på natten när han vaknade o skrek så tog jag upp han till oss .. då sov han.. och nu har han sovit sen han la sig.. få se hur natten  blir ..!! .

Han går på dagis nu .. inskolningen gick super bra !!!! Pedagogerna va imponerade!!! Kul!! Enda gången han blir ledsen är när han blir överlämnad till nån han ej känner .. och det förstår jag men är jobbigt att gå därifrån då .. 

De på dagiset säger det att han bara är.. lätt .. men nu har vi fått plats på vårat första hands val så vi ska byta    ! Vi vill ju helst ha nära där vi bor såklart!! 
Lite trist att byta när inskolningen o allt e klart men det ska han nog fixa han har ju inte fått kompisar än .. så i februari byter vi .. 

Han är så med .. han går nästan, han måste ha mer balans är som en lite fulle gubbe nu .. 
Säger vi att vi ska åka bilen säger han brum brum 
Säger vi ska vi äta mat är han super snabb att säga nam nam  ! Han älskar mat!!! Speciellt hemmagjord mat!!!! 
Älskar när vi sjunger för honom.. försöker härma med sina armar o händer och klappar händerna när man sjungit klart 😁 tycker även om när man läser för han!!! 

Tilde hon börjar bli stor.. går mot 10 år ..hänger med kompisar osv . hon har börjat på simhopp och det verkar som hon tycker det e kul !! Än!! Hon har tröttnat på allt hon gjort innan .. Men på fredag ska hon ha din första tävling! Lite test inför kommande tävlingar!! 
Ska bli kul!! 😋

Milo går på fotboll men är inte lika super pepp som han var förut .. 
Han har de tufft med sig själv,väldigt svårt i skolan .. vi har varit på en hel del möten i skolan osv .. 
Men imorgon ska han börja utredas jag hoppas han får den hjälpen han behöver sen i skolan!!! 

Och jag har börjat jobba började med två helger på raken !! Man tackar 🙄idag har ja jobbat 11-21:15. Så är lite trött .. 
Är ju inte med i huvet som jag borde .. har varit borta länge och så är det mycket med barnen att få ihop .. Men de lägger sig nog med tiden får jag hoppas .. 
Har gått ner i tjänst för Theos skull till.85% men ska gå upp till heltid sen!! Vill att han ska bli lite större bara!!! 

Ne måste sova nu möte och kvälls jobb imorgon igen!!! 
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0